CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelamin Angan Musnah, Pengantin Diserang Isteri Pertama!

8-2-2016 10:30 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12210| Komen: 32

Description: Laman sosial dikejutkan dengan video rakaman bagaimana seorang pengantin lelaki diserang oleh isteri pertamanya ketika bersanding.
Oleh Adib ZA

Laman sosial dikejutkan dengan video rakaman bagaimana seorang pengantin lelaki diserang oleh isteri pertamanya ketika bersanding.

Video yang berdurasi hampir dua minit itu menunjukkan sebuah majlis persandingan terpaksa dihentikan kerana dikejutkan dengan kedatangan isteri pertama pengantin itu. Dia nyata tidak berpuas hati dengan tindakan suaminya itu kerana berkahwin tanpa pengetahuannya.

Isteri pertamanya mengaku masih belum diceraikan oleh suaminya. Kedua pengantin lalu bingkas turun daripada pelamin lalu menyebabkan orang ramai tercengang.

Difahamkan adanya perbincangan antara keluarga pengantin berlangsung di belakang pelamin selepas itu. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Sinar Harian

Pengantin diserang isteri pertama ketika sanding

1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote suterabiru123 8-2-2016 10:07 AM
Lelaki jahanam..kit ye pon layak kawin 4 buat la vara betul..tgl bini 3bln tnp kabar berita tup tup ngah asyik masyuk bersanding dipelaminan...

Rasakan malu sekampung
Quote Munah_Serati 8-2-2016 10:08 AM
iols tadr video nye.. sile cari sendiri..
Quote seeriesagain 8-2-2016 10:15 AM
Lelaki takda telor... camni ler jadinyer
Quote merahrose 8-2-2016 10:20 AM
xkn sedara mara pihak laki xtau...gila pnya jantan..
Quote MeghanK 8-2-2016 10:20 AM
thread dah ada
Quote Munah_Serati 8-2-2016 10:27 AM
MeghanK replied at 8-2-2016 10:20 AM
thread dah ada

dah ade jugak ke.. eii
Quote MeghanK 8-2-2016 10:29 AM
Munah_Serati replied at 8-2-2016 10:27 AM
dah ade jugak ke.. eii

ye dik munah..tak cek board lettew
Quote mak_wa95 8-2-2016 10:33 AM
patut letak bod viral..

thread pun dah ada dari smlm lagi..
knp xsearch..ni melanggar peraturan buka thread..

@medangmru
Quote Themilo 8-2-2016 10:36 AM
Motif nak bukak thread banyak2? Padahl thread dah ada & penuh caci maki ummah
Quote atekome 8-2-2016 10:37 AM
Mak lelaki pun bitch mrestui kwen ank lelaki sndiri
Quote cahaya_almas 8-2-2016 11:18 AM
Mana link thread ni yg 1 lg....cari tk jumpa pn ..
Quote boyagombak 8-2-2016 11:43 AM
Naper bini pertama x bukak silat pulut lalu ajak madunya berpencak silat. Sapa menang boleh bawak balik hampers @ hampeh jantan tarak tulur
Quote Syd 8-2-2016 11:47 AM
cahaya_almas replied at 8-2-2016 11:18 AM
Mana link thread ni yg 1 lg....cari tk jumpa pn ..

http://mforum.cari.com.my/forum. ... 4222&extra=page%3D1

@spiderman80

Quote akusukaq 8-2-2016 11:52 AM
apa pun bini no 1 dah  menang sorak berjaya malukan laki dan madu didepan orang ramai.
Quote cik_tonggek 8-2-2016 12:19 PM
Syd replied at 8-2-2016 07:47 AM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... 4222&extra=page%3D1

@spiderman80

Kasik la can spidey nak raya
Quote Syd 8-2-2016 12:22 PM
cik_tonggek replied at 8-2-2016 12:19 PM
Kasik la can spidey nak raya

dia kat gua tu haaa
baru dia share2 gambar2 kat fb


Quote cik_tonggek 8-2-2016 12:25 PM
Akak tak paham heshe kawin semunyik2, tapi buat kenuri potong kek pprt bagai
Kecelaruan minda ke apa ni:zz
Quote mikasa 8-2-2016 12:37 PM
dah malu laa tu pergi lari belakang utk elak tetamu tahu kisah dia
Quote nakkenalesing? 8-2-2016 01:07 PM
madu 3 versi moden

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 04:37 PM GMT+8 , Processed in 0.347177 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top