CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Saya Tak Sengaja Bayar Lewat - Ziela Jalil

17-1-2017 10:36 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 23684| Komen: 120|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Nama penerbit drama, Datuk Ziela Jalil baru-baru ini terpalit dengan gosip apabila dia dikatakan membuat bayaran lambat kepada pelakon telefilem terbitannya seperti yang didakwa oleh pelakon Hafeez Mi ...

Nama penerbit drama, Datuk Ziela Jalil baru-baru ini terpalit dengan gosip apabila dia dikatakan membuat bayaran lambat kepada pelakon telefilem terbitannya seperti yang didakwa oleh pelakon Hafeez Mikael. 


Melalui temubual bersama Harian Metro, Ziela mengakui kesilapannya itu dan berkata ia berlaku secara tidak sengaja.

"Dalam pada sibuk dengan drama 7 Hari Mencintaiku, saya terlupa menguruskan soal bayaran untuk telefilem berkenaan, namun Rahila (pengarah) sudah memaklumkan kepada Hafeez dan pelakon lain.

"Jadi, saya tidak faham kenapa Hafeez masih bising dan tidak puas hati. Saya sedar kesilapan datang daripada saya, namun perkara boleh dibawa berbincang dan bukan dengan cara dia bising-bising begini," terangnya. 


Penerbit Pena Creative Sdn Bhd ini berkata akan lebih berhati-hati dalam membuat pemilihan pelakon pada masa depan dan menyatakan tidak lagi berminat untuk mengambil Hafeez berlakon dalam produksinya selepas ini. 

“Apabila Hafeez bertindak begini, saya rasa kecewa namun tidak berdendam dengannya kerana faham dia mempertahankan haknya.

"Saya juga mohon maaf dan anggap apa yang berlaku adalah pengajaran untuk saya supaya lebih peka dan berhati-hati dalam memilih pelakon untuk masa akan datang," katanya yang sudah melunaskan bayaran RM4,000 kepada pelakon tersebut. - CARI 

Foto: Carian Internet
23

Bagus
32

Marah
15

Terkejut
22

Sedih
12

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (135 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 16-1-2017 08:38 PM
4k je berlakon drama kat sana?
Quote whyas 16-1-2017 08:41 PM
Peka dan hati2 memilih pelakon? Org improve SOP patutnya
Quote Orix 16-1-2017 08:42 PM
tak kenal hafeez konon

hafeez pn motip bgtau media? tdesak nak pkao duit ke guane..
Quote WhiskeyScotch 16-1-2017 08:46 PM
Siapa budak ni? Tak pernah tengok pun sebelum ni. Pelakon tempelankah?
Quote indenial 16-1-2017 08:48 PM
Satu cara nak upkan nama ke
Quote lazim 16-1-2017 08:56 PM
Selalu tgk mmt ni berlakon antaranya banglo seksyen 2
Quote bambimo 16-1-2017 08:58 PM
drama brsiri ke apa erk..sikit gak if just rm4k ke mula2 dh byr depo..
tp dia bukan hero kan??
bkn selalu payment terms 90hari? ker depends?
Quote qqOfficial 16-1-2017 08:58 PM
ayat2 cliche forumers / achik2 kepamm...akan timbul selepas ini .... seperti???

1. "who are yusssss??????????"

2. "sapa hafiz ni??  tak kenal pon???" ...iols tak tgk drama melayu tau" .....

3. "pelakon kayu mana ni...sendukah heols??? pelakon BBNU kah???"

4. " baru berlakon....tak femes....dah meroyan mengadu kat media ..."

5. "sapa rahila??? ....sapa zila jalil ni....meols tak kenal lahhhh.... " ...

6. ...."woww...besarnya kopek acik zila...."  

p/s : teringat zaman2 skandalicious acik zilahhh dgn tok eizlan ...
Quote ashcroft86 16-1-2017 08:58 PM
Ensem hafeez ni bg weols. Suka tgk telefilem yg die jdi badboy tu. Xigt la nme telefilem tu. Tp sbb die petit, xde aura nk jdi hero main.
Quote CrowneGlory 16-1-2017 09:00 PM
Daffodil lara???? Omg walau bunga daffodil sgt cantik..bila dicombine gitu terus jd pprt desa sgt....
Quote jajamis 16-1-2017 09:01 PM
Sape hafiz ni ??
Quote tobobon 16-1-2017 09:03 PM
qqOfficial replied at 16-1-2017 08:58 PM
ayat2 cliche forumers / achik2 kepamm...akan timbul selepas ini .... seperti???

1. "who are ...

meols mencari2 kat mana thread hafeez meroyan acik ziela x bayar lakonan dia

selalu cari kan cepat.. apsal xde thread pembuka .. alih2 ada thread jawapan balas
Quote aleesyasofia 16-1-2017 09:07 PM
dia berlakon pon bagus.. xde kayu.. kesian tak dpt dah  twrn berlakon utk produksi ziela jalil.. mohon sis sheila ambk heshe berlakon lagi ya..
Quote Ferr_Remy 16-1-2017 09:08 PM
Da mmg betul Hafeez tu tak popular.. mmg la Ziela x kenal. Aku pun x kenal. Hafeez who? Kite beruntung la Ziela amek ko brlakon anto g Cardiff tgk tmpat org FOC hokeysss :
Quote b_n_c 16-1-2017 09:08 PM
qqOfficial replied at 16-1-2017 08:58 PM
ayat2 cliche forumers / achik2 kepamm...akan timbul selepas ini .... seperti???

1. "who are ...

trima ksh tlong ckpkan yg no.6 bg pihak aku...hihihihihihi
Quote putehkundor 16-1-2017 09:16 PM
ini anak ikan @cemolot
cute gak dia ni khuens..
Quote alieyrina 16-1-2017 09:25 PM
Dia ni memg x kayu lgsg la..cuma jenis genit kut..mgkin susah jd hero maco sado mcm pelakon kayu kayan  yg bersepah skang..
Quote Jajabeans 16-1-2017 09:28 PM
Cm bersepah lak retis nama hafiz skg.
Quote doubleA 16-1-2017 09:30 PM
Tak fikir panjang kalau terus ke media, serupa meroyan kat media sosial lah, last2 sendiri tabur pasir kat periuk nasi sendiri. Kan bagus kalau bersabar sikit

Lihat semua komen(120)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 09:19 PM GMT+8 , Processed in 0.931595 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top