CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10651|Reply: 6

“Tahu Tak Ni Laki Orang!” – Suami Gelabah Larikan Diri Lepas Kantoi Curang Masa ‘Shopping’ Raya, Penyondol Senyum Diserang Isteri

  [Copy link]
Post time 9-4-2024 04:48 PM | Show all posts |Read mode




Terkini, melalui aplikasi X, tular satu video memaparkan si isteri mengejar suaminya di sebuah pasar malam selepas kantoi berlaku curang terhadapnya.


Dalam video yang tular, kelihatan wanita tersebut mengekori suaminya yang sedang membeli belah bersama penyondol sebelum mengambil tindakan untuk ‘serang’ dari arah tepi.


Si isteri sememangnya tidak dapat menahan rasa marah dan menjerit kepada suaminya yang ketika itu cuba melarikan diri sambil ‘memeluk’ penyondol untuk segera keluar dari kawasan terbabit.





Hal yang mencuri perhatian adalah penyondol seakan-akan tidak terkejut dengan serangan isteri, malah boleh tersenyum apabila isteri lelaki terbabit menjerit-jerit kepadanya.


Sememangnya reaksi tersebut telah mendatangkan rasa marah netizen yang menonton video tersebut dan merasakan penyondol terbabit sepatutnya berasa malu apabila diserang di tempat terbuka seperti itu.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana video? Nak buat ulam sebelum buka puasa.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku la kak aku bogel kan je pmpn tu kat situ. Dah alang2 xmalu sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 09:08 AM | Show all posts
OWH...PENYONDOL GELARAN BAGI WANITA KAWIN LAKI ORG? HARAP DAPAT UPDATE NAMA2 PENYONDOL SEJAK AWAL "HIJRAH" LAGI....MKIN BOLEH MULA DGN NAMA ECAH KOT
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 09:32 AM | Show all posts
Mcm konten jahh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 12:47 PM | Show all posts
mcm tak terkejut pun....mcm seronok pulak kena serang....laki dia pun mcm buat tak kisah je ke wife dia...

content kah..???
bukan ye sgt org2 zaman skrg....demi content suka buat yang entah apa2...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-4-2024 12:56 PM | Show all posts
mmg penyondol tu nak kena serang la tu....lain mcm je senyum....mesti dia yg jadi informer location dia kat wife lelaki tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 03:13 AM GMT+8 , Processed in 0.286400 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list