CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Ketat Melekat Kebaya Tu, Tak Guna Kurus Aurat Tak Jaga” – ‘Show Off’ Badan Langsing, Netizen Tegur Shuhada

3-4-2024 03:36 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 135540| Komen: 293

Description: Baru-baru ini, perkongsian hantaran bekas isteri Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada di laman Instagram telah menarik perhatian netizen dan rata-rata tidak gemar melihat video yang dimuat naik itu.


Baru-baru ini, perkongsian hantaran bekas isteri Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada di laman Instagram telah menarik perhatian netizen dan rata-rata tidak gemar melihat video yang dimuat naik itu.

Dapat dilihat dalam video tersebut, Shuhada atau mesra dipanggil sebagai Shu memaparkan dirinya memakai baju kebaya ‘ketat’ sambil menari di hadapan sebuah pusat membeli-belah.

Perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen, tambahan pula bentuk badan ibu tunggal tersebut kelihatan sangat ramping jika hendak dibandingkan dengan sebelum ini.


Biarpun ada yang memuji bentuk badannya yang semakin langsing, ada juga sesetengah netizen meluahkan rasa kurang senang apabila melihat Shu memakai baju kebaya yang ‘melekap’ hingga nampak dengan jelas bentuk badannya.


Dalam pada masa yang sama, netizen turut berpesan kepada ibu tunggal itu untuk menjaga auratnya kerana tidak sesuai untuk seorang wanita berhijab berpakaian sedemikian lalu ditunjukkan kepada orang ramai.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miss_strangers 3-4-2024 03:38 PM
Awal lagini. Jap lagi aku masuk
Quote black_handbag 3-4-2024 03:44 PM
badan dia mcm bapok. macam jantan. apa yang lawa ntah
Quote enchante78 3-4-2024 03:45 PM
Adoii yg ni lagi satu. Trying so hard.
Quote She-Ra 3-4-2024 03:47 PM
terus dia diam tak berkutik ekkk
Quote MatDeghem 3-4-2024 03:55 PM
Bakal menyondol laki orang
Quote dewi_rina 3-4-2024 03:56 PM
Badan mcm pondan
Quote arwenlotr 3-4-2024 03:57 PM
Laki taste petite
Bini taste tinggi

Quote She-Ra 3-4-2024 04:15 PM
baru tgk videonya
iols pulak yg rasa seriau tgk.. rasa mcm nak terkoyak je kain tu.. ketat terukkkkk

teringat kata2 sorang kwn kt iols "aku kalau jd mcm ko, dh mcm2 jenis  baju aku pakai"
dia dh cuba diet segala tp tetap tak kurus seperti yg diimpikan.. terus kwn sorang lg tu nyampuk "dah niat tak betul, mmg tak dpt la"

kami gelak berjemaah ahahhaaa..
Quote Sazreena 3-4-2024 04:36 PM
Trying too hard to be seen...masakhalahnya body tak berapa cun so takat belanja aset semasa je la.
Quote eizarz 3-4-2024 04:37 PM
dia ni artis ke?????gigi besi shuringai
Quote Acik2kepam 3-4-2024 04:38 PM
Lawanya

Akak nak mkn beri shape juga laa
Tp akak dah kurus takut tinggal rangka plak
Quote TerataiMelur02 3-4-2024 04:48 PM
Yang ponder tu pun asalnya pakai kan dia warna baju dengan shawl gitu. Bentuk muka dia sangatlah tak sesuai pakai shawl. Lagi satu dia ni macam bongkok..kene pakai posture corrector barulah sesuai pakai kebaya
Quote hokeypokey 3-4-2024 04:54 PM
wow sendatnye.. maklum la rupa tak berapa nk ada, kena la tayang body kan..
Quote aint 3-4-2024 05:01 PM
hmmm... nk kata nnt face shamming lak...
Quote HoneyManjer 3-4-2024 05:11 PM
paham la...tgh upkan diri supaya org notice dia nak buat binik
Quote cmf_premierleag 3-4-2024 05:12 PM
Body meletops tp kalo muka desa nan permai so so je mcm shuringai ni, ada ke jantan yg bleh turn on?
Quote laksmanabentan 3-4-2024 05:20 PM
enchante78 replied at 3-4-2024 03:45 PM
Adoii yg ni lagi satu. Trying so hard.

kannn.... over confident sgt.... dia ingat dia tu lawa ker??? hahahahhaaha.....

Quote azwanaliori 3-4-2024 05:20 PM
So dah terposing posing macam nangka busuk berbalut ni xde lagi ke jantan nak kat dia??

Janda lain laju disambar org, si bella x sempat menjanda dah ada jantan nak. Si shungek ni jantan muka b40 pun x pandang dia. Tragis
Quote I.K.A888990 3-4-2024 05:24 PM
berpuluh2 benang dia ni
kalau retis tak kesah la lagi
ni apooooooooooooo

Lihat semua komen(293)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 09:22 PM GMT+8 , Processed in 0.106132 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top