CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Maut Dihempap Tong Gas 920kg

11-2-2016 10:33 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4773| Komen: 15

Description: Amat menyedihkan apabila seorang warga emas maut selepas motosikal yang dibawanya ditimpa tong gas seberat 920 kg!
Oleh Adib ZA

Amat menyedihkan apabila seorang warga emas maut selepas motosikal yang dibawanya ditimpa tong gas seberat 920 kg!

Kejadian di Jalan Lahat, Ipoh itu menyaksikan mangsa Cheah Seaw Oon, 65 maut di lokasi kejadian akibat kecederaan parah.


"Mangsa yang masih berada di atas motosikal serta dihempap tong gas itu berada hampir dengan tayar sebelah kanan bahagian hadapan lori.

“Kita hanya mengambil masa kira-kira satu minit untuk mengeluarkan mangsa tersepit dengan menggunakan lifting bag untuk mengubah tong gas itu,” ujar Ketua Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Pasir Puteh, Ismail Darus.

Katanya lagi, lori tersebut membawa 12 tong gas namun ketika kejadian, lima daripadanya jatuh ke atas jalan raya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Sinar Harian


(Sumber foto: Mstar Online)
6

Bagus
6

Marah
15

Terkejut
12

Sedih
13

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rayna_raynes 10-2-2016 09:25 PM
leper la tu. dekat nak 1 tan weh
Quote Themilo 10-2-2016 09:34 PM
Siannya. CNY terakhir konsepnya sis. Takziah
Quote EJALTI 10-2-2016 09:36 PM
Kesian atuk tuh...

Takziah buat ahli keluarga
Quote nakkomenjugak 10-2-2016 09:36 PM
uishh penyek dia cmtu... ngeri!  
Quote putehkundor 10-2-2016 09:45 PM
Berat gak 1 tong tu..hampir setan.

Takziah la kat family mangsa....musim2 raya gini dpt berita sedih
Quote kenarihitam 12-2-2016 02:28 AM
Kesiannya...huhuhu
Quote life_love 12-2-2016 06:27 AM
kesiannya...
Quote imthegirl 12-2-2016 06:34 AM
Lori kemalangan dengan motor impak nya sampai muatan tercampak campak keluar dari perut lori ke.
Quote mak_wa95 12-2-2016 07:25 AM
kena tong gas sebesar tu mesti leper..
Quote prizadane 12-2-2016 07:48 AM
Owh.ni kat menglembu. Tong tu hempap upper body n kepala uncle tu. Habis leper muka uncle tu. Darah tak payah cakap la. Kesian family uncle ni
Quote sukacactus 12-2-2016 07:51 AM
Dah mcm kena rolling pin...kesian apek tu
Hope family dia akan saman kaw2
Quote devilito2 12-2-2016 11:28 AM
Takziah ...


Quote ad_hoc79 12-2-2016 11:43 AM
ngerinye ....
semoga keluarga apek ni tabah
Quote reenz013 12-2-2016 11:47 AM
takziah...
Quote m2506 12-2-2016 11:56 AM
takziah..........

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 03:49 AM GMT+8 , Processed in 0.066550 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top