CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Macam Pernah Tengok Di Laman ‘Oren'” – Video Bella Astillah Promosi Jersi Bersama 6 Orang Lelaki Jadi Bahan L*cah Individu ‘Otak Kuning’

3-4-2024 08:28 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6456| Komen: 38

Description: Satu video menjadi tular di media sosial di mana ia memaparkan pelakon dan penyanyi Bella Astillah bersama beberapa orang lelaki sedang mempromosikan satu jenama baju jersi.


Satu video menjadi tular di media sosial di mana ia memaparkan pelakon dan penyanyi Bella Astillah bersama beberapa orang lelaki sedang mempromosikan satu jenama baju jersi.

Namun, apa yang menjadi tumpuan adalah apabila video berkenaan telah dihujani dengan komen-komen lucah daripada golongan lelaki ‘berotak kuning’.

Hantaran tersebut menjadi bualan netizen di media sosial apabila ada yang memuat naik tangkap layar komen-komen lucah yang ditinggalkan individu berkenaan.

"Video simply promoting baju. But ofc malay men will use any excuse to sexual harass an innocent woman. Bulan puasa pun buat perangai jijik. Carilah in case nampak bf/husband korang. pic.twitter.com/IWgZyRrJgm — (@roteaplanta) March 31, 2024"

Hantaran tersebut menjadi bualan netizen di media sosial apabila ada yang memuat naik tangkap layar komen-komen lucah yang ditinggalkan individu berkenaan.


Malah, ada yang menyamakan video berkenaan dengan satu babak dalam rakaman lucah luar negara.


Namun, perbuatan tersebut tidak dapat diterima ramai netizen yang mengkritik sikap sesetengah lelaki yang tanpa segan silu meninggalkan komen lucah di bulan Ramadan.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matjerk 2-4-2024 11:23 PM
Muka dia ada iras2 shuringai kan? Feature muka dia.  Mesti bangga shuringai klu dikatakan muka dia mcm bella
Quote sweetpea911 2-4-2024 11:52 PM
Nak puji baju kurung putih tu sangat cantik terletak dekat bella.. classy sgt ..
Quote hokeypokey 3-4-2024 01:57 AM
otak kalau dh kuning tengok jubor lembu pun diorg stim
Quote LembingDayanti 3-4-2024 02:02 AM
muka spesis bigo.. pening tengok.
Quote pocongkiutss 3-4-2024 02:38 AM
@bayan_nuri tgk ni ada yg mula mencirit
Quote pocongkiutss 3-4-2024 02:39 AM
Muka budak2 bbnu tak cukup bulu kt blkg pun org nak fikir bukan2
Quote cha-cha 3-4-2024 03:43 AM
Laman oren tu apa? Shopee ke?
Quote she 3-4-2024 03:52 AM
Elok je baju jersi
Ada logo UiTM lagi
Celah tiak mana yang meng-emboss-kan kelucahan
Jenis banyak khayal ni
Payah juga hidup
Quote sleepandream 3-4-2024 07:15 AM
cha-cha replied at 3-4-2024 03:43 AM
Laman oren tu apa? Shopee ke?

pownhub rasenye
Quote noor2 3-4-2024 07:19 AM
Cantiknya Bella dgn baju kurung ni...
Quote bayan_nuri 3-4-2024 07:40 AM
pocongkiutss replied at 3-4-2024 02:38 AM
@bayan_nuri tgk ni ada yg mula mencirit

pentaksub memang gitu chuols, kita cakap apapun tak peduli tetap nak mencirit

dah pesan tak payah bagi perhatian kat attention seeker marhaen nobody, tetaplah berlambak benang dan berpage2 meroyan, dalam benang orang lain pun nak cirit
Quote Suchi 3-4-2024 08:08 AM
sweetpea911 replied at 2-4-2024 11:52 PM
Nak puji baju kurung putih tu sangat cantik terletak dekat bella.. classy sgt ..

Ini jenis kurung riau ke pahang eh design camtu?
Kulit dia masuk ngn warna putih, ada org jd kusam dan gelap.
Badan plak xs mmg baju akan nampak elok kat badan.
Quote Suchi 3-4-2024 08:11 AM
she replied at 3-4-2024 03:52 AM
Elok je baju jersi
Ada logo UiTM lagi
Celah tiak mana yang meng-emboss-kan kelucahan

Ntahla dorang ni
Dalam bulan puasa pun masing2 masih otak kuning gak.

Duk melayan laman lucah bagai sampai duk terbayang tak sudah2
Sampai semua menda nampak camtu
Quote azimodin 3-4-2024 08:20 AM
X habis2 melucah. Xfaham aku dengan orang2 yang otak dia kuning memanjang, especially bulan puasa ni.
Quote anarina 3-4-2024 08:49 AM
Dah ada ke yg bincang hok ni?

Screenshot_20240403_084029_Chrome.jpg
Quote epullipan 3-4-2024 08:59 AM
anarina replied at 3-4-2024 08:49 AM
Dah ada ke yg bincang hok ni?

kemon..bagi detail sket..takleh nak speku pape ni..kurang info
Quote lea_kdo 3-4-2024 09:16 AM
awal sgt masuk ni.....
Quote syitaeyqa 3-4-2024 09:21 AM
anarina replied at 3-4-2024 08:49 AM
Dah ada ke yg bincang hok ni?

bini or tu i boleh agak siapa. tp bbnu muka myanmar tu xdpt tangkap lg
Quote seri_mawr 3-4-2024 09:39 AM
bella pakai baju kurung tu nampk cantik terletak...tapi air muka dia nmpak sedih...nak2 yang gamabr bertiga dgn ana jobling tu jelas nampk sedih raut wajah dia...

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.065123 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top