CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Ikhlas Ke Diaorang Mintak Maaf, Terus Up Status Menganjing Lagi Ada,"-Ramai Tak Puas Hati Dengan Lima Sekawan

6-12-2023 12:11 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18020| Komen: 128

Description: Persengketaan Siti Nordiana dengan lima sekawan termasuk Lan Solo dan Syura Badron akhirnya selesa apabila mereka mengambil pendekatan untuk bermaafan.
Persengketaan Siti Nordiana dengan lima sekawan termasuk Lan Solo dan Syura Badron akhirnya selesa apabila mereka mengambil pendekatan untuk bermaafan.

Menurut sumber OhBulan, ruangan komen Instagram (IG) sebuah portal hiburan menunjukkan rata-rata peminat menyokong Siti Nordiana dengan menyifatkannya sebagai seorang kawan yang berhati mulia.


Foto: IG

Namun Syura dan Lan pula dikecam dengan ramai mendakwa permohonan maaf mereka tidak ikhlas malah ada yang turut melabel mereka suka menyindir.

"Mudah je sebenarnya minta maaf, ini tak ego sangat. Dah buat salah berlagak. Bila rasa nak kalah baru nak minta maaf."

"Ikhlas ke diaorang mintak maaf, terus up status (IG) dia menganjing lagi ada, teruk perangai artis tu. Done unfollow mereka. Makcik pakcik bawang dah boleh boikot dah diaorang ni."


"Maafkan boleh. lupakan tidak. Lagi-lagi bila tengok gambar last tu dengan ayat sindiran lagi..ehh aku geram. Tapi tak apa, Nana baik, ramai sayang. Keep support Nana, unfollow yang dua ketul tu."

Tidak berdiam diri, Syura dilihat membalas ringkas pada beberapa komen pedas yang ditinggalkan warganet.

"Yakinnya kamu,"tulisnya.

Terdahulu, Siti Nordiana bertindak memfailkan saman sebanyak RM2.5 juta terhadap lima individu tersebut dengan mendakwa mereka telah mengeluarkan kata-kata berunsur fitnah ketika bersiaran langsung di IG sehingga menjejaskan imejnya.-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ohsoyaya 6-12-2023 12:17 PM
Tu diorg tgh buat live sekali dgn lawyer. Pe cer
Quote Diamondmoney 6-12-2023 12:19 PM
Betul ke nana akn kalah sb tu dia kansel saman ni
Quote ckenj 6-12-2023 12:27 PM
industry kecik..pastu masing2 tepaling semuannya. da la nana lantakkan aja, jnji pndai jaga diri. skrg ramai sgt org giler. take care
Quote chichaque 6-12-2023 12:30 PM
Keisan nana
Quote mamaazim 6-12-2023 12:38 PM
waima buruk perangai kawan ko tu harus ke ko ngunpat jemaah ngan kawan ko. seolah2 nak bgtau pada diriku n orang2 lain semua ni agar yakin n percaya yg kawan ko tu jahat sedangkan ktorg tak tau pun ko or kawan ko tu yg jahat. org pertikaikan perbuatan ko tu salah, tetap salah bab kawan ko jahat ke tak tu kami tak kene lagi so kami tak adil lah utk ko yakinkan yg kawan ko tu salah pada kami yg tak tau lagi. tp perbuatan ko ngumpat jemaah tu tetap salah n kalau kawan ko tu buruk perangai pun dia salah kat ko je... yg ko tu salah ngumpat tu satu hal salah hasut orang2 lain pun 1 hal
Quote nia_salina 6-12-2023 12:40 PM
jarang jumpa perangai retis cmni like how low can u be? tak tau malu ke?
Quote Zaien 6-12-2023 12:42 PM
kasi boikot retis odoh ni...
Quote Manusiabesa 6-12-2023 12:45 PM
Babi. 5 ekoq dajjal ni sbnrya. Haram jaddah sungguh. Y nana stop saman? Aku xsempat nk baca artikel pjg2. Babi babi babi.
Quote Sachacha 6-12-2023 12:47 PM
ohsoyaya replied at 6-12-2023 12:17 PM
Tu diorg tgh buat live sekali dgn lawyer. Pe cer

Loyer pun sama kepam serabai
Quote rarageng 6-12-2023 12:52 PM
Sachacha replied at 6-12-2023 12:47 PM
Loyer pun sama kepam serabai

5 ekor tu pun kepam...mmg kene sgt dgn lawyer pun
Quote missyL 6-12-2023 12:52 PM
Menyampah tgok laki bini tu.
Sian nana. Tp jadi gini nmpk la b5 tu mmg jahat
Quote razzia 6-12-2023 12:52 PM
kalau dah mengumpat terang2ngan dosa tetap dosa,salah tetap salah
Quote Lulu_717 6-12-2023 12:53 PM
mamaazim replied at 6-12-2023 12:38 PM
waima buruk perangai kawan ko tu harus ke ko ngunpat jemaah ngan kawan ko. seolah2 nak bgtau pada di ...

Exactly mcm iolls nak cakap. Attitude dia dgn korang mungkin xsama dgn attitude dia dgn org lain. Kalau dah dia xngam as friend dgn korang then stop being friend dgn dia tapi xperlu nk buruk2kan dia. Maksudnya bukan jodoh korang utk bkawan lama dgn dia. Mungkin dgn org lain, ok je nak kawan dgn dia. Kalau pun one day org lain tu rasa perangai dia buruk, itu sebab dia sendiri yg show & express that attitude. Yang penting bukan dr org lain. Red flag tau kawan2 yg mcm ni..time baik kemain btepuk tampar. Bila dah gaduh segala aib kawan nk keluarkan. Nana tu sepatah haram xde cakap pasal kawan2 dia ni.
Quote emera 6-12-2023 12:54 PM
Semoga korg 6 ekor jd pengemis x lama lg. Skrg boleh laa gelak ketawa bagai.
Quote Sachacha 6-12-2023 01:01 PM
rarageng replied at 6-12-2023 12:52 PM
5 ekor tu pun kepam...mmg kene sgt dgn lawyer pun

Ai tak tau apa intipati percakapannya rasa terganggu dgn keserabaiannnya kekaratan  tu..
Dorang nak jelaskan apa sebenarnya lagi ni? Nak dapatkan sokongan nurtizen?
Quote aemon 6-12-2023 01:12 PM
Edited by aemon at 6-12-2023 01:15 PM

Aku tgk smlm ig story.ya ampon muka beda senyum mcm sundelan belaka.tersial ye ko mengejek nana.entah2 korang mak esahkan nana dayan.
Quote I.K.A888990 6-12-2023 01:34 PM
dah buat ke press con 5 lahanat ni
ada lagi ke netijon yg side 5 lahanat ni
Quote TeropongThaico 6-12-2023 01:35 PM
Jahatnya..
Quote dewi_rina 6-12-2023 01:46 PM
Muka dengan perangai sama hauk, si lan tu patut anak tak senonoh eh muka.. Mak bapak muka macam gitu, kakak tu lawa sikit rupa mak nya

Yg lain muka bapak lagi2 anak lelaki tu lagi rupa bapak dia

Lihat semua komen(128)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 08:35 AM GMT+8 , Processed in 0.272315 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top