CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Najib Selamat Jalani Pembedahan Kecil Di HKL

9-1-2016 11:08 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8155| Komen: 45

Description: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak selamat menjalani pembedahan kecil untuk membuang ketumbuhan benigna pada tangan


KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak selamat menjalani pembedahan kecil untuk membuang ketumbuhan benigna pada tangan
kanannya di Hospital Kuala Lumpur (HKL) hari.

Kenyataan HKL menyebut Najib menjalani pembedahan itu sebagai pesakit luar, dan perdana menteri telahpun pulang ke kediamannya untuk berehat. - Bernama




63

Bagus
29

Marah
21

Terkejut
25

Sedih
36

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (201 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eizarz 9-1-2016 06:32 PM
dia bayar bil hospital x tu..ke free je
Quote dani-rox 9-1-2016 06:33 PM
serius... tapak tangan kanan ai gatal2 tatkala membaca berita ini... org kata, tak lama lg dpt duit banyak. apa betul kah stetmen itteww

Quote periakuning 9-1-2016 06:40 PM
Oklah..dia bagi kepercayaan pada pakar tempatan sepital kerajaan pulak tu..maknanya doktor2 kita bagus2 juga..
Quote TuntungReturn 9-1-2016 06:47 PM
zaman mahathir lgik, mmg x buat pembedahan kt obersea. suma doktor tempatan. ..kot ade diam2 buat obersea x taw la aku.
Quote bangcak 9-1-2016 06:49 PM
oh, no!
kata pak jahit
Quote sepiITUindah 9-1-2016 07:01 PM
ketakat buang ketuat perlu ker nak bedah kat oberc
Quote rashiman 9-1-2016 07:13 PM
eizarz replied at 9-1-2016 06:32 PM
dia bayar bil hospital x tu..ke free je

kira staff kerajaan, dapat rawatan pun di hospital kerajaan.....tentulah free
Quote dodolgemok 9-1-2016 07:18 PM
Sudah mulai menerima ansuran secara perlahan2 hasil doa rakyat malaysia rehat baik2 pokjib
Quote CrowneGlory 9-1-2016 07:20 PM
Penat kira duit 2.6b sampai ketumbuhan tangan dia...siannn
Quote sambaldurian 9-1-2016 07:23 PM
Untung xyah amek no.gilran
Quote MeghanK 9-1-2016 07:33 PM
dani-rox replied at 9-1-2016 06:33 PM
serius... tapak tangan kanan ai gatal2 tatkala membaca berita ini... org kata, tak lama lg dpt duit  ...

nak dapat brim kot
Quote dani-rox 9-1-2016 07:37 PM

yaaayy...
eh baru tingat akak tak layak dpt brim deknon sobsob



Quote MeghanK 9-1-2016 07:38 PM
dani-rox replied at 9-1-2016 07:37 PM
yaaayy...
eh baru tingat akak tak layak dpt brim deknon sobsob

bertabah la kak..kita hanya mampu menumpang brim orang jah..sobsob
Quote dani-rox 9-1-2016 07:48 PM
MeghanK replied at 9-1-2016 07:38 PM
bertabah la kak..kita hanya mampu menumpang brim orang jah..sobsob

ada ke yg sudi nak menghulur sket? lebih2 lg rega barang yg naik dan GST pelbagai tuh
Quote MeghanK 9-1-2016 07:56 PM
dani-rox replied at 9-1-2016 07:48 PM
ada ke yg sudi nak menghulur sket? lebih2 lg rega barang yg naik dan GST pelbagai tuh

mana boleh hulur2 kak..kan najib dah bajet cukup2 brim tu untuk setahun punya expense..kalau hulur2 kang tak cukup pulak
Quote putehkundor 9-1-2016 07:57 PM
Sekali baca mcm ketumbuhan di vagina
Quote khairulazuan 10-1-2016 09:17 AM
huhu



Quote dodolgemok 10-1-2016 09:49 AM
putehkundor replied at 9-1-2016 07:57 PM
Sekali baca mcm ketumbuhan di vagina

Kahkahkah vagina pulak kena tempias. Mau haru satu dunia kalau najib ada vagina! Bikin aku tersembur kopi panas aku jah pagi2 ni kahkahkah...
Quote kudajantan77 10-1-2016 10:14 AM
Smlm masa tgok berita otomatik terpacul...kenapa tak mampus terus...

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 03:40 PM GMT+8 , Processed in 0.079288 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top