CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5705|Reply: 33

[Dunia] Isteri Report Polis Gara2 Suami Tak Nak Mandi

[Copy link]
Post time 4-4-2016 10:08 AM | Show all posts |Read mode
A WOMAN in Uttar Pradesh, India, caused a stir at the local police station when she lodged a report against her husband for refusing to bathe for more than once a year, Malaysia Nanban reported.

The couple, who live in a village in the north of the state, married two years ago.
She said that since then, her husband had refused to shower regularly.


“He goes for months without showering and his bad body odour makes it impossible to go near him,” she complained.
She said her in-laws scolded her when she complained to them. The man had last showered for the Holi festival last month.

http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/04/04/man-refuses-to-bathe-wife-tells-cops/

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2016 10:11 AM | Show all posts
Pengotor betuii....mertua pun tak boleh pakai...marah ke menantu pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah mandi lah bang oiii nk kiss pown xlalu apatahlagi nak berjimak bang oooi.. xdpt bygkan cmno bau suami die ni  
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila la..x mandi sehari pun da kepam lg dgn cuaca panas..at least twice per day la..mesti ketiak bau nalla satu rumah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
adoiiiiii...muntah ijau....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:30 AM | Show all posts
nape la report polis

memalukan jekk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-4-2016 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mahal agaknya bekalan air bersih kat sana... Dia nak jimat kos la tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2016 10:32 AM | Show all posts
revoc replied at 4-4-2016 10:30 AM
nape la report polis

memalukan jekk

mungkin ikhtiar terakhir..patut report bomba je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2016 10:44 AM | Show all posts
sambil bayang bau dia sampai nak termuntah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:57 AM | Show all posts
kalau aku sarankan ko report ke bomba , ala2 ko jerit api apiii ,bomba dtg berlumba-lumba.....pancuttttttttttt


agak2 suami ko menerpa keluar rumah ko siap2  dari awal lg baldi sabun, ko curahhhhhhhhhh ke suami busuk ko pengotor xmandi kerja nak bersetubuh sj....


kalau org lain dah lama lari......

ko boleh buat report ?


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:03 AM | Show all posts
maybe x tahan badan laki bau kepam sgt lettew
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:10 AM | Show all posts
Sakit mental le tu orang mental je yang malas mandi ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Camnd diorang berehem ehem?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Camnd diorang berehem ehem?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:24 AM | Show all posts
mesti dah lama tak bersengama , mungkin kah cik kak tu nak , tapi dek bau menusuk2, sheols buat laporan polis agar suaminya mandi dan lepas tu hajat tercapai?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:24 AM | Show all posts
HannahMontana replied at 4-4-2016 10:57 AM
kalau aku sarankan ko report ke bomba , ala2 ko jerit api apiii ,bomba dtg berlumba-lumba.....pancut ...

astaga komen chuols punya detail sampai akak boleh imejin scene curah air sabun

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2016 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha.macamm bodoh jerr
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:40 AM | Show all posts
Edited by Abangspek at 4-4-2016 11:42 AM

kat India ek? Mungkin ada kaitan dengan agama, sbb orang sana buat mende2 pelik demi menunjukkan pengorbanan mereka atas nama agama. Antaranya, sorang mamat india ni tangan angkat jek berpuluh2 tahun tak pernah diturunkan sampai keding dah tangan tu. Amar Bharati namanya, sejak 1973
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 02:03 PM | Show all posts
iyekkkk india minded tahap 3 mmg pengotor....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Daki dah keras jadi kulit dah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 06:07 PM GMT+8 , Processed in 0.410633 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list