CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita Kongsi Kisah Bersetubuh Dengan Jin – ‘Setiap Kali Nak Solat Kena Mandi Wajib, Badan Penuh Darah & Lebam’

16-2-2024 06:06 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17648| Komen: 34

Description: Di aplikasi X, seorang wanita berkongsi kisah di mana dia bersetubuh dengan jin. Menurut wanita berusia 35 tahun itu, dia perlu mandi wajib setiap kali hendak solat.
Gambar Sekadar Hiasan



Di aplikasi X, seorang wanita berkongsi kisah di mana dia bersetubuh dengan jin. Menurut wanita berusia 35 tahun itu, dia perlu mandi wajib setiap kali hendak solat.

Ujar wanita yang enggan identitinya didedahkan itu, dia berasa pelik sejak tahun lepas. Ini kerana, dia mendapat mimpi yang aneh.

"Mula-mula saya mimpi saja. Lepas itu saya dapat rasa ada yang bersetubuh dengan saya waktu malam. Jadi, saya buat macam-macam la. Termasuk pergi berubat. Mula-mula lepas berubat hilang sekejap. Tapi lepas itu dia datang balik. Saya tak pernah buat hubungan intim sebelum ini."

"Bersetubuh dengan jin saya tahu macam mana sebab pernah tengok video sebelum ini. Saya tak tahu la kot ini jin asyiq ke apa. Tapi saya dah rasa macam dalam cerita Anak Perjanjian Syaitan sebab bersetubuh dengan jin. Mula-mula memang sangat takut. Sekarang saya dah macam layan apa yang benda itu nak buat".


"Setiap pagi sebelum subuh saya mesti mandi wajib dulu baru solat".

Tambah wanita tersebut lagi, dia susah untuk berkawan dengan mana-mana lelaki selepas kerap kali mengalami kejadian seperti itu.

"Kawan dengan lelaki selalu tak lama. Dekat badan saya memang penuh dengan lebam darah yang macam dia hisap darah. Saya tak tahu orang lain pernah kena atau tak macam saya. Asal saya atas katil, dia akan kacau. Masa bulan puasa pun dia kacau".

"Saya dah buntu dan tak tahu macam mana nak jauhkan diri dari benda itu. Saya dah macam isteri dia. Setiap hari kena layan dia".

Di akhir perkongsian, wanita itu memberitahu dia sentiasa berdoa agar Allah permudahkan urusannya dan tidak mendapat gangguan seperti itu lagi.


Sumber: Aplikasi X/OhBulan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Thunderclouds 16-2-2024 06:26 PM
Xbunting lak ko yer dekkkk...
Hakak husnuzon jin tuh sarung komdom @ pancut luar.
Quote capwayang 16-2-2024 07:10 PM
..asal atas katil, dekat badan saya memang penuh dengan lebam darah yang macam dia hisap darah. Bukan jin, tu pijat tu uols!..
Quote mawardia 16-2-2024 08:53 PM
I ols curious la pasal benda ni. Betul ke. Ke she ols horny n wajib dikahwinkan?
Quote Decaffeinated 16-2-2024 09:03 PM
berangan next level dah pompuan ni. kasi je lah dia rasa sekali, anyone?
Quote sambaldurian 16-2-2024 09:35 PM
Andartu boleh la amek alasan xde org minat sbb 'pakwe Jin'. Tp Jin Msia ni muka monster( bkn menyerupai manusia), klu Jin drama Korea boleh berangan mcm Song Kang ke.
Quote Sazreena 16-2-2024 10:50 PM
So saiz apreka ke kokesen?
Quote green~tea 16-2-2024 10:52 PM
capwayang replied at 16-2-2024 07:10 PM
..asal atas katil, dekat badan saya memang penuh dengan lebam darah yang macam dia hisap darah. Buka ...

Kena tukor tilam baru.. maybe kena buang rangka katil tu skali
Quote any42 16-2-2024 11:03 PM
seramnya
Quote Belibis 16-2-2024 11:06 PM
Cerita tak tau ujung pangkal pun jadi isu semasa..
Quote Dwdrum 16-2-2024 11:22 PM
Kena kahwin bukan salah kan jin ....
Untuk lelaki di panggil wet dream... Perempuan sleep orgasm...
Quote otai_g 16-2-2024 11:27 PM
Lain spesis. Nak diumpamakan mcm ko bersetubuh dgn terung la atau bersetubuh dgn kambing Jantan. Tiada logika.
Quote syamzana 16-2-2024 11:33 PM
video mcm mana yg dia tgk perihal bersetubuh dgn jin tu, tepek la sebagai bukti. ke tgk porn
andartu ni kene kawen peel pelik2 je jadinya asbab kemaruk ngeseks. cuba berterus terang kan mudah makpak carikan calon.
Quote jihyomelly 16-2-2024 11:44 PM
sanggup la pulak hadap nafsu jin tu tiap hari..manusia biasa pun x larat..sama2 bernafsu tu yg x kisah kena mandi wajib tiap hari..
Quote Ayda89 16-2-2024 11:45 PM
Kesian ye jin kena pitenoh [em:23:]
Quote cranell 16-2-2024 11:56 PM
kalau tiap subuh kena mandi wajib, bukan jin dah tu, tu dildo.
Quote kotakbaju 17-2-2024 01:41 AM
capwayang replied at 16-2-2024 07:10 PM
..asal atas katil, dekat badan saya memang penuh dengan lebam darah yang macam dia hisap darah. Buka ...

Pijat tu natang cam kutu ke? Memang sampai lebam dengan berdarah ke kene gigit?

Iols ingatkan cuma gatal2 kemerahan je bila digigir pijat ni.
Quote sharlenetexas 17-2-2024 02:31 AM
Berangan?


Quote JunkMail 17-2-2024 03:42 AM
Aku rasa isu semasa ni patut tukar nama jadi Mastika je sebab macam macam jenis berita mengarut dilonggok kat sini
Quote diss69 17-2-2024 07:12 AM
Ceriter mcm xmenyakinkan,susah nk caya..

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.090772 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top