CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Patut Komen Dalam Loghat Kedah, Janna Nick Mohon Maaf Secara Terbuka

29-11-2016 04:03 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4948| Komen: 9|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Ekoran dikecam teruk kerana meninggalkan komen mengenai bentuk fizikal artis Hollywood, Ruby Rose yang disifatkan biadap oleh netizen, Janna Nick memohon maaf secara terbuka menerusi akaun Facebook da ...
Ekoran dikecam teruk kerana meninggalkan komen mengenai bentuk fizikal artis Hollywood, Ruby Rose yang disifatkan biadap oleh netizen, Janna Nick memohon maaf secara terbuka menerusi akaun Facebook dan Twitter, semalam.



Sumber foto: IG Ruby Rose

"Saya minta maaf atas kebodohan saya. Saya dah lama mengikuti Ruby sejak dari fizikalnya agak berisi lagi. Saya tak tahu pun terma 'body shaming' iaitu komen negatif mengenai tubuh dan berat seseorang. Sedangkan saya tak bermaksudkan apa-apa pun.

"Kalau betul lah saya nak kutuk fizikal seseorang, boleh je saya kutuk sesama artis Malaysia. Saya tak sempurna dan semua orang melakukan kesalahan," kata jelas Janna menerusi laman sosial Facebook dan Twitter.



Sumber foto: Twitter Janna Nick

Dalam pada itu, sempat lagi pelakon ini berseloroh mengatakan dia sepatutnya meninggalkan komen di laman sosial milik Ruby Rose dalam loghat Kedah.

Menurut Janna, dia sudah menjalankan tanggungjawabnya dengan memohon maaf. Selebihnya terserah kepada Tuhan. Dia cuma berharap agar artis tanah air lain tidak terima tempias akibat kesalahannya itu.

Panjang lebar juga 'karangan' memohon maaf Janna ni. Biasalah tu, semua orang pasti tak terlepas dari melakukan kesalahan. Yang penting, jadikannya sebagai pengajaran supaya benda sama tak berulang lagi. - CARI
11

Bagus
15

Marah
14

Terkejut
13

Sedih
31

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote Yuan. 23-10-2018 05:20 PM
20181023yuanyuan
[url=http://www.coach-outlet.us.com]coach outlet[/url]
[url=http://www.outletlouisvuitton.us.com]louis vuitton outlet online[/url]
[url=http://www.poloralphlaurenoutletpolo.us.com]ralph lauren outlet[/url]
[url=http://www.ralphlauren.me.uk]ralph lauren outlet[/url]
[url=http://www.danskoshoes.name]dansko shoes[/url]
[url=http://www.cheaphandbagsshipping.com]gucci outlet[/url]
[url=http://www.katespadeoutlet.us.org]kate spade ou ...
Quote Yuan. 23-10-2018 04:40 PM
20181023yuanyuan
[url=http://www.fitflopssale.us.com]fitflops[/url]
[url=http://www.jordanretro.name]jordan retro[/url]
[url=http://www.cristianoronaldojerseys.com]cristiano ronaldo jerseys[/url]
[url=http://www.fitflops-sale-clearance.us.com]fitflops[/url]
[url=http://www.ralph-laurenoutlet.com.co]polo ralph lauren outlet[/url]
[url=http://www.outlet-ugg.us]ugg outlet[/url]
[url=http://www.columbiashoesoutlet.us.com]columbia shoes[/url]
[ ...
Quote yaoxuemei 16-8-2017 09:36 AM
[url=http://www.yeezyboost350-v2.us.com]yeezy boost 350 v2[/url]
[url=http://www.cheapuggs.eu.com]ugg outlet[/url]
[url=http://www.coachoutlet-clearance.us.org]coach outlet online[/url]
[url=http://www.ralphlaurenoutlets.org.uk]ralph lauren outlet[/url]
[url=http://www.poloralphlauren-official.us.com]polo ralph lauren[/url]
[url=http://www.cheapnfljerseys.name]cheap jerseys[/url]
[url=http://www.edhardyclothing.us.com]ed hardy clothing[/url] ...
Quote yaoxuemei 16-8-2017 09:36 AM
[url=http://www.yeezyboost350-v2.us.com]yeezy boost 350 v2[/url]
[url=http://www.cheapuggs.eu.com]ugg outlet[/url]
[url=http://www.coachoutlet-clearance.us.org]coach outlet online[/url]
[url=http://www.ralphlaurenoutlets.org.uk]ralph lauren outlet[/url]
[url=http://www.poloralphlauren-official.us.com]polo ralph lauren[/url]
[url=http://www.cheapnfljerseys.name]cheap jerseys[/url]
[url=http://www.edhardyclothing.us.com]ed hardy clothing[/url] ...
Quote xxxxxxxxxxx 3-5-2017 11:45 AM
20170503
[url=http://www.coachfactoryoutletstoresonline.us.com]coach outlet[/url]
[url=http://www.poloralph-laurenuk.me.uk]polo ralph lauren[/url]
[url=http://www.michaelkorshandbagssale.in.net]michael kors handbags[/url]
[url=http://www.truereligionoutlet-stores.us.com]true religion outlet[/url]
[url=http://www.eccoshoesoutlet.us]ecco shoes outlet[/url]
[url=http://www.cheapray-banssunglasses.us.com]cheap ray bans[/url]
[url=http://www.nikeairhua ...
Quote lcklck16 15-12-2016 04:01 PM
20161215lck
[url=http://www.thenorth-face.us.org]north face jackets[/url]
[url=http://www.coachoutletstores.com.co]coach outlet[/url]
[url=http://www.cheapuggs-outlet.us.com]cheap uggs[/url]
[url=http://www.newbalanceshoes.in.net]new balance shoes[/url]
[url=http://www.christianlouboutinshoesoutlet.us.com]christian louboutin shoes[/url]
[url=http://www.canadagoose-jackets.me.uk]canada goose jackets[/url]
[url=http://www.poloralph-lauren.org.uk]polo ralph lauren[/url]
[url=http://www.yeez ...
Quote merrissa 30-11-2016 01:29 PM
dia ingt body shaming khas utk ore gemok jah kot
Quote merrissa 30-11-2016 01:25 PM
kenapa i jadi ai....ngader......i sudehhhh
Quote Skuau 29-11-2016 08:25 PM
Xpelh...dh mendunia....

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 07:18 PM GMT+8 , Processed in 0.037636 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top