CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Terlalu ‘Cute’ Untuk Disimpan” – Sean Lee Selamat Bergelar Suami Kepada Model, Bay Doucet

8-7-2024 06:55 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 73610| Komen: 149

Description: Personaliti TV dan pelakon, Sean Lee membuat kejutan terutama buat peminatnya apabila dia mengumumkan sudah bergelar suami kepada model popular, Bay Doucet.


Personaliti TV dan pelakon, Sean Lee membuat kejutan terutama buat peminatnya apabila dia mengumumkan sudah bergelar suami kepada model popular, Bay Doucet.

Berita gembira itu diumumkan Sean menerusi satu hantaran di Instagram di mana dia tampil memuat naik foto dia dan Bay memakai busana pengantin keduanya.


Sean juga ada menulis kapsyen ‘Too cute to gatekeep’ yang bermaksud terlalu comel untuk disimpan sekaligus membuatkan peminat meninggalkan komen tahniah buat pasangan itu.

Menjengah ke Instagram Bay, dia juga ada memuat naik foto yang sama dan turut terlihat foto pra perkahwinan kedua-duanya yang kelihatan eksklusif.


Ruangan komen turut dipenuhi ucapan tahniah daripada rakan selebriti seperti Hun Haqeem, Aiman Hakim Ridza, Nora Danish dan Scha Alyahya.

Peminat juga tidak ketinggalan mendoakan agar perkahwinan Sean dan Bay kekal hingga ke akhir hayat.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pocongkiutss 7-7-2024 08:11 PM
Huh?
Quote irvene 7-7-2024 08:15 PM
mcm pernah tgk bini dia ni. tp di mana ek
Quote lucky_peace 7-7-2024 08:19 PM
Tahniah.
Quote codenamedream 7-7-2024 08:20 PM
irvene replied at 7-7-2024 08:15 PM
mcm pernah tgk bini dia ni. tp di mana ek

Magazine kut. Ada beberapa magazine interview beliau.
Atau pernah lalu di feed.
Bos meols pun follow sheols
Quote nazzse 7-7-2024 08:22 PM
Tahniah..comel wife dia
Quote takutlipas 7-7-2024 08:24 PM
Tahniah
Quote putericahaya999 7-7-2024 08:29 PM
Dulu mcm dia minat jn masa belakon sekali
Quote Bungatulip1171 7-7-2024 08:30 PM
Tahniah
Quote K_Lily 7-7-2024 08:31 PM
Cute sangat. Tahniah. Cenggini la… diam-diam jadi.
Quote slyfynx 7-7-2024 08:42 PM
Tua nau dah aku.
Haram aku kenal sape mereka2 ni
Quote I.K.A888990 7-7-2024 08:43 PM
okaaaay next alvin minhyuk baby pulak awwww
moh kita nantikan
Quote alesandra 7-7-2024 08:43 PM
Sapa ke dua2 cina bukit ni? haku x kenal.retis ke?
Quote SalenaGomez 7-7-2024 08:55 PM
Pantin pempuan tu org thai ke? Ke mmg majlis buat kat telen? SG nampak ada tulisan telen disitu
Quote sharlenetexas 7-7-2024 08:56 PM
Tahniah. Nampak comel. Tak perlu berZuhair Murad diskaun last2 mcm penanggal.

Quote syamzana 7-7-2024 08:59 PM
I.K.A888990 replied at 7-7-2024 08:43 PM
okaaaay next alvin minhyuk baby pulak awwww
moh kita nantikan


minhyuk tu jaman cnblue band kan main sweet, skrg yarabbi jd pondan tua ke caner??
tapi dlm cite celebrity tu berhemah lg rupa parasnya, tgk pic dgn alvin

edit:
lupa nak wish....congrats sean+wifey
Quote I.K.A888990 7-7-2024 09:05 PM
syamzana replied at 7-7-2024 08:59 PM
minhyuk tu jaman cnblue band kan main sweet, skrg yarabbi jd pondan tua ke caner??
tapi dlm cite c ...

haha mmg dah tak hensem..lenyap kecomelan dia
muka nampak mengembang pulak sesuai la kut dgn badan sado dia tu
Quote Perawankota 7-7-2024 09:10 PM
Ni mmg GF dia dari dulu kan
Quote Momohizan 7-7-2024 09:12 PM
slyfynx replied at 7-7-2024 08:42 PM
Tua nau dah aku.
Haram aku kenal sape mereka2 ni

Sep! Kita geng ahaha
Quote ct_earn 7-7-2024 09:13 PM
Congrats newlyweds..

Lihat semua komen(149)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:33 AM GMT+8 , Processed in 0.054662 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top