CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Terlalu Lama Berehat, Baik Saya Kembali Berlakon Cari Rezeki" - Nabila Huda

19-1-2017 04:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11550| Komen: 63|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Akhirnya selepas puas berehat daripada lakonan, bintang filem Munafik, Nabila Huda, 32, akan kembali memberi fokus kepada industri perfileman sepanjang tahun ini.
Akhirnya selepas puas berehat daripada lakonan, bintang filem Munafik, Nabila Huda, 32, akan kembali memberi fokus kepada industri perfileman sepanjang tahun ini.


Foto: BH Online

Menurut Nabila, dia amat bersyukur apabila suaminya Mohd Izwan Johar atau Bert, 33, memahami tugas digalasnya sebagai penggiat seni.

"Saya sudah berehat terlalu lama pada tahun lalu, jadi rasanya lebih baik saya kembali aktif berlakon mencari rezeki. Alhamdulillah, Bert cukup memahami kerjaya saya dan tidak merungut mengenai hal itu. 

"Kini, tiba masanya untuk saya meneruskan momentum sebagai pelakon dan memberikan yang terbaik kepada peminat. Jadual pada tahun ini juga agak penuh apabila deretan tawaran sudah pun diterima," katanya kepada BH Online.


Komited dengan tugasnya sebagai pelakon, Nabila meneruskan penggambaran bersama Nazim Othman sebaik sahaja pulang dari Langkawi selepas selesai penggambaran bagi telefilem di bawah produksi Didie Alias.


Foto: IG Nabila Huda

Mungkin rezeki tahun baru, Nabila juga ditawarkan untuk menjayakan drama bersiri panjang sebanyak 100 episod bersama produksi Global Station. 

Terdahulu, Nabila dan Mohd Izwan diijabkabulkan pada 25 Disember 2015. Hasil perkahwinan pertamanya bersama Zaidi Zailani, Nabila dikurniakan cahaya mata perempuan iaitu Keisha Laila. 

Semoga Nabila terus murah rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang diceburi. - CARI
11

Bagus
8

Marah
5

Terkejut
7

Sedih
5

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (43 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hemoh2 19-1-2017 05:20 PM
BERTS kat shah alam tu cafe milik laki dia kee...?
#laritopik
Quote siskepoh 19-1-2017 05:54 PM
minat abil.
Quote MousemickeyU 19-1-2017 06:00 PM
Drama bersiri dengan global station tu mesti adaptasi telenovela mexico
Quote putehkundor 19-1-2017 06:52 PM
aiyoh...berlakon berpasangan dgn nazim ke?
Quote Tahpapa 19-1-2017 06:54 PM
Yeeah abil. Suka dia berlakon tak kayu
Quote barfi 19-1-2017 07:37 PM
putehkundor replied at 19-1-2017 06:52 PM
aiyoh...berlakon berpasangan dgn nazim ke?

Knp global station selalu amik nazim jadi hero. Amik la org lain plak
Quote slavehunter 19-1-2017 07:39 PM
Koolcats dah sendu....tak ramai orang. Bagus la berlakon blk.
Quote Adeakukesah11 19-1-2017 07:51 PM
Rasa mcm tak penah plak dia ni brehat.ke aku sorg je rase cmtu

Klo tgk ig dia pun salu je update kt tempat shooting . U go girl !!
Quote putehkundor 19-1-2017 08:21 PM
barfi replied at 19-1-2017 07:37 PM
Knp global station selalu amik nazim jadi hero. Amik la org lain plak

itu lah, i rasa nazim berlakon agak ok...cuma sbg hero macam tak kena.
macam zoey abdul rahman dulu...cerita apa ntah dia jadi hero...potong stim.

Quote dridri 19-1-2017 08:24 PM
Bukan ke dia pregnant now? Ke tak? Ke dah besalin?
Quote primadonia 19-1-2017 09:15 PM
X perasan pn dia brehat dr dunia lakonan.

N yes, nazim tu xdak aura jd hero
Quote takayama 19-1-2017 09:29 PM
Yesss abil, u go gurl, lakonan mantap dan best
Quote saladin780 19-1-2017 10:33 PM
okla kan..abil pelakon berbakat pun mengaku nak kembali berlakon  sebab nak carik rezeki..

ada tu bila ditanya kenapa balik ke dunia seni..? peminat rindukan saya lah..darah seni tetap mengalir dalam tubuh lah bla bla bla ..padahal bakat suam2 kuku je pon
Quote adeqo 19-1-2017 10:47 PM
Kenape nak berehat? Iolss suke stalk IG dia okayyy... lawakkk gilerrr dia ni.. lg2 part impersonate COCO... video dia dgan anak dia keisha lawan bertanding nyanyi pun same.. kelakooo..

Nabila pun antara pelakon yg berbakat.. dia layak dan relevan kat industri seni ni...
Quote WhiskeyScotch 19-1-2017 11:00 PM
Yeahhh I sokong Nabila Huda sambung berlakon. She's so talented.
Quote de_ikea 19-1-2017 11:12 PM
Edited by de_ikea at 19-1-2017 11:14 PM

Iols follower ig abil. Mmg nmpk sheols bz. Back to back shooting. Ada short getaway with the girls. Hrp bert n keisha ok too. Lma dah tak tgok both of them dlm ig abil. Iols pun looking foward nk tgok keisha early days in school. Dia dah masuk skolah tahun ni.

All the best abil
Quote no_el 19-1-2017 11:15 PM
Terbaek. Suka lakonan dia
Quote indenial 19-1-2017 11:18 PM
You go girl!
Quote tobobon 19-1-2017 11:25 PM
adeqo replied at 19-1-2017 10:47 PM
Kenape nak berehat? Iolss suke stalk IG dia okayyy... lawakkk gilerrr dia ni.. lg2 part impersonate  ...

meols pun kadang2 stalk jugak...

selalu meols terkekek2 ketawa tengok video ig sheols..

nampakla sheols ni happy go lucky sgt  

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:18 PM GMT+8 , Processed in 0.175716 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top