CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lapor Polis Sebab Suami Tak Nak Mandi

4-4-2016 12:23 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 7269| Komen: 33

Description: Pasangan yang telah berkahwin dua tahun...


Oleh Fyruz Hanna

INDIA: Seorang isteri yang tidak tahan dengan suami yang tidak mahu mandi lebih setahun membuat laporan polis di Uttar Pradesh, Lapor Malaysia Nanban.

Pasangan yang telah berkahwin dua tahun itu berkata, suaminya menolak untuk mandi setiap hari.

"Dia pernah tidak mandi selama 4 bulan dan ia menyebabkan bau yang sangat busuk dan sungguh sukar untuk mendekatinya," keluh isteri.

Kali terakhir lelaki tersebut mandi adalah pada Festival Holi. -CARI Infonet.

Sumber: Thestar
30

Bagus
23

Marah
24

Terkejut
33

Sedih
24

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (164 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zameyla 4-4-2016 10:11 AM
Pengotor betuii....mertua pun tak boleh pakai...marah ke menantu pulak...
Quote cucuq 4-4-2016 10:12 AM
Ya allah mandi lah bang oiii nk kiss pown xlalu apatahlagi nak berjimak bang oooi.. xdpt bygkan cmno bau suami die ni  
Quote 4everMore 4-4-2016 10:22 AM
Gila la..x mandi sehari pun da kepam lg dgn cuaca panas..at least twice per day la..mesti ketiak bau nalla satu rumah ni
Quote aqissa 4-4-2016 10:25 AM
adoiiiiii...muntah ijau....
Quote revoc 4-4-2016 10:30 AM
nape la report polis

memalukan jekk
Quote skinsandstars 4-4-2016 10:31 AM
Mahal agaknya bekalan air bersih kat sana... Dia nak jimat kos la tu.
Quote Glass_shoes 4-4-2016 10:32 AM
revoc replied at 4-4-2016 10:30 AM
nape la report polis

memalukan jekk

mungkin ikhtiar terakhir..patut report bomba je
Quote taksukapeanut 4-4-2016 10:44 AM
sambil bayang bau dia sampai nak termuntah
Quote HannahMontana 4-4-2016 10:57 AM
kalau aku sarankan ko report ke bomba , ala2 ko jerit api apiii ,bomba dtg berlumba-lumba.....pancuttttttttttt


agak2 suami ko menerpa keluar rumah ko siap2  dari awal lg baldi sabun, ko curahhhhhhhhhh ke suami busuk ko pengotor xmandi kerja nak bersetubuh sj....


kalau org lain dah lama lari......

ko boleh buat report ?


Quote chinta89 4-4-2016 11:03 AM
maybe x tahan badan laki bau kepam sgt lettew
Quote Artemesiaa 4-4-2016 11:10 AM
Sakit mental le tu orang mental je yang malas mandi ni
Quote Esmiria 4-4-2016 11:20 AM
Camnd diorang berehem ehem?
Quote Esmiria 4-4-2016 11:20 AM
Camnd diorang berehem ehem?
Quote rosasa 4-4-2016 11:24 AM
mesti dah lama tak bersengama , mungkin kah cik kak tu nak , tapi dek bau menusuk2, sheols buat laporan polis agar suaminya mandi dan lepas tu hajat tercapai?
Quote cik_tonggek 4-4-2016 11:24 AM
HannahMontana replied at 4-4-2016 10:57 AM
kalau aku sarankan ko report ke bomba , ala2 ko jerit api apiii ,bomba dtg berlumba-lumba.....pancut ...

astaga komen chuols punya detail sampai akak boleh imejin scene curah air sabun

Quote nitrotech 4-4-2016 11:34 AM
Hahahahaha.macamm bodoh jerr
Quote Abangspek 4-4-2016 11:40 AM
Edited by Abangspek at 4-4-2016 11:42 AM

kat India ek? Mungkin ada kaitan dengan agama, sbb orang sana buat mende2 pelik demi menunjukkan pengorbanan mereka atas nama agama. Antaranya, sorang mamat india ni tangan angkat jek berpuluh2 tahun tak pernah diturunkan sampai keding dah tangan tu. Amar Bharati namanya, sejak 1973
Quote Daisyna 4-4-2016 02:03 PM
iyekkkk india minded tahap 3 mmg pengotor....
Quote kemaruk 4-4-2016 02:17 PM
Daki dah keras jadi kulit dah

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 07:01 PM GMT+8 , Processed in 0.112297 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top