CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Pinjam Duit Aku Tak Nak Pula Cerita” – Datin Red Dedah Sampai Jual Tanah Nak Tolong, Tapi Tak Dihargai?

27-3-2024 02:00 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 19199| Komen: 166

Description: Semalam, suami kepada penyanyi Adira iaitu Datuk Seri Adnan Abu membuat pendedahan mengejutkan apabila mengaku sudah muflis sejak lima tahun lalu.


Semalam, suami kepada penyanyi Adira iaitu Datuk Seri Adnan Abu membuat pendedahan mengejutkan apabila mengaku sudah muflis sejak lima tahun lalu.

Dalam tempoh itu, isterinya iaitu Adira telah menanggung perbelanjaan dan dia umpama ‘biawak hidup’ di rumah.

Buat masa ini, Datuk Red mahu mencari pekerjaan untuk membeli barangan keperluan hari raya yang bakal tiba tak lama lagi.

Terbaru, hantaran isteri pertama Datuk Red iaitu Datin Seri Sharifah Norshafila Hashim mengundang perhatian ramai.


Datin Red meluahkan kekecewaan terhadap seseorang namun tak dijelaskan secara jelas siapa individu yang dimaksudkan.



Dalam luahan itu, Datin Red memerli tindakan individu yang tak menghargai jasanya memberi pinjam duit dan menjual tanah untuk membantunya.


Anak-anaknya juga terjejas apabila mengalami trauma dengan apa yang berlaku. Datin Red berharap masa akan menjawab segala-galanya dan Allah SWT sentiasa bersamanya.


Kredit: Instagram datin_red/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote justchu 27-3-2024 02:03 PM
nasibla dpt jantan tak guna
pinjam dira 100 bgtau media
pinjam bini 1st jota2 tak mention kahkah
Quote beatgirlX 27-3-2024 02:05 PM
Adoi laaa.... Tapi mmg patut pun dia terasa...
Quote beni_nikaido 27-3-2024 02:18 PM
roda ini bulat...
dulu di atas, sekarang dibawah
Beni doakan semoga dipermudahkan urusan la ye
Quote Whitney72 27-3-2024 02:27 PM
Dulu Dato ni sombong and angkuh ..skrg baru ko tau...x nak kawen dgn Ruhainies ke Tok...
Quote epal_putih 27-3-2024 02:32 PM
Dulu meme kaya ya dia???
Quote Shamilia79 27-3-2024 02:50 PM
Kakak Adira pulak bersuara
Quote MadameOnion 27-3-2024 02:53 PM
dulu masa byk duit skandal dengan kemut tepung jerebu
Quote lightheaded67 27-3-2024 02:56 PM
yg dia bahasakn sbg org lain tu siapa adira ke?? aik.. aku rasa mcm takde isu, sbb yg retis nya adira, mmg la org tanya tokred bab adira lah. kan? mcm mcm
Quote sukacactus 27-3-2024 02:59 PM
Dah2 la tu
Yg celakanya tok red tu ha
Ntah apa la dia janjikan kat bini2 ni dl
Skali dgn pembeli2 tanah tu ha
Skrg pangkat je tok seri, tp habuk pun tarak
Pergi la jual blk pangkat ko tu, boleh beli, xkan xleh jual
Quote matjerk 27-3-2024 03:04 PM
beatgirlX replied at 27-3-2024 02:05 PM
Adoi laaa.... Tapi mmg patut pun dia terasa...

Kan? Aku baru memuji adira.. coz the way pakcik ni cerita mcm adira lah paling berjasa.. dasar lah org tua ni
Quote CiliApiPedas 27-3-2024 03:08 PM
Shamilia79 replied at 27-3-2024 02:50 PM
Kakak Adira pulak bersuara

Makin panjang la cite ni pasni ekkkk hope kakak adira tumpahkan teh sampai banjir
Quote intan_smsb 27-3-2024 03:10 PM
weh ni betul semalam ms aku tengok video die dok mention nama adira, aku tpikir gak bini 1 lagi xsebut plak ke tak tolong?
Quote anggeriklatifah 27-3-2024 03:13 PM
Edited by anggeriklatifah at 27-3-2024 03:25 PM

Nampak  sgt dato red syg adiraaa..maybe ada sebb...
Aku simpati dgn datin red walau dia pon menyondol gakk..
Memg sakit hati bilaa kita punyaa jasa besar  tak diingat...yg diingatnyaa jasa org lain..nasib kau laaa datin red...ape agakknyaaa doa isteri memulaaa dato red ye sampai datin red dpt balasan jasa dia dato tak igt...yg diingatt jasa madu satu lg..mesti besar dosa datin red dgn isteri mula mulaa dato red
Quote osheenz 27-3-2024 03:18 PM
adira n datin red tu nape muka sefesennn je.... mcm copy paste dari mold yg sama pulak... hahahha
Quote rayna_raynes 27-3-2024 03:21 PM
lightheaded67 replied at 27-3-2024 02:56 PM
yg dia bahasakn sbg org lain tu siapa adira ke?? aik.. aku rasa mcm takde isu, sbb yg retis nya adir ...

Dia kecik hati lakinya sebut nama adira je tak sebut nama dia

Quote rayna_raynes 27-3-2024 03:21 PM
osheenz replied at 27-3-2024 03:18 PM
adira n datin red tu nape muka sefesennn je.... mcm copy paste dari mold yg sama pulak... hahahha

Dah taste tokred gitu

Quote lightheaded67 27-3-2024 03:25 PM
rayna_raynes replied at 27-3-2024 03:21 PM
Dia kecik hati lakinya sebut nama adira je tak sebut nama dia

faham.... tp dia bhasakan adira shekali. elok dia carut tokred jelah.. ke jantan ni mo nye nk buat nmpk mcm adira dgn bini first tegila gila kan dia smpi bgaduh deme ni berebut nk perhatian tokred jadi dia sebut sorg ajer, dgn harapan bini first ngarut lalu kepoh lalu dia jugak nmpk mcm hot stuff
Quote red_velvet 27-3-2024 03:25 PM
Shamilia79 replied at 27-3-2024 02:50 PM
Kakak Adira pulak bersuara

Tumjuk dah cemolot sebelum ni sekadar wayang yehh ...masa bday tinred adira hadiahkn gelang emas, punya la nak ambik hati.. tapi tulah lumrah hidup, memang boleh maafkan tapi gelas yang pecah still tampak retaknya  walau cuba dicantum semula ..giteww iols berfalsafah...
Quote amyza 27-3-2024 03:30 PM
Nampak lah yg bermadu bukan lah manisssss sngt wpun dok potray ala bff gitu. Hihi. payung emas ntah kemana
Padan muka adira, tersilap sondol laki takde duit

Lihat semua komen(166)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 11:13 PM GMT+8 , Processed in 0.064786 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top