CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tersebar Banyak Gambar Mesra Dan Mesej Manja, Bella Astillah Didakwa Jalinkan Hubungan Dengan Pelakon BBNU

3-4-2024 01:54 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 82629| Komen: 1817

Description: Belum lagi selesai isu Aliff Aziz dan Ruhainies tetapi sekarang nama Bella Astillah pula dikaitkan dengan seorang pelakon lelaki baru, BBNU.


Belum lagi selesai isu Aliff Aziz dan Ruhainies tetapi sekarang nama Bella Astillah pula dikaitkan dengan seorang pelakon lelaki baru, BBNU.

Dakwaan ini mula menjadi kecoh dari satu akaun TikTok yang mendakwa Bella sedang bercinta dengan Muaz Zabir.

Banyak perkara yang dikongsikan akaun terbabit termasuklah tangkap layar mesej mesra yang didakwa perbualan antara Bella dan Muaz.



Bukan hanya itu, akaun itu turut mendakwa hubungan itu sudah terjalin sejak 13 Oktober 2023 berdasarkan gambar mesra yang diambil.

Swafoto kedua-dua pelakon itu turut dimuat naik dan memang jelas kelihatan mesra bersama.



Bagaimanapun, rata-rata netizen berasa ragu dengan dakwaan ini kerana ia nampak seperti dibuat-buat dan edit.

Untuk maklumat korang, Bella dan Muaz pernah bergandingan dalam satu drama pada September tahun lalu.

Kredit: mStar/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote felinecat 3-4-2024 01:57 PM
Bukan ke former spill the tea haritu ke
Quote tomaz 3-4-2024 01:59 PM
woww hot tea ke ni
Quote ira_sindarella 3-4-2024 01:59 PM
Sila bukak pelamin sekali. Ruru dengan alippp.
Muaz dan bellaa..

Mesti wedding of the yeae.
Quote perrrghhhh 3-4-2024 02:01 PM
hmmmmmmm pening baca
Quote doodlediddle 3-4-2024 02:02 PM
felinecat replied at 3-4-2024 01:57 PM
Bukan ke former spill the tea haritu ke

Haah. Ade yg spill hari tu. Kudos pada forummer tu Sbb Mmg ahlil nujum pak belalang!
Quote jihah_kudat 3-4-2024 02:04 PM
doodlediddle replied at 3-4-2024 06:02 AM
Haah. Ade yg spill hari tu. Kudos pada forummer tu Sbb Mmg ahlil nujum pak belalang!

dekat tread mana..
Quote jambatannetizen 3-4-2024 02:05 PM
Edited by jambatannetizen at 3-4-2024 02:09 PM

Kan i ada cakap sebelum ni,
Pasal gossip B dgn someone,


XSangka keluar news. Hehehehe
Quote red_velvet 3-4-2024 02:05 PM
Woww juicy thread yinnih...
Quote jambatannetizen 3-4-2024 02:06 PM
Edited by jambatannetizen at 3-4-2024 02:12 PM
felinecat replied at 3-4-2024 01:57 PM
Bukan ke former spill the tea haritu ke


That was me who spilt haritu
Quote jambatannetizen 3-4-2024 02:07 PM
doodlediddle replied at 3-4-2024 02:02 PM
Haah. Ade yg spill hari tu. Kudos pada forummer tu Sbb Mmg ahlil nujum pak belalang!

That was me who spilt
Quote andalism 3-4-2024 02:12 PM

yee i ingat ada forumer yang spill tea. u la orangnya.

i baca kat tiktok netizen merestui kecurangan bella ye. diorg kata ada 4 baki curang lagi haha

Quote dewi_rina 3-4-2024 02:14 PM
Edited by dewi_rina at 3-4-2024 06:25 AM

Inikah yg dikatakan kita bukannya baik tapi Allah simpan aib kita
Bella sila jawab! Jangan tiber diam pulak ye.. Tu yg diam je tak mengamuk mcm masa dgn peha ye bella kihkihRamai pulak kaki bekap, alip dah banyak kali katanya


[tiktok]7353509570691501328[/tiktok]
Quote dewi_rina 3-4-2024 02:15 PM
Jom kita naikkan thread ni, esok cerai express kan mesti bella dah tak sabar nak bercerai.. Jangan gunakan anak untuk menarik simpati ye bella
Quote jihah_kudat 3-4-2024 02:20 PM
Edited by jihah_kudat at 3-4-2024 06:24 AM

acik2 semua restu ek kemek curang siap cakap alip yy start dulu..wow curang is curang ya tak kisah la siapa yang start dulu..so selama ni drama gv drama tangkap basah so she la dalangnya kan..sekadar nak tutup taik sendiri..tapi cepat ek balasan kemek baru secure job dgn aida job dgn kitsui tup tup terus kantoi buta2..
Quote lea_kdo 3-4-2024 02:21 PM
edit kot?

takkan lah bella nk buat masa status bini org.. bella kan malaysian's sweetheart
Quote dewi_rina 3-4-2024 02:21 PM
Bagaimanapun, rata-rata netizen berasa ragu dengan dakwaan ini kerana ia nampak seperti dibuat-buat dan edit.


Terpaling suci.. Dok sebar si peah punya ss, sekali dia punya tersebar.. Balasan apakah ini

I nak pegi tanya adik dia yg selalu mencapub tu lah, adik dia mesti tahu.. Takpun kita tanya si adira, kakak katanya.. Oh ps pun boleh, dia tahu dari awal sampai akhir jugak kan..
Quote jambatannetizen 3-4-2024 02:22 PM
Bella has undergone multiple heartbreaks.
it’s right for her  balas dendam
to the hubsie.
Quote aemon 3-4-2024 02:22 PM
Dia belajar dari suaminye..suami cerminan seteri
Quote ihtisyam1 3-4-2024 02:22 PM
gtu la kekdahnya....

Lihat semua komen(1817)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 10:34 PM GMT+8 , Processed in 0.392922 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top