CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Man Raja Lawak seru sokongan peminat filem - "Mana peminat kami? Adakah kami sudah tidak relevan?"

4-7-2024 10:15 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6595| Komen: 57

Description: "Mana peminat kami?". Demikian tulis pelakon dan pelawak, Man Raja Lawak sambil menitiskan air mata dalam hantaran di akaun TikToknya.

"Mana peminat kami?".

Demikian tulis pelakon dan pelawak, Man Raja Lawak sambil menitiskan air mata dalam hantaran di akaun TikToknya. 

Dalam hantaran itu, Man yang juga pelakon filem Saka Perawan menulis pertanyaan kepada pengikutnya sama ada dia sudah tak relevan lagi.

"Adakah kami sudah tak sesuai?" tulisnya. 


Dalam ruangan keterangan, Man memohon agar pengikutnya di platform media sosial itu menyokong filem lakonannya yang diarahkan oleh pengarah, Dr Ahmad Idham itu. 

"Jom geng, sokong filem Saka Perawan," tulisnya. 

Video sayu dan meruntun jiwa itu turut disunting dan dimasukkan lagu instrumental Sampai Menutup Mata yang dipopularkan penyanyi dan pelakon Indonesia, Acha Septriasa.


Selain itu, Man turut memasukkan poster filem seram komedi itu di penghujung video. 

Sumber : Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Geeayden 4-7-2024 10:17 PM
Sapa peminat peah, pergilah sokong filem ni
Quote lanacondor 4-7-2024 10:18 PM
Sian man ni. Baik dia masa covid byk tolong org. Xpe man weekend ni meolz pegi tgk movie ni dgn family. Support kebaikkan chuolz.
Quote I.K.A888990 4-7-2024 10:23 PM
peminat puteri bubs tak pergi tgk ke
kata feninat dia pelakon A++ lagi
takkan tak support

kaka isyariana so cantik la kat melodi
Quote Geeayden 4-7-2024 10:25 PM
I.K.A888990 replied at 4-7-2024 10:23 PM
peminat puteri bubs tak pergi tgk ke
kata feninat dia pelakon A++ lagi
takkan tak support

X pergi sokong peah ke...
Quote I.K.A888990 4-7-2024 10:27 PM
Geeayden replied at 4-7-2024 10:25 PM
X pergi sokong peah ke...

taknak lah sokong dia
feminat peoh dah berjuta2 dah..maybe pembekap alip boleh support tgk movie ni
Quote Geeayden 4-7-2024 10:29 PM
I.K.A888990 replied at 4-7-2024 10:27 PM
taknak lah sokong dia
feminat peoh dah berjuta2 dah..maybe pembekap alip boleh support tgk movie n ...

Isyriana kan ada..peahkan bintang popular..
Quote I.K.A888990 4-7-2024 10:31 PM
Geeayden replied at 4-7-2024 10:29 PM
Isyriana kan ada..peahkan bintang popular..

takpe tak rugi pun tak tgk yg ni
byk lagi drama kaka isya boleh layan haha
Quote Geeayden 4-7-2024 10:33 PM
I.K.A888990 replied at 4-7-2024 10:31 PM
takpe tak rugi pun tak tgk yg ni
byk lagi drama kaka isya boleh layan haha

Sedih man tu x ada yg tengok..dah minggu keberapa filem ni tayang..
Quote I.K.A888990 4-7-2024 10:35 PM
Geeayden replied at 4-7-2024 10:33 PM
Sedih man tu x ada yg tengok..dah minggu keberapa filem ni tayang..

tak pasti kaka kita tak follow
tapi tgk kat igs kaka isya ramai kata mmg lawak habis..

citer mcm ni kalau msk astro first lagi laku kut agaknya
Quote lilacomot 4-7-2024 10:52 PM
Xlaku ke dik non... Promosi bkn maen lg dri bln 5 kn
Quote Jitu 4-7-2024 11:11 PM
mcm boring je jalan cite tu
tunggu masuk tv masa raya je la aku tengok
Quote Mary_jane 4-7-2024 11:36 PM
Cer tiru cara ustaz kazim promo filem. Sampai gak 3 juta kutipan.
Quote phoenix_panik 5-7-2024 12:00 AM
maaf la  tgk teaser film ni
kualiti visual mcm drama jerrrr
acaner org nak tgk kat wyg
Quote annadonna 5-7-2024 12:04 AM
Suruh org marketing kau promoteeeee
Jangan nak salahkan org tak dtg klu promote celah kangkang masing masing je. Filem ni laku sebab promosi publisiti and pemasaran. Klu org marketing makan gaji buta bolehlah semua satu produksi pergi mereput
Quote siasia 5-7-2024 06:51 AM
Maaf... Bukan dah tak relevan. Soalnya pernah relevan ke ..
Quote bulalof 5-7-2024 07:04 AM
kesian terpaksa buat cheap marketing begini. so yesterday.
Quote MadameOnion 5-7-2024 08:21 AM
filem sampah ke tidak?
Quote Nur_happy 5-7-2024 08:22 AM
Potong mood pagi2 ni
Quote azimodin 5-7-2024 09:13 AM
Tengok movie kat wayang bukan murah. Kadang2 easa x berbaloi habis duit tapi cerita level sampah masyarakat. Memang sekarang iouls letal limit setahun 1 kali je boleh tengok wayang (2 kali la kalau termasuk 1 kali lagi untuk bawak anak). Bulan depan i nak gi tengok deadpool/wolverine.

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 03:45 AM GMT+8 , Processed in 0.046368 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top