CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bayi Masih Hidup Selepas Ditikam 12 Kali

26-2-2016 12:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6702| Komen: 33

Description: Memang kejam! Seorang bayi lelaki dijumpai dalam sebuah lubang yang dipercayai digunakan untuk menanamnya hidup-hidup.
Oleh Adib ZA

Memang kejam! Seorang bayi lelaki dijumpai dalam sebuah lubang yang dipercayai digunakan untuk menanamnya hidup-hidup.

Bayi yang masih bernyawa itu juga parah selepas didapati adanya 12 kesan tikaman dan berjaya diselamatkan oleh seorang petani wanita.

Petani dari wilayah timur laut, Kon Kaen Thailand itu terdengar suara bayi ketika sedang memberi lembunya makan di sebuah ladang. 

Bayi itu dilaporkan kini stabil dan sedang menerima rawatan di hospital di wilayah itu.

Polis masih belum mengenalpasti motif kejadian itu dan kini masih memburu pasangan kekasih yang menyeksa bayi tersebut. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online


10

Bagus
14

Marah
12

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (71 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote heywana 26-2-2016 08:11 AM
Syaitannya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote crazecousa 26-2-2016 08:12 AM
yeah... that baby will take a revenge !!
Quote dani-rox 26-2-2016 08:15 AM
Diharap baby tu tak membesar jd ed kemper pulak
Quote putehkundor 26-2-2016 08:15 AM
Kejam.
Birah2 tanah air jangn terinspirasi dari kes ni sudah ye
Quote fifie_olin 26-2-2016 08:35 AM
pantang maut sblm ajal...
malaikat melindungi beliau
Quote mzzenma 26-2-2016 08:45 AM
Pandai main tak pandai jaga anak

Jahit je lubang furkeh tu
Quote shara154 26-2-2016 08:46 AM
Keji betul. Kesiannya baby tu
Quote blackwidowbae 26-2-2016 08:48 AM
Ya Allah kejamnyer manusia mental ni
Quote kucen_miang 26-2-2016 08:52 AM
Polis Thailand sedang memburu pasangan kekasih kepada seorang bayi yang terselamat


apa punya ayat la reputz mengong ni
Quote mizz_fatyn 26-2-2016 09:14 AM
sedihnyaa aku baca news ni...sadis sgt.
Quote ninjago 26-2-2016 09:17 AM
setan tul perangai.. baby tu mesti kesakitan teramat sangat
Quote dakewa 26-2-2016 11:03 AM
Jahat betul manusia sekarang ni.
Baby tak bersalah pun ditikamnya berkali2.
Tak suke baby tu, kasi kat org yg memerlukan.
Quote aderaderker 26-2-2016 11:06 AM
Syaitan bertopengkan babi ke apa
Quote anisania 26-2-2016 11:10 AM
kucen_miang replied at 26-2-2016 08:52 AM
apa punya ayat la reputz mengong ni

kejap.. apa yang salah pada ayat reputz nih.. i baca seimbas lalu ditiup angin gitu..

Quote slavehunter 26-2-2016 11:11 AM
Nangis i dengar berita ni.....camana la baby tu tahan sakit.....
Quote xAthenax 26-2-2016 11:15 AM
aderaderker replied at 26-2-2016 11:06 AM
Syaitan bertopengkan babi ke apa

babi pun tak naya ke anak theyols
ini manusia saja yang ada akal utk bersedapan tapi tak mahu bertanggungjawab

Quote EJALTI 26-2-2016 11:15 AM
Kesian baby tuh....

Moga pasangan dajal tuh dapat ditangkap dan dihukum kaw2...:
Quote syafarah_2k 26-2-2016 11:18 AM
12 tikaman? Marah bebenor lepas beranak
Quote mzzenma 26-2-2016 11:20 AM
anisania replied at 26-2-2016 11:10 AM
kejap.. apa yang salah pada ayat reputz nih.. i baca seimbas lalu ditiup angin gitu..

hahah mzz pun baru perasan

kekdahnya wartawan tu punya ayat mcm nak kata baby tu punya pasangan kekasih instead of pasangan kekasih yang merupakan parents kepada baby tersebut

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 08:21 AM GMT+8 , Processed in 0.057399 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top