CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Muat Naik Foto ‘Makan-Makan’ Dengan Isteri Di IG, Hafidz Roshdi Dikecam Tak Hadir Mahkamah – “Semacam Sengaja Sakitkan Hati Ex-Wife”

27-3-2024 01:51 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 25412| Komen: 406

Description: Semalam, bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada hadir ke mahkamah untuk tuntutan hadanah yang dikemukakan aktor itu terhadap dua orang anak mereka.

Semalam, bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada hadir ke mahkamah untuk tuntutan hadanah yang dikemukakan aktor itu terhadap dua orang anak mereka.

Meskipun begitu, Hafidz dilaporkan tidak hadir ke mahkamah bagi urusan itu namun Shuhada bersyukur kerana permintaan untuk menambah nama ibunya sebagai penjaga sah anak-anak diluluskan mahkamah.

Shuhada dalam pada itu memohon pihak Hafidz untuk tampil memberikan kerjasama memandangkan tuntutan itu dikemukakan pelakon itu sendiri sebelum ini.

Ketidak hadiran Hafidz Roshdi ke mahkamah telah menuai pelbagai respon dalam kalangan warga maya yang rata-ratanya simpati dengan kesusahan yang dialami Nurul Shuhada.

Terbaru, pelakon itu dilihat memuat naik foto dia sedang menjamu selera bersama isterinya di Instagram sekaligus menjadi bahan kecaman warga maya.


Menjengah ke ruangan komen, netizen menganggap Hafidz seolah-olah sengaja melakukan pengabaian terhadap bekas isteri dan terutamanya anak-anak.

Netizen dalam pada itu mendoakan agar urusan Shuhada dipermudahkan dan mendapat pembelaan sewajarnya.

SUMBER : X/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 27-3-2024 01:53 PM
Muka apiz dah cam muka ebit liew.

Quote bulanbulat 27-3-2024 02:10 PM
Suam mata memandang bini dan exbini dia.
Quote beni_nikaido 27-3-2024 02:15 PM
boleh ke buat perangai gini?
mohon keluar waran tangkap kerana menghina mahkamah

keji la perangai yang suka menyusahkan orang ni
lagi cepat ko setel, lagi cepat ko 'bebas' dari shu tu
Quote beatgirlX 27-3-2024 02:18 PM
Mohon bini dgn suami ni mereput..
Sanggup eh sendiri yg bukak kes sendiri tak dtg....
Quote LostStar 27-3-2024 02:20 PM
ex wife dia ni salah mintak nasihat lepas cerai. ptot jumpa rita rud.

utk lelaki sakit otak mcm dia ni, layanan yg wajar d buat persis rita tu jek.
Quote DottieDot 27-3-2024 02:24 PM
Walaupun majority warga Cari forum ni x berapa berkenan dengan ex wife dia, yang aku pun x port pasal dorang TAPI isu saja menyusahkan pasangan ni memang patut/harus dikutuk..
Apa celaka dan musibat sangat perangai cmni..
Tipikal jantan Melayu betul yang suka menyusahkan perempuan..
Betul laa tu kesian kat ex bini dia datang jauh² nak settle tapi si lelaki pulak buat taik.. Actually even kalau dekat sekalipun janganlah musibat saja buat taik, apatah lagi kalau yang datang dari jauh..
Quote Whitney72 27-3-2024 02:25 PM
Wlaupun Si Shu tu kadang2 poyo...ex laki dia triple poyo
Quote QueenIsolde 27-3-2024 02:26 PM
Takpe sbb apis mental dr family baik2 bak kata acik porum
Quote tulip-rain 27-3-2024 02:28 PM
Teruk ye perangai jantan tak guna ni.
Quote epal_putih 27-3-2024 02:31 PM
Piz kerja mana laaani?
Quote xtravaganza 27-3-2024 02:32 PM
Eeeee dasar btl…ape sshnya ko nk dtg mahkamah settlekan apa patut.. mmg rengsa org yg suka leret2 kes ni. Igt suka ke dtg mahkamah bnyk2 kali. Ptt kna ada tindakan.
Quote chandrahusin 27-3-2024 02:34 PM
DottieDot replied at 27-3-2024 02:24 PM
Walaupun majority warga Cari forum ni x berapa berkenan dengan ex wife dia, yang aku pun x port pasa ...

bagi lagi Dik!
kat tred Safee Sali
kurma penyondol
kat tred Adira
tak nak susah dgn laki
semua salah pempuan
lelaki mmg disayangi
pempuan yg salah
Quote jihyomelly 27-3-2024 02:44 PM
ni nyampah perangai hanat mcm ni..bab anak jgn la sambil lewa..korang nak cerai kawin lain ke apa ke tapi bab nafkah anak jgn buat main..ingat dah kawin baru hilang la sewel rupanya masih sama
Quote Anyaa29 27-3-2024 02:45 PM
Meluat tengok perangai ko HR gila
Quote hashashes 27-3-2024 02:48 PM
Semenjak apis kahwin, dah takde lagi komen2 dari foremer misskantoilagi tu
Quote aemon 27-3-2024 02:57 PM
Betina olaf tu la sial.ko sepatutnye suruh laki ko cpt2 setelkan hal court so cpt la move on
Quote newyork 27-3-2024 02:59 PM
Bahagia btul nampak
Quote KamikuP 27-3-2024 03:03 PM
Hafidz dan isteri baru sekufu kerana senyuman mereka sama.. kan cuolss? ekekekekekek
Quote candilixious 27-3-2024 03:06 PM
Dia tak payah datang pun takpe sebab bukan untuk bicara pun. Sebutan aje. Lawyer dtg pun dh cukup.

Lihat semua komen(406)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 10:39 PM GMT+8 , Processed in 0.136128 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top