CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Sweet! Andi Arsyil Tersipu Malu Wish Birthday Puteri Sarah

6-12-2023 10:24 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4989| Komen: 7

Description: Sempena sambutan ulang tahun Puteri Sarah pada 1 Disember, Andi Arsyil memberi ucapan istimewa buat rakan istimewanya itu.
Sempena sambutan ulang tahun Puteri Sarah pada 1 Disember, Andi Arsyil memberi ucapan istimewa buat rakan istimewanya itu.

Menerusi video tular itu, aktor filem Ketika Cinta Bertasbih ini mendoakan perkara yang terbaik sahaja untuk Puteri Sarah.


Foto: IG

“Tak lupa, didoakan semua yang terbaik. Happy Birthday Sarah, semoga panjang umur, sihat murah rezekinya, bahagia dan selamat dunia akhirat, Aamiin,” katanya.

Andi berkata demikian dalam sesi siaran langsung di TikTok miliknya kemudian disunting oleh individu di TikTok.

Di ruangan komen, ada segelintir netizen yang mengusik Andi kelihatan tersipu malu ketika bercakap mengenai aktres drama rantaian Suri Hati itu.



Sebelum ini, hubungan Andi dan Puteri Sarah mendapat perhatian ramai apabila mereka kelihatan mesra bersama ketika melakukan siaran langsung bersama.

Terdahulu, Puteri Sarah mendedahkan ada individu yang ada individu menghendap atau ‘stalk’  Instagram Andi.

Sebelum ini, tular beberapa video mesra Puteri Sarah dan Andi yang tersasul memanggilnya dengan panggilan sayang.

Bagaimanapun, Puteri Sarah menyerahkan soal jodoh kepada Yang Maha Esa. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote _blackbird 6-12-2023 10:31 AM
ermm apa yg tersipu malu nya. biasa je. ntah apa2 netijen menggeletis
Quote Burong_Hantuk 6-12-2023 10:40 AM
Quote 3chanceno 6-12-2023 11:21 AM
Tepeklah kalo ada wish besday dari samdol
Quote Skyz9183 6-12-2023 11:21 AM
nak tsipu malu mende..sah2 la dh wish in private khenz..netijen je yg menggedik mtk AA wish PS kt iglive. rengsa nya meols smpi ig mak AA pn karatz dok komen puji PS. kemon la PS tu pompuan jgn la karatz tnjuk mcm PS tu desperado sgt pls.
Quote myakayina 6-12-2023 11:32 AM
netizen ni kdg menggelitat lebih dari tuan punya badan..rileks2 dah la..
Quote jelitayu 6-12-2023 12:29 PM
netizen ni pun....korang yg tergedik2 kang si sarah tu jugak yg kena kutuk. rileks2 sudah la. tak payah over nau2 nak di sua2 kan si sarah tu. sampai jodoh dia, ada lah nanti. meantime, bawak bertenang sikit. jangan nak melebih2 kalah parents dia pulak. tau la korang penyokong tegar dia, kesian kat dia, tapi perangai2 gedik ni jangan dibawak lah....bikin malu je....
Quote Manusiabesa 6-12-2023 12:46 PM
Mastura dh hilang ke. Patut la terasa aman dunia.. ik pun lenyap. Dok dendiam kt rumah bapaknya la tu... iddah 3x suci... kahkahkah

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.051175 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top