CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8997|Reply: 11

Lantang Suarakan Pendapat, Azhar Sulaiman Tak Takut Pun Diboikot

[Copy link]
Post time 5-12-2023 04:55 PM | Show all posts |Read mode
Azhar Sulaiman tidak terasa hati jika ada rakan selebriti yang tidak sependapat dengannya di media sosial.


Kata Azhar, 52, dia juga tidak bimbang jika ada cubaan untuk memboikot dirinya kerana terlalu lantang menyuarakan pendapat di media sosial.


Sebaliknya aktor itu meraikan kepelbagaian pendapat dan perbezaan dalam menyuarakan sesuatu isu.




Foto: Kosmo





“Pada saya apa yang saya cakap ada yang setuju dan ada yang tidak setuju, jadi terpulang kepada orang ramai untuk menilai sebab saya tak risau sangat perkara itu (diboikot).


“Asalkan kita tidak cakap sesuatu perkara yang 100 peratus orang tidak setuju dengan kita.


“Tetapi jika sekadar pendapat yang saya utarakan di media sosial tu, 100 orang beri komen negatif 700 orang like posting tu pada saya dari situ kita dah tahu kedudukan kenyataan saya tersebut,” katanya kepada mStar. -CARI


Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 08:45 PM | Show all posts
heols dah kaya 7 keturunan pon tak habis so whybother dengan segala umpatan keji acik2 netizen, kan? sebab ujung2 nanti acik2 juga yang merintih hiba duit tak cukup nak beli beras 5kg
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg tak tekesan pun, sbb tu dia sentiasa post pendapat dia. Yg bagusnya dia ni, mcmana skalipun dia takkan guna bahasa kasar. Tak agree dgn pndpt dia pon dia masih cool je. Takda nak naik angin tak tentu hala.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement xkena la behar ..xde org nk boikot org sendu taw...xdpt apa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang tak kisah pun kau nak kasi pendapat. It’s a free country what.. Masalahnya anak ko punya dressing tu ya rabbi. Tak sesuai dengan imej bapa yang lantang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini kayoo boleh support memey la behar tak takot huwawa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-12-2023 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan bini tak boikot behar je.


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 01:23 AM | Show all posts
apa je effect boikot dia ni? job tgh lebat ke pun?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 02:58 AM | Show all posts
Memang lah tak takut. Cer tak berbinikan si chem tu. Mau pikir panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Buatla apa yg mami nak.

Keluarga iskandar tetap support mami.
Tiberrr

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
diam la pakcik kecut,apa yg ja org nak
boikot kauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:12 AM | Show all posts
Hihi.. kalau aib ko terbukak habis la ko behar.. ekekekek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 02:56 AM GMT+8 , Processed in 0.460315 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list