CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ramai Wanita Tawar Diri Jadi Isteri Kedua, Siti Elizad Reda Suami Kahwin Lagi Demi Ada Anak

2-4-2024 10:24 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5570| Komen: 35

Description: Baru-baru ini, pelakon Siti Elizad mendedahkan dirinya menerima banyak mesej daripada wanita yang menawarkan diri mahu menjadi madunya.


Baru-baru ini, pelakon Siti Elizad mendedahkan dirinya menerima banyak mesej daripada wanita yang menawarkan diri mahu menjadi madunya.

Kata Elizad, wanita-wanita tersebut menawar diri mahu menjadi isteri kedua susulan dia masih belum mempunyai zuriat bersama suami sepanjang 10 tahun berkahwin.

Biarpun begitu, Elizad juga ada menyuruh suami untuk berterus-terang kepadanya jika dia mahu berkahwin satu lagi demi mempunyai zuriat sendiri.


"Kalau betul dia nak pergi dekat orang lain (berkahwin lagi) sebab anak, saya reda. Sebab saya tahu saya ada kekurangan."

Dalam pada itu, pelakon tersebut turut mengakui kini dalam fasa reda biarpun sudah dua kali menjalani rawatan kesuburan in-vitro (IVF) tetapi masih belum mempunyai rezeki anak.

"Kalau ikutkan saya sudah ‘musim’ reda. Namun bila tengok kawan-kawan kongsi kehamilan mereka dalam media sosial, perasaan itu datang balik."


Sekadar info, Elizad dan suami, Shamsul Baharin Rahman mendirikan rumah tangga pada 11 Januari 2015.

SUMBER : Portal/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 2-4-2024 10:40 PM
Lebih baik korg masing2 kawin baru dari berkongsi cik nek. Mana tau ada rezeki masing2
Quote Mimo.mimo 2-4-2024 11:05 PM
Semoga dapat zuriat walaupun seorang.

Andai tiada zuriat, enjoy ajalah hidup berdua. Anak ini rezeki tapi juga ujian buat pasangan berkahwin.
Quote hokeypokey 3-4-2024 02:04 AM
sibuknya yg duk offer jadi bini kedua tu, tak malu btul..
Quote SpyLeman 3-4-2024 02:38 AM
Ambik anak angkat la Ejad. Itu pun rezeki jugak. Boleh sama2 jaga. Ko ingat bg suami kawin lain blh selesai masalah? Tambah masalah lg ada laaa
Quote mizzmimi 3-4-2024 03:11 AM
Sibuk offer diri jadik madu retis.. confident lak tu bole bagi anak.. siyesla pempuan gini takde empathy ke.. orang tanya pasal anak pun sensitive dah tu ko nak share laki ngan dia lak.. buat sakit ati je.. ngokngek..
Quote Thunderclouds 3-4-2024 05:38 AM
krustykrab replied at 2-4-2024 10:40 PM
Lebih baik korg masing2 kawin baru dari berkongsi cik nek. Mana tau ada rezeki masing2

Ini mcm kes tokselam ngn vini lama seblom datin skarang.
Asid ngn alkali badan xrasi walau masing² tadak masalah fertility.
Serai, masing² kawen lain beranak pinak elok.
Org klinik lppkn mmg tau kesah depa ni.
Tp kalo one / both of them ada problem kesihatan yg depa xdiscloce kt public pn tak guna jgk serai barai semata² nk zuriat.
Paling penting xjd ibu/ayah bukan maksudnya gagal jd maknosia,gagal dlm hidup.

Quote Manusiabesa 3-4-2024 05:56 AM
Dia ni xda cita lain la. Anak, anak, anak. Memanjang meratib nk anak. Xpkir org bosan ke. Mcm la hg sorg ada mslh tu. Byk gila onglen pun sama tp org tau ada limit sblum onglen bosan. Ctdk dlu 11 thun. After byk kli attempt baru jdi dak piyah. Spjg procedur ct diam rhsia segala2. Tau menda ni isu private. Ckup skadar suh ibu kandung dan ibu metua doakan. Xda guna lgsg heboh kt msyrkt mslh poen hg. Queen pahang berbelas kali attempt jugak nk dpt 4 anakanda2 tu. Oglen pun susah. Onglen pun ada struggle mslh infertility.  Nk izin laki kawen lain pun dendiam je tup2 dpt anak tiri. Xda guna pun gtau kt msykrt. Otak pun bodoh patutlaa mslh xsetel2 .
Quote ReginaGeorge 3-4-2024 06:38 AM
Wow, dia dah bg green light. Wahai penyondol, apa lagi?

Ramai lagi retis yg lambat dpt zuriat tp lizard ni lah yg kuat meratib.

So memandangkan dia pon dah bg green light suami buka cawangan baru, pasti ramai yg akan aminkan.

Jgn pulak nanti nanggis tepi bucu pastu cakap org sondol laki kau ye? Kau yg bukan peluang. Org lain usaha diam2. Orang lain cari anak angkat. Org lain takda anak tp tak sebok offer somi buka cawangan. Dia buat laki dia nampak kejam.

Well, jgn menyesal.
Quote Prickford 3-4-2024 06:54 AM
Mcm tiap tahun ada berita lizard suruh suami nikah no 2 utk dpt zuriat. Ituuu je la modal kau. Tp laki sheolls kan duda anak 2. Apa point nikah lagi 1 utk dpt anak sedangkan laki nya dah ada anak?
Quote gucci_advocate 3-4-2024 08:08 AM
Mungkin ada sebab Tuhan tak kurniakan seorang couple tu dengan anak...maybe couple tu lebih sesuai hidup berdua.

Anyway, ambil ajelah anak angkat kalau nak sangat.
Quote lightheaded67 3-4-2024 08:21 AM
Edited by lightheaded67 at 3-4-2024 08:31 AM

tah nya. tak ronsen ke asyik pikir perkara yg bukan kita ade control pun. kena terima hidup ni bukan linear,  a smpi z abcdefghijklmnopqrstupqrstuvwxyz lurussss je. sbb org yg beranak pinak pun tetap ade bahagian takdir dia yg tak linear. menipu je smua bnde kena ikut standard dlm donia ini. tah sape tah buat standard, lepas kahwin kena beranak, lepas itu kena jadi ini, lepas ini kena jadi itu.
yo yo je.lepas hidup tak ingat plak deme pikir pasai mati. linear tu kan?? mende. cuma mcm kawan aku, dia tak ngandung gak lepas kawen, mak mertua dia yg konon2 high class, merempan jua kata dia mandul sgala, g la cek laki nya skali, ha rupanya laki sperma nan hado kata doktor. baru la reti diam semua. utk acik2 jenis ni, ko kalau lemah smangat diam boleh tak, jgn kasi org lain jadi lemah semangat mcm ko jugak?? tp tu lah ko ckp dlm hati jelah, kang ckp depan2 sedih pulak rentua rentua ni halahhhh. eh tiber
Quote abangadek 3-4-2024 08:28 AM
Tok lakinya dh ada anak kan, tak rasa lakinya tua2 rajin naw nk ada ank kecik lg
Quote epullipan 3-4-2024 09:01 AM
rilek kak..tenang2 dulu..baru 9 tahun..takyah gatal nak offer laki ko kawin lagi..kang ko yang menyesal
Quote makita 3-4-2024 09:25 AM
Edited by makita at 3-4-2024 09:27 AM

Eh kwn meols kwen 20 tahun baru dpt anak. Nape perempuan2 itu kalut nak mintak jadi madu ha.

Biasanya pompuan mntak laki kwen lagi, acah2 je tu..nak test market laki sayang ke tidak kat dia.
Quote puteribunga 3-4-2024 09:27 AM
aduhai perempuan jangan jadi murah sangat boleh tak? senang naw offer diri kat laki orang
Quote little_sis 3-4-2024 02:34 PM
Nape pulak sampai nak kena kawin lain eh,bukan ke lakinya ada anak dari perkahwinan sebelumnya.. bukan tak pernah ada anak pun..
Quote markonahlah 3-4-2024 02:41 PM
Teringat dulu dia nikah senyap..time tu peak TLU, ramai nak dia couple dgn ungku tapi rupanya dh nikah dgn org lain
Quote cupu 3-4-2024 02:53 PM
Masalahnya laki dia dh ada anak kan...2 Org.Yg xde anak ni elizad.Baik la amik angkat baby pastu jd ibu susuan...Jgn gedik sgt nak bg suami kawen lain..Aisya bini nabi pun cemburu. apalagi kita yg biasa biasa ni. laki awak tu xde apa pun.
Quote VespaSilbe 3-4-2024 03:16 PM
Edited by VespaSilbe at 3-4-2024 03:18 PM

Laki tu bukan dah ada anak ke
Sheols pencaras kan
Rupanya ramai tahu lakinya ada anak
Konon nak payung mas ke

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 10:15 PM GMT+8 , Processed in 0.053539 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top