CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Isteri Imran Aqil, Dahlia Rizal Dikecam Gayakan Baju Renang

6-12-2023 06:58 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 35298| Komen: 88

Description: Isteri Imran Aqil, Dahlia Rizal berkongsi sebuah rakaman video yang memaparkan dia mempromosikan sebuah baju renang muslimah.
Isteri Imran Aqil, Dahlia Rizal  berkongsi sebuah rakaman video yang memaparkan dia mempromosikan sebuah baju renang muslimah.

Dalam video berdurasi 1 minit itu, Dahlia menggayakan baju renang muslimah berona merah jambu serta bertopi.


Biarpun tampil dengan imej sopan, perkongsian Dahlia itu turut menerima kritikan daripada pengguna media sosial apabila rata-ratanya mengkritik penampilan Dahlia itu.


Foto:IG

Kata netizen, adalah tidak sopan bagi seorang wanita menggayakan baju renang cerah kerana mampu memperlihatkan bentuk badan.

“Sebenarnya takde beza pun. Jual agama je untuk muslimah katanya.

“Buat la warna gelap & bercorak supaya tak nampak bentuk walapun hakikatnya tetap nampak seksi tapi ok la sikit,” kritik seorang netizen.


“Tak muslimah sangat ni,” komen netizen lain.

“Pakai kat kolam yang takde lelaki langsung ok la,” tulis seorang pengguna.

Dalam pada itu, ramai juga yang memuji dan mengagumi kecantikan Dahlia.



“Ko ni mandi pun cantik,” komen warganet.

“Comel lah dia,” puji netizen lain.

“Manusia cantik,” tulis warganet.



Untuk info, Dahlia dan Imran disatukan pada 9 September lalu di Melaka selepas setahun mengikat tali pertunangan. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nizleen86 6-12-2023 08:54 PM
Imran aqil tak kenal, dahlia rizal pun tak kenal. Yg penting zaman skrg ni mekap berkati baru cantik.
Quote chekacheku 6-12-2023 08:55 PM
Sama je rupa paras bdk2 skang..
Quote slyfynx 6-12-2023 09:45 PM
Sapekah inneh?
Quote anony-mous 6-12-2023 09:45 PM
Setelah i tgk mmg patut direjam eh dikecam. Promote swim wear muslimah tp gigih mendada
Quote menjad 6-12-2023 09:49 PM
Mendada dada gitu kan dik
Quote Minami2013 6-12-2023 09:51 PM
Cantik dahlia ni. Sesuai dua org ni dari segi rupa.
Quote Masukkeluar 6-12-2023 09:53 PM
anony-mous replied at 6-12-2023 09:45 PM
Setelah i tgk mmg patut direjam eh dikecam. Promote swim wear muslimah tp gigih mendada

aku tgk dia ni terlalu fake. dan annoying. tgk igs dah video2 yg dia buat aku rs dia perasan diri dia cantik.
Quote mzzenma 6-12-2023 10:06 PM
baru tadi tertengok tt abg dia buat trend yg siapa je ada time ni tu

awam sungguh muka sheolls dulu ye
Quote emma.giggs 6-12-2023 10:11 PM
Dah knp nk mendada dada sgt tu. Lps tu kepala asyk terdongak2. Takut nau air tu kacau mekap tebal dia. Nmpk serba xkena Dan nmpk xselesa dia pakai baju tu.. tp baju yg panjang yg mula2 sblm dia masuk air tu cantik la..
Quote timah03 6-12-2023 10:33 PM
Tak paham kenapa ramai kata dia terlalu cantik..
Cantik lagi nely tu bila tak make up pun...
Quote I.K.A888990 6-12-2023 10:54 PM
ya ampun makeup aku kak
aku yg takut tgk makeup kau
Quote heythere123 6-12-2023 11:06 PM
timah03 replied at 6-12-2023 10:33 PM
Tak paham kenapa ramai kata dia terlalu cantik..
Cantik lagi nely tu bila tak make up pun...

tapi nely kulit tak licin. Cuma sheols memang consider cantik la kalau tak mekap pon
Quote rosevelvet 6-12-2023 11:07 PM
Nizleen86 replied at 6-12-2023 08:54 PM
Imran aqil tak kenal, dahlia rizal pun tak kenal. Yg penting zaman skrg ni mekap berkati baru cantik ...

Tp i rs sheol mmg cantik. Hidung tletak
Quote rosevelvet 6-12-2023 11:08 PM
Masukkeluar replied at 6-12-2023 09:53 PM
aku tgk dia ni terlalu fake. dan annoying. tgk igs dah video2 yg dia buat aku rs dia perasan diri  ...

Kelihatan sheol rasa sheol cantik. Tp mmg cantik pun cumanya obvious nmpk
Quote QueenIsolde 6-12-2023 11:08 PM
Sekali imbas cam bini soeb cuma yg ni version kurus cerah.
Quote heythere123 6-12-2023 11:10 PM
Masukkeluar replied at 6-12-2023 09:53 PM
aku tgk dia ni terlalu fake. dan annoying. tgk igs dah video2 yg dia buat aku rs dia perasan diri  ...

haha memang sheols kinda perasan cantik pon. Macam all about me gittew kalau tengok gambar & video sheols.

fake tu tak sure tapi sheols macam try hard sebelum ni nak nampak macam gadis ayu tapi kantoi sheols sebenarnya suka mencarut. Video sheols mencarut tu ada dekat youtube, game show apa entah.
Quote Masukkeluar 6-12-2023 11:12 PM
rosevelvet replied at 6-12-2023 11:08 PM
Kelihatan sheol rasa sheol cantik. Tp mmg cantik pun cumanya obvious nmpk

mmg dia cantik pn tp org cntik cm dia mana ada buat video perasan cntik. aku tgk igs dia suka sgt dk zoom muka sdri lepas tu dk kenyit2 mata mcm ko sorg je tpaling cantik. pdhl makeup berkilo kilo..kwin pn stkt dgn imran si kurus keding tu.
Quote Masukkeluar 6-12-2023 11:13 PM
heythere123 replied at 6-12-2023 11:10 PM
haha memang sheols kinda perasan cantik pon. Macam all about me gittew kalau tengok gambar & video ...

aku xknl dia pn sblm ni. baru stalk ig dia lps viral kwin bdk imran tu. so bleh rs vibes tak best bdk ni..mcm terpaling bertuah la knon dpt imran..pdhl dh la kasar gila layan laki. xpdn dgn muka cantik Lol
Quote rosevelvet 6-12-2023 11:15 PM
Masukkeluar replied at 6-12-2023 11:12 PM
mmg dia cantik pn tp org cntik cm dia mana ada buat video perasan cntik. aku tgk igs dia suka sgt  ...

Aku unfollow fren yg sejenis mcm ni lah. Dah bini org pastu suka post pic muka (perasan cantik). Bila org puji... "Eh, biasa je". Aku plak nyampah. Terus unpolo

Lihat semua komen(88)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 11:40 PM GMT+8 , Processed in 0.181159 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top