CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Jangan Lah Tunjuk Bodoh Tu Sampai Tak Tahu..” – Geram Hafidz Roshdi Tunjuk Pandai, Shuhada Bidas Semula Bekas Suami

29-3-2024 02:02 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 29492| Komen: 392

Description: Geram bekas suami tidak memberi kerjasama, bekas isteri pelakon Hafidz Roshdi iaitu Shuhada memuat naik sebuah hantaran di media sosial memerli sikap Hafidz. Kenyataan tersebut telah berjaya meraih pe ...



Geram bekas suami tidak memberi kerjasama, bekas isteri pelakon Hafidz Roshdi iaitu Shuhada memuat naik sebuah hantaran di media sosial memerli sikap Hafidz. Kenyataan tersebut telah berjaya meraih perhatian warganet.

Menurut kata Shuhada atau nama penuhnya Nurul Shuhada Mat Shukri, dia mengakui hantaran tersebut ditujukan pada bekas suaminya ekoran kenyataan daripada Hafidz yang mendakwa sebutan kes di mahkamah tidak perlu hadir.

Kenyataan aktor itu susulan kecaman yang diterimanya daripada orang ramai setelah mengetahui dia gagal hadir ke perbicaraan kes Hadanah interim dan kekal dua anak mereka dia mahkamah pada 26 Mac lalu.


"Betul memang saya tujukan kepadanya selepas dia ada memuat naik satu kenyataan di Instagram story miliknya."

Rentetan itu, ibu kepada dua cahaya mata ini juga telah berkongsi sebuah hantaran di Instagram story miliknya yang membidas kenyataan bekas suaminya sebelum ini. Menurutnya, Hafidz seolah-olah tidak ambil tahu tentang perbicaraan kes mereka yang masih berlangsung.

Tambahan pula, Shuhada turut berkongsi pesanan daripada Imam Syafie tentang berhujah dengan orang yang tidak berilmu seperti memberi bayangan individu yang disamakan itu adalah Hafidz.

"Tahu lah tak pandai tapi jangan lah tunjuk sangat bodoh tu sampai tak tahu sebutan ke bicara ke keputusan ke pasal kes,   Benak ubi kayu ke ubi besi aku pun tak faham.   Betul lah macam Imam Syafie berkata, “Aku mampu berhujah dengan 10 orang yang berilmu tetapi aku pasti kalah dengan seorang yang jahil”.



Terdahulu, Hafidz telah memfailkan tuntutan hadanah terhadap dua anak mereka pada 16 Mei tahun lepas. Namun, pada 31 Oktober 2023, Shuhada pula memfailkan permohonan memasukkan nama ibunya sebagai penjaga anak-anak mereka dan diluluskan permohonan tersebut.

SUMBER : mStar/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beni_nikaido 29-3-2024 02:49 PM
hahahaha....setepek mamat ni kena
Quote dua_chzy 29-3-2024 02:50 PM
Post la juga komen balas Apis yang setepek juga si Suhada ni kena.
Quote matjerk 29-3-2024 03:07 PM
Admin ni, dia tak post semua screenshot.. post lah jugak yg apiz balas.  Shu dh delete screenshot benak ubi dia tu..lepas Hafidz balas.. tp ada dlm ni.. malas pulak aku nak tempek satu2
[tiktok]7351510342406540552[/tiktok]
Quote matjerk 29-3-2024 03:08 PM
beni_nikaido replied at 29-3-2024 02:49 PM
hahahaha....setepek mamat ni kena

FB_IMG_1711651341948.jpg
Quote asfaz 29-3-2024 03:26 PM
beni_nikaido replied at 29-3-2024 02:49 PM
hahahaha....setepek mamat ni kena


Memang la setepek hapiz tu kena tpi page2 bonggok up tajuk yg buatkan netizens nampak hapiz yg kutuk janda dia tu bodoh benak ubi.
So why shuringaiii delete igs tu? Alasan guna cable besar melodi sb tu delete tak logik lah. Igs tu 24h aje. Bila ada yg suruh netizens yg maki hr tu tgk igs 2-2 belah pihak,tau2 dah delete.
IMG-20240329-WA0005.jpg
Quote lanacondor 29-3-2024 04:02 PM
Edited by lanacondor at 29-3-2024 04:03 PM

Walaupun aku xberkenan dgn ex-wife dia yg terlalu ikut emosi selepas bercerai. Aku tetap doakan Semoga Allah permudahkan segala urusan penceraian Dan urusan hak penjagaan anak jatuh pada isterinya. Semoga Allah beri kemenangan buat semua isteri2 yg di zalimi oleh suami2 yg curang Dan zalim. Ya Allah engkau berilah balasan buat perempuan2 yg meruntuhkan rumah tangga mereka.. Allahumma aamiiin
Quote she 29-3-2024 04:13 PM
Mungkin Shuringai berangan
Piz akan terkesima saat memandang sheols di perkarangan mahkamah
Ala ala jatuh cinta semula

Atau

Shuringai rindu nak tengok Piz depan2

Quote airmineral 29-3-2024 04:35 PM
Seronok 2 org ni jadi badut utk netizen
Quote AreYou.69 29-3-2024 04:37 PM
Hahahaha betulla tu..dia dh lantik lawyer..ko yg mohon so ko nk dtg ko dtgla..lawyer dia ada..lawyer ko xadvise ke ank guam xperlu hadir setiap providing?hahah..Adan uke!!! shu blk kena bodoh..
Quote anony-mous 29-3-2024 04:37 PM
Herlok je ayat heols reply. Agknya dlu bergaduh shu ni mesti suka maki2
Quote AreYou.69 29-3-2024 04:39 PM
she replied at 29-3-2024 04:13 PM
Mungkin Shuringai berangan
Piz akan terkesima saat memandang sheols di perkarangan mahkamah
Ala ala  ...

Ni la padahnya semua benda nk komen kt reporter
Siap nk perli2 bagai..baguslaa berpisah..mmg mental dpt minah mcm ni jadi bini
Quote anony-mous 29-3-2024 04:39 PM
matjerk replied at 29-3-2024 03:08 PM

Btw i antara yg geram sbb heols xhadir. Walaupon i xsuka shu dari dlu. Then ada nmpk jgk netizen komen mmg xperlu hadir, ada kes yg xpyh dtg. Tp ada netizen reply kalau apiz dibenarkan xdtg , kenapa kes ni kena tangguh? So i diam dlu, now tau sdri dari mulut apiz
Quote Kurex 29-3-2024 04:39 PM
sebab tu kawen la dgn pompuan cantik sebab selalunya yang takde rupa ni selalu play victim dan sentiasa perangai palat
Quote kucingitam 29-3-2024 04:40 PM
berapa banyak thread nak buka utk dia ni weh..merenyeh manjang..annoyingnya la hai
Quote kucingitam 29-3-2024 04:40 PM
berapa banyak thread nak buka utk dia ni weh..merenyeh manjang..annoyingnya la hai
Quote Kurex 29-3-2024 04:40 PM
she replied at 29-3-2024 04:13 PM
Mungkin Shuringai berangan
Piz akan terkesima saat memandang sheols di perkarangan mahkamah
Ala ala  ...

beria mekap sekali belas laki tak dtg padahal tujuan utama mekap itk buat laki nyesal.. kohkohkohkoh padan muka pompuan negatip
Quote AreYou.69 29-3-2024 04:42 PM
matjerk replied at 29-3-2024 03:07 PM
Admin ni, dia tak post semua screenshot.. post lah jugak yg apiz balas.  Shu dh delete screenshot be ...

Bulat mcm pinggan Ikea pun ada yg kata lawa
Quote AreYou.69 29-3-2024 04:46 PM
anony-mous replied at 29-3-2024 04:39 PM
Btw i antara yg geram sbb heols xhadir. Walaupon i xsuka shu dari dlu. Then ada nmpk jgk netizen k ...

Ada byk permohonan rasanya..yg ni hadanah dgn nafkah ank..yg hari tu pengesahan lafaz cerai luar mahkamah..so mmg la Hafiz kne dtg yg tu..tp utk yg ni xpyh pun xpe
Quote AreYou.69 29-3-2024 04:52 PM
Eee menyampahnye jawapan shushelop ni..sumpah nmpk bitter n still xmove on..ex lakinye dh bahagia sbb tu jawapan elok je..sbb dlm diri tu dh bahagia..dulu xkawen siang malam meratip konon rindu ank..now dh xde dh..hahaha..dua2 propa!

Lihat semua komen(392)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 11:00 AM GMT+8 , Processed in 0.170145 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top