CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kak Ning Dah Buat Collection For Gaza Since Ramadan, Tak Payah Blockout Orang Sangat” – Peminat Ning Baizura Tampil ‘Back-Up’

16-5-2024 01:44 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7036| Komen: 8

Description: Sedia maklum, semalam, penyanyi Ning Baizura telah membuat orang ramai kesal dan menerima kecaman teruk di dalam media sosial kerana didakwa tidak peka dengan isu berkaitan ‘All Eyes On Rafah’.


Sedia maklum, semalam, penyanyi Ning Baizura telah membuat orang ramai kesal dan menerima kecaman teruk di dalam media sosial kerana didakwa tidak peka dengan isu berkaitan ‘All Eyes On Rafah’.

Terbaru, kelab peminat Ning Baizura iaitu Ning Baizura Live tampil mempertahankan penyanyi terbabit di Instagram Story dengan berkata dia hanya membaca komen netizen saja.

"Inilah masalahnya bila rekod orang bit by bit. She was being real despite being sick still nyanyi. Inilah masalahnya ambil video orang out of context lepas tu speculate."


Sememangnya tuduhan orang ramai terhadap penyanyi tersebut membuatkan peminat itu kesal dan kecewa kerana video pendek sedemikian dijadikan bahan spekulasi di media sosial.

Kata peminat itu lagi, Ning sudah membuat kutipan sumbangan untuk masyarakat di Gaza sejak bulan Ramadan yang lalu lagi dan disebabkan itu, dia berharap agar netizen membuat penyelidikan dengan teliti dahulu sebelum menuduh Ning Baizura tidak peka dengan isu peperangan di Gaza.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ketambangkang 16-5-2024 02:19 PM
wow ade kelab peminat???
Quote renko 16-5-2024 02:22 PM

kelab gengbeng dia kot
kan suka dia tu
Quote jihyomelly 16-5-2024 02:24 PM
ye la ye la tgn yg memberi lebih baik dari yg menerima..tapi kalau yg memberi pun tak kenal rafah mcm xde makna la jugak..kutip derma tapi nak derma tak tahu utk sapa cenggitu la perumpamaannya
Quote rbmy 16-5-2024 02:51 PM
hahahahhaa takde makna ning, ko sapa?
Quote MadameOnion 16-5-2024 02:51 PM
everything must come with receipts hahahaha...mana? mana?
Quote Mary_jane 16-5-2024 09:29 PM
Tunggu payment receipt.
Quote Zeatyisaac 17-5-2024 05:43 PM
Buat collection konon, Rafah pun tak tahu apa. Tak tahu pun peristiwa semasa pasal Palestine. Ni upah orang je ni.
Quote doubleharmonic 17-5-2024 11:28 PM
kak ning? whos that?

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:40 AM GMT+8 , Processed in 0.164436 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top