CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Mengagumkan Apabila 'Black Dress' Bertukar Cantik Selepas Direndam 2 Tahun Di Laut Mati

5-9-2016 11:31 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 8208| Komen: 27

Description: 'Dress' ini telah dipaparkan kepada umum di Marlborough, London sehingga 3 September 2016 baru-baru ini
Oleh Izzah Abbasy

Apa-apa sahaja boleh berlaku jika dicampakkan ke dalam laut mati. Seperti sekumpulan artis ini mengambil keputusan untuk merendam 'dress' wanita yang tebal ke dalam laut mati selama 2 tahun bermula pada tahun 2014.

Seperti yang anda tahu, laut mati yang terletak di sempadan Israel ini merupakan laut yang mempunyai kandungan garam paling tinggi sekali.

Selama 2 tahun baju ini dibiarkan di dalam laut ini, hasilnya sangat mengejutkan dan mengagumkan! Kesan garam yang melekat pada baju ini menjadikan ia kelihatan seperti batu kristal.

Untuk pengetahuan anda, 'dress' atau baju garam tersebut telah dipaparkan kepada umum di Marlborough, London sehingga 3 September 2016 baru-baru ini. Sangat menarik dan tertarik! - CARI













Sumber : wowmenariknya.com


22

Bagus
18

Marah
25

Terkejut
18

Sedih
20

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shanshero 5-9-2016 11:49 AM
siape nak pakai
Quote mizz_fatyn 5-9-2016 11:56 AM
uiii...cantiks nyerr
Quote madknownz 5-9-2016 12:11 PM
fuh...ngeri tengok garam dia tebal mcm tuh...
Quote MissMamamia75 5-9-2016 12:11 PM


material yg digunakan utk dress ni mesti berkualiti tinggi..
direndam dlm air laut masin pun masih cun2 lagi..
xreput atau koyak sana sini...

hasil seni yg unik..
Quote Artemesiaa 5-9-2016 12:16 PM
Jadi tukun terus senang nak collect garam
Quote Spiral 5-9-2016 12:32 PM
dah macam kene salji
Quote siti_kus 5-9-2016 02:14 PM
tak cantik pun
Quote Loloq89 5-9-2016 02:40 PM
1st tgk gmbr ingt baju luntur..

rupanya diselaputi garam
Quote aTiKah_aYuNi 5-9-2016 03:37 PM
cantik.....
Quote Meiizu 5-9-2016 04:29 PM
so woowwww
Quote insulin 5-9-2016 04:55 PM
Hehe.. Diselaputi garam. Mesti dah keras. Macam mana nak pakai semula tu?
Quote isoflavone 5-9-2016 05:17 PM
Cantik ker
Quote harisanis 5-9-2016 05:32 PM
lawa yg masa dlm air lg
Quote sharlenetexas 5-9-2016 05:33 PM
Boleh pakai ke?
Ke setakat nk tunjuk je?
Quote tombolpintu 5-9-2016 05:48 PM
terus aku terasa masin kat mulut
Quote -electrifying- 5-9-2016 05:48 PM
dh mcm salji gua tgk
Quote DeeHanania 5-9-2016 07:11 PM
Wow...cantik yer
Quote zasrfikri 5-9-2016 11:53 PM
hmmm... cantik ke?
Quote miznora 5-9-2016 11:59 PM
Baju rasa garam

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 11:57 PM GMT+8 , Processed in 0.116034 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top