CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Lantang Suarakan Pendapat, Azhar Sulaiman Tak Takut Pun Diboikot

5-12-2023 04:55 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8856| Komen: 11

Description: Azhar Sulaiman tidak terasa hati jika ada rakan selebriti yang tidak sependapat dengannya di media sosial.
Azhar Sulaiman tidak terasa hati jika ada rakan selebriti yang tidak sependapat dengannya di media sosial.

Kata Azhar, 52, dia juga tidak bimbang jika ada cubaan untuk memboikot dirinya kerana terlalu lantang menyuarakan pendapat di media sosial.


Sebaliknya aktor itu meraikan kepelbagaian pendapat dan perbezaan dalam menyuarakan sesuatu isu.


Foto: Kosmo

“Pada saya apa yang saya cakap ada yang setuju dan ada yang tidak setuju, jadi terpulang kepada orang ramai untuk menilai sebab saya tak risau sangat perkara itu (diboikot).

“Asalkan kita tidak cakap sesuatu perkara yang 100 peratus orang tidak setuju dengan kita.

“Tetapi jika sekadar pendapat yang saya utarakan di media sosial tu, 100 orang beri komen negatif 700 orang like posting tu pada saya dari situ kita dah tahu kedudukan kenyataan saya tersebut,” katanya kepada mStar. -CARI


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 5-12-2023 08:45 PM
heols dah kaya 7 keturunan pon tak habis so whybother dengan segala umpatan keji acik2 netizen, kan? sebab ujung2 nanti acik2 juga yang merintih hiba duit tak cukup nak beli beras 5kg
Quote kalchi 5-12-2023 09:05 PM
Dia mmg tak tekesan pun, sbb tu dia sentiasa post pendapat dia. Yg bagusnya dia ni, mcmana skalipun dia takkan guna bahasa kasar. Tak agree dgn pndpt dia pon dia masih cool je. Takda nak naik angin tak tentu hala.
Quote dazzlingDentist 5-12-2023 09:52 PM
Statement xkena la behar ..xde org nk boikot org sendu taw...xdpt apa
Quote cm_vungtau 5-12-2023 09:53 PM
Orang tak kisah pun kau nak kasi pendapat. It’s a free country what.. Masalahnya anak ko punya dressing tu ya rabbi. Tak sesuai dengan imej bapa yang lantang.
Quote Ayda89 5-12-2023 11:30 PM
Bini kayoo boleh support memey la behar tak takot huwawa
Quote sharlenetexas 5-12-2023 11:39 PM
Asalkan bini tak boikot behar je.


Quote isbritneybich 6-12-2023 01:23 AM
apa je effect boikot dia ni? job tgh lebat ke pun?
Quote Cleocatra 6-12-2023 02:58 AM
Memang lah tak takut. Cer tak berbinikan si chem tu. Mau pikir panjang.
Quote ezacbee 6-12-2023 06:00 AM
Buatla apa yg mami nak.

Keluarga iskandar tetap support mami.
Tiberrr

Quote razzia 6-12-2023 08:40 AM
diam la pakcik kecut,apa yg ja org nak
boikot kauuuu
Quote KamikuP 6-12-2023 09:12 AM
Hihi.. kalau aib ko terbukak habis la ko behar.. ekekekek

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 06:52 PM GMT+8 , Processed in 0.066634 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top