CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Elizabeth Tan & Suami Menanti Rezeki Zuriat Pertama – ‘Harapnya Dalam 2 Bulan Ini Kami Boleh Dapat, Dapat ‘Baby Naga’’

14-2-2024 11:21 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7463| Komen: 17

Description: Penyanyi dan pelakon, Elizabeth Tan memaklumkan bahawa dia dan suami, Dr Siew Jim Ding sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata pertama mereka.


Penyanyi dan pelakon, Elizabeth Tan memaklumkan bahawa dia dan suami, Dr Siew Jim Ding sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata pertama mereka.

Ketika dihubungi OhBulan!, Elizabeth atau mesra disapa Lizzy berkongsi dia kini sudah bersedia jika dikurniakan anak dalam masa terdekat.


"Suami saya dan saya tengah mencuba untuk dapat anak, tetapi belum ada rezeki lagi setakat ini."

Menurut penyanyi berusia 31 tahun ini, dia dan suami sedang mencuba untuk mendapatkan zuriat dalam masa dua bulan ini.

"Harapnya dalam dua bulan ini kami boleh dapat la.

"Saya harap saya akan dapat ‘baby naga’." 

Terdahulu, pelantun lagu Semua Sudah tersebut pernah menyatakan hasrat untuk bergelar ibu pada tahun lalu namun bimbang akan menjejaskan karier selain risau dengan keadaan kewangannya dan suami.

Untuk info, Lizzy mendirikan rumah tangga dengan suaminya pada 20 Mac 2021 dalam sebuah majlis tertutup yang dihadiri keluarga dan kenalan rapat kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) Covid-19 ketika itu.


Sumber : OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 14-2-2024 12:49 PM
Bukan haritu merentan ke nak anak tapi terpaksa planning sebab lakinya kerja x teta, houseman & locum tak banyak hasil, dia kena kerja keras........ gitulah nok...walhal masa tengah top boleh sambar tokey kaya kot... hihihihi
Quote cakciboojaki 14-2-2024 12:52 PM
My friend Ada sorang mcm ni.. gigih tunggu  nak beranak tahun Naga
Quote Pumpkinhead 14-2-2024 03:01 PM
gituuuu...semoga berjaya
Quote miss_perfect 14-2-2024 03:03 PM
cakciboojaki replied at 14-2-2024 12:52 PM
My friend Ada sorang mcm ni.. gigih tunggu  nak beranak tahun Naga

Apa kelebihan baby tahun naga?
Quote kimbora 14-2-2024 03:43 PM
Orang cina suka lah kalau dapat baby tahun ni, tahun naga. Untuk kepercayaan depa lh, banyak ong tahun ni. Iols pun insyaallah baby naga minggu ni. Minta doa yang baik2 [em:2:]
Quote pocongkiutss 14-2-2024 04:02 PM
Keluarga iols ada yg lahir taun naga pun biasa2 ajer . Baru terbaca artikel mana hr tu..agak unik juga sbb dia chinese tp dia takmau beranak taun naga sbb terlalu ramai yg nak anak taun naga nnt bnayak persaingan kat sekolah
Quote sukanyanyi 14-2-2024 04:44 PM
banyak kali dah syalll dengar ko cakap nak, pastu nak tunda plak, now nak balik plak. ni mesti menggelupur sbb tengok bespren ko ecah tengah membuyung. tu laa lizu oi, len kali diam2 usaha je boleh tak? ko terpaling nak peknen tapi non hado. orang lain tak cakap pape, tup2 perut besau dah. kau ni sbb dah sendu, guna hal ni jela jadi modal nak ada story. dulu bolehlah guna seksi2 ko tu nak up.
Quote sukanyanyi 14-2-2024 05:02 PM
dia ni sama mcm mek jena yg spesifik nak anak libra. yg ini spesifik nak anak taun naga. kalo leh dapat, rezeki la. kalo tak dapat, ngesek diam2 bole tak? maleh aaa nak baca cerita mcmni drpd kau tiap tahun, lizu. "yakinnya kamu..."
Quote jihyomelly 14-2-2024 07:08 PM
kawan iols masa kawin dgn cindian bukan main nak ngandung nak beranak nak ehem2 kena tgk tarikh kena ikut bulan cina…kalau x kang tak ong..dlm ngikut semua perayaan sambut last bercerai..ni dah kembali ke pangkal jalan..kalau x nak blk penang tgk parent pun parent in law x bg sbb kekadang cuti skolah ada hari yg choy..
Quote Suchi 14-2-2024 07:22 PM
Nak anak main laaa tunggu apa lagi
Letih dah dengar duk sebut nak anak nak anak nak anak nak anak
Quote alesandra 14-2-2024 07:35 PM
Aku kalo ikut kalendar masihi thn ular.tapi disbbkan aku lahir sblm cny  aku thn naga.kwn  x berapa cina dulu aku ckp thn tu dragon fire.
Quote heythere123 14-2-2024 11:25 PM
sukanyanyi replied at 14-2-2024 04:44 PM
banyak kali dah syalll dengar ko cakap nak, pastu nak tunda plak, now nak balik plak. ni mesti mengg ...

terhibur baca laharan kaka
Quote sukanyanyi 15-2-2024 09:15 AM

hahaha soriii..da lama sebenarnya geram dgn bimbo sorang ni...adehh..jarang nak memaki mcmni
Quote cakciboojaki 15-2-2024 09:40 AM
cakciboojaki replied at 14-2-2024 12:52 PM
My friend Ada sorang mcm ni.. gigih tunggu  nak beranak tahun Naga

Katanya baby tu akan jadi org yang berani, kuat, susah sakit, berjaya dalam hidup dan kaya raya. Dia ckp dkt mainland mmg ada statistic pasal baby dragon lebih berjaya dari lain2 zodiac
Quote tipah89 15-2-2024 10:47 AM
dah kalau lahir tahun deragon pun xguna, kalau ank menurun kebimboan omak eh. arap2 ngikut bapaknya lah cerdik sikit.
Quote epullipan 15-2-2024 11:31 AM
gud luck lizzy..all the best utk baby dragon..len macam pulak word baby dragon ni
Quote bbalik 15-2-2024 04:25 PM
bukan ke tetiap taon dia dok zikir nak anak..
mandol ke haperr

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 12:28 PM GMT+8 , Processed in 0.049777 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top