CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Berhenti Rokok Dengan Gelang Kejutan Elektrik

26-4-2016 11:06 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 5911| Komen: 45

Description: Terbaru, kehadiran gelang kejutan elektrik telah menarik perhatian
oleh Adib ZA

Buat anda yang berhajat untuk berhenti merokok, kini tak perlu lagi rokok elektrik atau pelekat nikotin.

Semua cara di atas belum tentu boleh membantu anda berhenti merokok. Terbaru, kehadiran gelang kejutan elektrik telah menarik perhatian untuk membuatkan ramai orang berhenti merokok. Mengapa?


Inovasi terbaru ini membenarkan alat penggera yang membebaskan kejutan elektrik kepada si pemakai sebaik sahaja mendapati mereka merokok.

Menarik kan? Atau mengerikan? Untuk rekod, kejutan tersebut tidaklah menyebabkan kematian sebaliknya cukup untuk menjadi peringatan kepada mereka itu.

Gelang ini dijual dengan harga  £140 bersamaan RM791.99. Bagaimana, sanggup tak? - CARI Infonet


Sumber: Mynewshub

14

Bagus
4

Marah
8

Terkejut
3

Sedih
9

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (44 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote abdulariff 26-4-2016 08:43 AM
Macam mana alat ni nak kesan jika pemakai menghisap rokok? adakah dengan cara asap kena pada alat tersebut? Jika begitu, duduk rumah sahaja sebab anda masih terdedah pada asap rokok bila diluar
Quote blackwidowbae 26-4-2016 08:51 AM
Penghisap rokok tegar nii elok suh duduk kat kerusi leterik jah, bio kene karen sampai mamposs! Ini tidak depan anak isteri pon hisap rokok, haper nak bagi famili ko mampos macam ko???
Quote GhostWalking 26-4-2016 08:54 AM
blackwidowbae replied at 26-4-2016 12:51 AM
Penghisap rokok tegar nii elok suh duduk kat kerusi leterik jah, bio kene karen sampai mamposs! Ini  ...

Kejam tauuu dekkk
Quote blackwidowbae 26-4-2016 09:00 AM
GhostWalking replied at 26-4-2016 08:54 AM
Kejam tauuu dekkk

Ahahaha

selamat bergentayangan kembali di ci bam/kaka ghost, iolls is confused gituhhh~~
Quote harrypoter 26-4-2016 09:03 AM
ala..boleh je berenti terus..
aku berpuluh taun isap, stop immediate ok je..
Quote blackwidowbae 26-4-2016 09:11 AM
harrypoter replied at 26-4-2016 09:03 AM
ala..boleh je berenti terus..
aku berpuluh taun isap, stop immediate ok je..

Hanya manusia yang hebat bijak dan berakal panjang sajer yang mampu stop immediately contoh seperti anak inni lerr~
Quote Jagendas 26-4-2016 09:15 AM
smoker yg isap mcm naga mmg pelahap benda2 ni

smoker yg rilek2 je tak kecoh

*sambil layan luffman hijau*
Quote harrypoter 26-4-2016 09:16 AM
blackwidowbae replied at 26-4-2016 09:11 AM
Hanya manusia yang hebat bijak dan berakal panjang sajer yang mampu stop immediately contoh sepert ...


gud monin..dh bfast?
jum

Quote _yuzhu_ 26-4-2016 09:16 AM
nak seribu daya..tanak seribu dalih...
Quote dino 26-4-2016 09:20 AM
perokok tegar mmg tak layak komplen kenaikan kos sara hidup
Quote GhostWalking 26-4-2016 09:20 AM
Jagendas replied at 26-4-2016 01:15 AM
smoker yg isap mcm naga mmg pelahap benda2 ni

smoker yg rilek2 je tak kecoh

Luffman tu sedap ke?
Quote dino 26-4-2016 09:22 AM
_yuzhu_ replied at 26-4-2016 09:16 AM
nak seribu daya..tanak seribu dalih...

ayah pencen polis.... mmg tak bg la anak2 merokok.... dah besar2 ade la sorg je merokok.... tu pun cuba berhenti...
takde pekdah merokok ni..... hisap asap motor lg baguih.... free..
Quote blackwidowbae 26-4-2016 09:25 AM
harrypoter replied at 26-4-2016 09:16 AM
gud monin..dh bfast?
jum

Gudmonin nakk oii~~

makcik dah bekpes td
thanks for asking anywayy~~~uuhuhuhu
Quote mokcikKSKB 26-4-2016 09:26 AM
blackwidowbae replied at 26-4-2016 08:51 AM
Penghisap rokok tegar nii elok suh duduk kat kerusi leterik jah, bio kene karen sampai mamposs! Ini  ...

Betul acik pi...kalaulah semua perokok mampos pupuslah jantan di dunia ni..kecuali laki iols. Abah ngn fil iols mampuih skali..huhu
Quote Jagendas 26-4-2016 09:28 AM

try la
aku biasa luffman coklat
sekotak boleh tahan 3 ari

Quote blackwidowbae 26-4-2016 09:31 AM
mokcikKSKB replied at 26-4-2016 09:26 AM
Betul acik pi...kalaulah semua perokok mampos pupuslah jantan di dunia ni..kecuali laki iols. Abah ...

Erkkk

hukaloh

yahamponnnn mokcik, iolls is tarik balik kenyataan iolls tersebut, tapikkk telajak perahu boleh diundur telajak kater kalu matikkkk!~~ wuwuwuuuuuuu~~~
Quote 4everMore 26-4-2016 09:32 AM
Mkn pil champix la..klu betul2 nk bhenti.
Quote GhostWalking 26-4-2016 09:32 AM
Jagendas replied at 26-4-2016 01:28 AM
try la
aku biasa luffman coklat
sekotak boleh tahan 3 ari

Uols xde batuk2 ke isap luffman?
Quote GhostWalking 26-4-2016 09:33 AM
4everMore replied at 26-4-2016 01:32 AM
Mkn pil champix la..klu betul2 nk bhenti.

Mana nak dapat tu

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.056548 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top