CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

'My Daddy Is Back' Ramai Kaum Hawa Cair Dan Sokong Hot Daddy Ketika Live Jual Ubat Kuat, Walaupun Terlibat Aktiviti Persundalan

6-2-2024 07:35 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17140| Komen: 126

Description: Ramai wanita cair dan masih bediri teguh menyokong Hot Daddy walaupun dia kini didakwa atas kesalahan aktiviti persundalan.



Ramai wanita cair dan masih bediri teguh menyokong Hot Daddy walaupun dia kini didakwa atas kesalahan aktiviti persundalan.

Hot Daddy aka Ikhwan Ariff telah memuat naik video di TikTok yang didakwa akaun rasminya. Dan ianya mendapat sokongan daripada peminat setianya.

Di kalangan peminatnya, termasuk wanita yang masih setia memberikan sokongan kepada Hot Daddy.


Dan beberapa hari selepas dibebaskan dengan ikat jamin, Hot Daddy tanpa segan silu telah memuat naik konten terbarunya di TikTok.


Apa yang mengejutkan pengguna di TikTok terutamanya generasi muda telah menjulang Hot Daddy sebagai wira mereka. Lebih menarik apabila ramai yang memberikan gift kepada Hot Daddy adalah dari kalangan wanita.


Pada kemuncak siaran langsungnya Hot Daddy meraih lebih 4,000 tontonan. Dan tak segan silu mempromosi ubat kuatnya.

Ramai yang malu melihat komen daripada kaum hawa yang memberikan sokongan agar Hot Daddy bangkit kembali dengan lebih kuat.



Di TikTok Hot Daddy ramai menganggap dia sebagai sifu atau idola mereka.

Dan ramai juga tidak henti henti memberikan sokongan kepada Hot Daddy.


Mengulas tentang kes mahkamah yang sedang dilaluinya, Hot Daddy enggan mengulas lanjut lagi. Dia menulis:

“Saya enggan mengulas lanjut, biarlah mahkamah yang menentukan sama ada saya bersalah atau sebaliknya.

“The case has just begun, no need to be the judge on this just pray for the best on my side.

“Thank you,saya harap semua orang diberikan kerahmatan Allah swt dan doakan yang baik baik.”

Ada juga yang mendoakan agar Hot Daddy kembali bertaubat dan mereka sentiasa menyokongnya.

Sumber : The Vocket

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mojarean_X 6-2-2024 07:39 PM
Euwww jijiknya pompuan bertudung tu
Quote mojarean_X 6-2-2024 07:41 PM
Screenshot_20240206_194043_Brave.jpg jijik
Quote swimswim 6-2-2024 08:21 PM
Geli sekor sekor acah savage lupa dosa pahala.
Quote jejai 6-2-2024 08:26 PM
Bodohnya.bapak ayam melayu ni yg dok julang..memang akhir zaman betul.betina2 tu baik tak payah pakai tudung kalau account betul lah
Quote syamzana 6-2-2024 08:30 PM
"Thank you,saya harap semua orang diberikan kerahmatan Allah swt dan doakan yang baik baik.”

gittewww Allah tak lekang di mulut

dah nape pompuan2 merenyam ni semua???
Quote Thunderclouds 6-2-2024 08:37 PM
Hamboiihh yg betina poooonnnnnnnnn... Time jantan pasang dua tiga bini kemain hencap xcukop 1 lobang puhkih.
Sundel gini jd idola lak.
Bingai punya maknosia.
Quote kaedahnya 6-2-2024 08:50 PM
ehh apasal jadi influenza mainstream pulak ni euww
Quote Firenzza 6-2-2024 08:51 PM
Yg songlap billion2 disanjung, yg 47 dilepaskan yg jd bapak sundal dijulang, yg pulis lenyek anak orang dilambung.....memang manusia sdh  gilerr laaaa
Quote dua_chzy 6-2-2024 08:53 PM
Walaupun aiol liberal la konon kan, semoga anak2 aku dijauhkan dari jadik sundal camni. Aiol lagik rela anak jadik setazah lobainita daripada jadik sundal birah tak malu.
Quote kaedahnya 6-2-2024 08:54 PM
takdala hensem ke apa pun. ka badan dia kekar pastu skill dia haibat ka? entah tak tengok lakonan dia. tapi tu la knowing bebudak jaman now mail jani tu pun jadi tak keruan. done kutuk bebudak muda
Quote Manusiabesa 6-2-2024 08:55 PM
Mcm haram jadah sekor2. Xpun mcm iblis. Mlysia menuju kehancuran dibwh pentdbiran tut.
Quote midori888 6-2-2024 09:12 PM
mojarean_X replied at 6-2-2024 07:39 PM
Euwww jijiknya pompuan bertudung tu

kan....mana pergi maruah diorg...org tu terang2 buat maksiat kot...lagi nak sokong...
Quote krustykrab 6-2-2024 09:25 PM
mojarean_X replied at 6-2-2024 07:41 PM
jijik

Sepantas kilat iols pi jenguk acc tt dia
Iols rasa dia ni 2 alam lah
Tgk kat bawah kiri yg iols bulatkan tu
IMG_20240206_212401.jpg

Quote Purplehaz 7-2-2024 07:10 AM
Lps ni jd lah influencer terhebat..femes..bolehla jual produk sendiri..bukan jual diri lg...carilah income halal..berkah.
Quote shernazz 7-2-2024 07:13 AM
Amende la..
Sama Naik Kau ya dgn bapak Ayam Ni..
Maybe muka mamat Ni helok kan
Cuba kalau bapak Ayam tu muka kokak
Ade nak daddy2 Bagai?,
Quote Zep 7-2-2024 07:28 AM
kaedahnya replied at 6-2-2024 08:54 PM
takdala hensem ke apa pun. ka badan dia kekar pastu skill dia haibat ka? entah tak tengok lakonan di ...

Biasa ja video beliau. badan nak kata sado pun tidak, nampak menggelebeh. nek pun standard size melayu tapi mungkin tebal.
Yg ai perasan cara beliau cakap lembut mcm adek2 pun ada. mungkin bitches2 cair kot cakap lembut2 gitu.
Quote Gianna111 7-2-2024 07:38 AM
walaupun i jenis gedik dan open minded..ternyata i masih ada lagi sifat malu dan sikap rational.geli nyer lahai tengok sorang-sorang kat situ.agaknya yang perempuan beriya sangat dengan fCuk boi camni masa kecik dulu mak tak pernah cubit paha kot bila anak tak behave.
Quote annehuda 7-2-2024 07:42 AM
Please la dlm komen tu ada jugak komen dr lelaki. Yg ko nampak perempuan je. UNLESS la kalau dlm tu berderet perempuan komen mcm tu bleh la ko nak kutuk2 perempuan mcm tu
Quote pokokmeranti 7-2-2024 07:43 AM
semoga selamat sampai ke neraka dengan jalan yg mudah dan tak berliku.

Lihat semua komen(126)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 08:42 PM GMT+8 , Processed in 0.107673 second(s), 65 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top