CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“Tahu Tak Ni Laki Orang!” – Suami Gelabah Larikan Diri Lepas Kantoi Curang Masa ‘Shopping’ Raya, Penyondol Senyum Diserang Isteri

9-4-2024 04:48 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11293| Komen: 6

Description: Terkini, melalui aplikasi X, tular satu video memaparkan si isteri mengejar suaminya di sebuah pasar malam selepas kantoi berlaku curang terhadapnya.


Terkini, melalui aplikasi X, tular satu video memaparkan si isteri mengejar suaminya di sebuah pasar malam selepas kantoi berlaku curang terhadapnya.

Dalam video yang tular, kelihatan wanita tersebut mengekori suaminya yang sedang membeli belah bersama penyondol sebelum mengambil tindakan untuk ‘serang’ dari arah tepi.

Si isteri sememangnya tidak dapat menahan rasa marah dan menjerit kepada suaminya yang ketika itu cuba melarikan diri sambil ‘memeluk’ penyondol untuk segera keluar dari kawasan terbabit.


Hal yang mencuri perhatian adalah penyondol seakan-akan tidak terkejut dengan serangan isteri, malah boleh tersenyum apabila isteri lelaki terbabit menjerit-jerit kepadanya.

Sememangnya reaksi tersebut telah mendatangkan rasa marah netizen yang menonton video tersebut dan merasakan penyondol terbabit sepatutnya berasa malu apabila diserang di tempat terbuka seperti itu.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 9-4-2024 06:54 PM
Mana video? Nak buat ulam sebelum buka puasa.. Hahaha
Quote lanacondor 10-4-2024 09:18 PM
Kalau aku la kak aku bogel kan je pmpn tu kat situ. Dah alang2 xmalu sangat.
Quote mekfazura 15-4-2024 09:08 AM
OWH...PENYONDOL GELARAN BAGI WANITA KAWIN LAKI ORG? HARAP DAPAT UPDATE NAMA2 PENYONDOL SEJAK AWAL "HIJRAH" LAGI....MKIN BOLEH MULA DGN NAMA ECAH KOT
Quote KamikuP 15-4-2024 09:32 AM
Mcm konten jahh
Quote seri_mawr 15-4-2024 12:47 PM
mcm tak terkejut pun....mcm seronok pulak kena serang....laki dia pun mcm buat tak kisah je ke wife dia...

content kah..???
bukan ye sgt org2 zaman skrg....demi content suka buat yang entah apa2...
Quote cantthinkofany 15-4-2024 12:56 PM
mmg penyondol tu nak kena serang la tu....lain mcm je senyum....mesti dia yg jadi informer location dia kat wife lelaki tu...

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:37 PM GMT+8 , Processed in 0.041975 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top