CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tutup Buku Lama, Saya Jenis Tahu Malu – Sarah Yasmine

6-6-2024 09:08 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9787| Komen: 29

Description: BEKAS kekasih pelakon Aliff Aziz, Sarah Yasmine ingin membuka fasa baharu dalam hidup apabila enggan lagi menjalin hubungan dengan lelaki berstatus suami orang.

BEKAS kekasih pelakon Aliff Aziz, Sarah Yasmine ingin membuka fasa baharu dalam hidup apabila enggan lagi menjalin hubungan dengan lelaki berstatus suami orang.

Katanya, dia kini lebih selesa berkawan sahaja termasuk dengan mana-mana lelaki, sekali gus menutup kisah silamnya.

“Saya dengan lelaki (suami) orang semua hanya berkawan sahaja sekarang.

“Tak ada satu pun yang disondol dengan saya lagi ya, sampai semua habis, tutup buku.

“Tutup cerita biarpun di mana-mana masih ada lelaki orang,” katanya dalam Instagram Story.

Menerusi hantaran sama ibu tunggal anak dua itu turut menempelak pelakon yang ditangkap khalwat dengan Aliff iaitu Ruhainies.

“Saya jenis tahu malu, saya bukan sama spesis macam Ruhainies. Sekian terima kasih,” ujarnya.

Sebelum itu Sarah juga dilihat menyindir aktres tersebut yang berkongsi tangkap layar hantaran temannya mengenai sikap gemar belanja makan.


“Setahu saya dia suka makan sisa orang,” tulisnya.

Bukan itu sahaja, wanita asal Singapura itu mencabar Ruhainies untuk membelanjakan wang dengan memberi rakyat Palestin makan.

“Nak buat apa dengan informasi ini? Kalau betul info ini penting sangat setakat pasal dia suka belanja orang, belanja satu Palestin, aku nak tengok kebaikan berapa jauh atau semua memang setakat untuk media saja,” tulisnya.

Mei lalu Sarah, 24, menerima notis perintah mahkamah Singapura yang melarangnya mengulas atau memuat naik kandungan mengenai Aliff.

Konflik antara dua wanita terbabit tercetus susulan pendedahan Sarah yang mendakwa Ruhainies mempergunakan Aliff untuk menjatuhkan isteri aktor itu, Bella Astillah.

Kemunculannya secara tiba-tiba dikatakan atas dasar mahu membersihkan nama Aliff selepas hanya pelakon itu dikatakan menjadi mangsa kecaman akibat ditangkap khalwat dengan Ruhainies. 

Sumber – HIBGLAM

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Omai 6-6-2024 09:35 AM
tak habis lagi ke dia ni
Quote CoffeeOverdose 6-6-2024 09:39 AM
dekni msh relevan ke? dia tahu malu? ALN pun dh dua. klu tahu malu for sure takkan sampai berhenti kerja utk jaga laki org. She publicly announcing herself as a whore and yet she kata dia tahu malu? whoaaaa... then dia ambik kesempatan utk up diri dia di Malaysia. tahu malu ke? Siakkkkkk... even SG also dun wnt u. delulu much  
Quote pocongkiutss 6-6-2024 09:39 AM
Kemain bnyk filternya
Quote pembacagosip 6-6-2024 10:26 AM
sorry x ada produksi amik u berlakon
msia ada sweetheart baru erysha emyra ahgitu

flip flip bulu mata pelesu jela sis
Quote Noraniza_Iblis 6-6-2024 10:30 AM
pundek nye birah rambut kejung
Quote lasagna 6-6-2024 10:55 AM
dia igt dia boleh keje kat msia ni kot?
skali tak laku lah.. hahaha
Quote selipar_hijau 6-6-2024 11:26 AM
dah la tak lawa
Quote vanillaninja 6-6-2024 11:44 AM
Kemain meluat ya sheols dengan si LUSM. Macam laki sheols pulak yang kena sondol.

Kalau chuols tau malu, balik je la Singapore tu Sarah oi. Dah cukup ramai rempit di tanah air ni, kosser rempit Singapore pun nak cuba cari makan dekat sini? Pulang la nak.
Quote myvi132806 6-6-2024 11:52 AM
Aduuuiiihhh
X hbs lagi kaaa si nyonya bedak ni
Quote viva_gerl 6-6-2024 12:07 PM
Just stop giving this trash any attention. Full stop.
Quote anilanil 6-6-2024 12:27 PM
Dekni kutuk kemut terang2 siap mentioned nama. Pesal akak si kemut, si kawah tu taknak saman?
Quote Binderclips 6-6-2024 01:38 PM
Masa sebarkan aib org lain merata x fikir malu. Bila dh sendu, tetiba fikir malu. Kelakar btol
Quote Burong_Hantuk 6-6-2024 02:04 PM
Hakkkk tuiiiiiii
Quote KamikuP 6-6-2024 02:09 PM
dia ingat dia pundek..mmg pundek
Quote 8Queen8 6-6-2024 02:55 PM
Girl your 5 mins of fame dah tamat. Since you dah tak bole share apa2 tentang kandungan msg Aliff Aziz, kita dah move on from you.
Quote kashaz 6-6-2024 02:58 PM
Wlu aku tak suka Ruhainies, low classs nya statement soh belanja Palestin tuu. Mcm ayat budak2 sekolah gaduh.
Quote Binderclips 6-6-2024 03:17 PM
8Queen8 replied at 6-6-2024 02:55 PM
Girl your 5 mins of fame dah tamat. Since you dah tak bole share apa2 tentang kandungan msg Aliff Az ...

Tp nk tau pesal pelakon lelaki lain kat malaysia. Takkan skandal dgn merkin je
Quote nylliette 6-6-2024 03:28 PM
lepas dia buka aib sdri dgn tak malunya, dia kata dia tau malu kahkah
Quote pocongkiutss 6-6-2024 04:00 PM
Binderclips replied at 6-6-2024 01:38 PM
Masa sebarkan aib org lain merata x fikir malu. Bila dh sendu, tetiba fikir malu. Kelakar btol

Bab sebarkan aib si kemut , alipnajiss & barkoba iols setuju jahh..tiga ekor ni menunggang boleh tahan dlm medsoc kemainn

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 02:12 PM GMT+8 , Processed in 0.057325 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top