CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Isteri Sedut Air Dari Mulut Aiman Tino, Lain Macam Punya Level Romantik

5-12-2023 08:51 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 22296| Komen: 18

Description: Baru-baru ini nama penyanyi Aiman Tino mendapat perhatian ramai selepas dia memuat naik satu video ‘romantis’ bersama isterinya, Syarah Haifa.Menerusi video pendek tersebut, kelihatan pelantun lagu ...
Baru-baru ini nama penyanyi Aiman Tino mendapat perhatian ramai selepas dia memuat naik satu video ‘romantis’ bersama isterinya, Syarah Haifa.

Menerusi video pendek tersebut, kelihatan pelantun lagu Ku Rela Dibenci itu meminum air di dalam gelas menggunakan straw sementara isterinya dilihat menyedut air tersebut dari mulut Aiman.



Gelagat mereka telah menarik perhatian ramai dan rata-rata daripada netizen menyifatkan Aiman dan Syarah pasangan yang romantis. 

Bagaimanapun, ada juga segelintir netizen yang kurang senang melihat adegan itu selain menyifatkan perkara itu menggelikan.


Untuk rekod, aksi tersebut merupakan antara trend popular di TikTok yang kerap dilakukan oleh pasangan suami isteri.


Sumber: Oh Bulan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 5-12-2023 09:52 PM
Demi konten dan hanyalah konten
Quote Anyaa29 5-12-2023 10:50 PM
Euwww demi konten sanggup buat apa je
Quote KamikuP 6-12-2023 09:21 AM
Hujung2 hujung  ber_ _ _ _ i ... ekekekek
Quote makton 6-12-2023 09:43 AM
mcmana bini dia berselera dgn eman ni eh? suara kepit mcm budak2 belum sunat
Quote KirazMevsimi 6-12-2023 09:55 AM
eh amendeeee laaa hahaha sedut menyedut pulak
Quote ohsoyaya 6-12-2023 10:04 AM
Content bdk2 rempit
Quote dewi_rina 6-12-2023 10:32 AM
Euwww jijiknya, bini dia ni pun sejenis bini dik qiqim nak femes
Quote seri_mawr 6-12-2023 11:44 AM
kembang lak tekak aku...
share straw...share gelas ok lagi.....huhuu
Quote rosevelvet 6-12-2023 11:46 AM
Trashyyyyy
Quote I.K.A888990 6-12-2023 01:51 PM
kau buat sesama kau je la
takyah nak upload bagai
Quote TeropongThaico 6-12-2023 01:58 PM
Tengah bahagia gitu LA
Quote EncikRhoma 6-12-2023 01:59 PM
Air lain punya dek eman pun ada yang pernah tengok dalam video yang pernah leaked dulu
Quote awenda507 6-12-2023 03:16 PM
ewwww..demi content kekdahnye
Quote Burong_Hantuk 6-12-2023 03:17 PM
Quote AbukRokok 6-12-2023 03:25 PM
time ko kisssing sambil main henjut2 sapa sakit naik atas xgeli ?
Quote Lentera 6-12-2023 05:34 PM
Org hulu memang perangai aneh2 ye? Jijiksss!
Quote ReginaGeorge 6-12-2023 10:28 PM
Sedut sekali kahak tu
Quote sleepandream 6-12-2023 11:16 PM
dik aiman bela jambang ke? natural ke tanam tu?

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.100475 second(s), 61 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top