CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Rosyam Nor Tak Berangan Nak Badan Sado- Cukup Perut Tak Boroi, Kulit Tak Menggeleber

5-12-2023 10:56 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5762| Komen: 12

Description: Datuk Rosyam Nor,56 tak berangan untuk mendapatkan bentuk fizikal berotot seperti pelakon Hollywood dan Bollywood yang sama usia dengannya.
Datuk Rosyam Nor,56 tak berangan untuk mendapatkan bentuk fizikal berotot seperti pelakon Hollywood dan Bollywood yang sama usia dengannya.

Sebagai seorang beragama Islam dan berbangsa Melayu dia tidak melihat mendapatkan bentuk badan kekar pada usia sekarang sebagai perkara penting.


Foto: IG

Sebaliknya dia sudah cukup gembira dengan penampilannya kini di mana kulitnya tidak menggeleber atau berperut buncit.

“Mungkin di Hollywood dan Bollywood berbeza, mereka boleh jual badan tapi saya orang Melayu, saya orang Islam jadi saya rasa itu tak penting sangatlah... Cukup kalau saya tampil dengan fizikal tak boyot dan tak menggeleber.



“Saya rasa dalam usia saya itu dah cukup... Dulu saya pernah tayang badan saya, takkan hari ini saya nak buat perkara serupa,” katanya kepada mStar.

Dalam perkembangan lain, Rosyam merupakan antara pelakon yang dipilih membintangi filem Keluang Man yang dijangka memulakan penggambaran pada April tahun depan.




Filem tersebut dijadualkan menemui penonton di pawagam pada tahun 2025. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 5-12-2023 11:44 AM
Buat ke-100 kali meols nak jugak mention ----- heols depan2 soooooooooooooooo wangi dan hensem walaupun dah kertu...... meltinggg gilaaa!

Tapi lepas tanam rambut nampak pelik ye hairline heols. Hahahhaa
Quote bulalof 5-12-2023 12:01 PM
bosannya pakcik perasan ni.
Quote Burong_Hantuk 5-12-2023 12:04 PM
dan duit berkepok-kepok...berkepok2 bak kata divaAA
Quote I.K.A888990 5-12-2023 12:57 PM
yelahhhh atok oiiiiii
Quote sayurmayur88 5-12-2023 01:34 PM
he ages like wine..
mostly lelaki macam tu
Quote Manusiabesa 5-12-2023 01:39 PM
prince_marhaen replied at 5-12-2023 11:44 AM
Buat ke-100 kali meols nak jugak mention ----- heols depan2 soooooooooooooooo wangi dan hensem walau ...

Tp mulot dia hansuang. Cakap lepas. Hahaha. Tp best podcast dia. Tetamu smua topik best2 utk dikupas. Penah dia jmput budak tukang gali kubo. Something different. Best.
Quote QueenCaramel 5-12-2023 02:44 PM
Eew..prasan hensem..
Quote Jajuli 6-12-2023 01:10 PM
Tapi rasa dia ni pandai jadi hos bual bicara, pandai cari topik dan tanya soalan pada panel yg dijemput, tak ramai yg mcm ni kat malaysia kebanyakkan kaku ikut skrip ,
Quote aku_best 6-12-2023 05:14 PM
Rosyam nor a.k.a Danish...
Quote nishikido 6-12-2023 06:35 PM
walaupun kertu tapi i taste jah..hahahaha

mulut hansuang tp kalau compare pelakon lain seusia dato danish memang jauh beza yach..pelakon seusia ramai badan dah boyak,watak pon bapak2 je..manakala heolls masih boleh pegang watak hero lg,badan pon fit..
Quote SpyLeman 6-12-2023 06:45 PM
Dia wangiiii tauuu bila jumpa depan2
Quote ggxoxo 6-12-2023 06:54 PM
Heols nampak kemas irl

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 09:25 PM GMT+8 , Processed in 0.062066 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top