CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Kasih Iris Leona Buat Ramai Terbeliak- Bergegar Buah Dada Menari Pakai Baju Seksi

4-12-2023 11:29 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18618| Komen: 172|Original author: Saiful

Description: PETALING JAYA – Anak Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona kembali menjadi bualan hangat selepas mempamerkan aksi tarian mengghairahkan.
PETALING JAYA – Anak Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona kembali menjadi bualan hangat selepas mempamerkan aksi tarian mengghairahkan.

Leona tampil berani mengenakan baju ala berkemban (tube top) yang dipadankan dengan skirt pendek paras paha.


Foto: IG

Dalam video yang dikongsikan itu, kelihatan Leona sedang menari bersama seorang rakannya di jalan raya dipercayai di London.

Ramai kurang senang apabila baju yang digayakan seolah-olah hampir terlondeh ketika dia sakan menggoyangkan badan serta buah dadanya.

Selain kelihatan terlalu seksi, netizen turut berpendapat gadis itu tidak sesuai menggayakan pakaian sedemikian kerana bentuk badannya yang berisi.



Disebabkan hal tersebut, Leona telah dikritik hebat pengikutnya dalam TikTok, selain ramai yang kecewa dengan perbuatannya kerana dianggap tidak menjaga nama baik keluarga, terutama bapanya yang bergelar selebriti terkenal.


“Kasihan Azhar Sulaiman. Berat tanggungan dia,” kata seorang netizen.

“Kita berada dalam kubur, lebih lama dari berada di atas dunia. Sekadar nasihat,” kata seorang lagi netizen.



Sebelum ini, Leona menerusi perkongsian dalam InstaStory miliknya pada bulan lalu memberitahu memilih pendekatan menyekat mana-mana akaun media sosial individu yang menyebarkan virus kebencian mengenai dirinya.

Selain menyekat, Leona juga tidak menghiraukan segala komen negatif mengenai dirinya kerana enggan membiarkan emosinya terkesan.

“Sejujurnya, saya hanya abaikan sahaja dan tidak membaca semua komen.

“Jika ‘haters’ muncul, saya hanya akan menyekat individu tersebut serta-merta,” katanya.



Kata Leona, dia menganggap kehidupannya adalah perihal peribadi dan tidak perlu sebarang penjelasan lanjut kepada umum.

“Saya mencuba sehabis baik untuk mengelak sebagai energi negatif.

“Anda boleh berkata apa sahaja mengenai saya tetapi anda tidak pernah tahu siapa diri saya yang sebenarnya,” katanya lagi.



Perkongsian tersebut dimuat naik Leona selepas menerima pertanyaan daripada netizen mengenai bagaimana dia menghadapi segala komen dan kata-kata negatif.

Leona sebelum ini kerap menjadi mangsa kecaman netizen apabila sering tampil dengan busana mencolok mata. – CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote orkid_amani 4-12-2023 11:32 AM
Helock lg fad konvo uia yg viral banyak company bagi pickup line offer kerja tu
Quote buragazz 4-12-2023 11:41 AM
Dah banyak kali dia buat pastu bila tegur buat lagi... ko rasa dia kesah ke apa orang cakap.. so tak yah la bagi perhatian pada dia ni.. mak bapak pun tak leh nak tegor.. ko rasa..
Quote cikatilia 4-12-2023 11:46 AM
dah nak iras2 mcm badan hanis haizi dah ko dekk
Quote anarina 4-12-2023 11:52 AM
Mcm terlebeh hormon dak ni lol also lembikkk all over
Quote aechae 4-12-2023 11:53 AM
Gemuk air ke?

Sorry acik bodyshaming kot nakk
Quote jihyomelly 4-12-2023 11:56 AM
bukan dia peduli kisah pun..lantakkan dia la..mak pak dia pun idup lagi nak nasihat kan dia,.
Quote prettyuglybabe 4-12-2023 11:57 AM
alah.. rberlambak anak orka pakai seksi nak mampus..
sapa je anak orka nak tutup aurat..
dah nama pun urban..
ini dah tau tak tahan tengok orang menyeksi, pergi follow buat apa..
follow je hijabirah yang berlambak tu..
Quote pokokmeranti 4-12-2023 11:58 AM
masuk syurga dan neraka itu pilihan, biarlah dia pilih nk menuju yg mana.
Quote FlexyFox 4-12-2023 11:59 AM
Semakin kurus makan hati lah apak dan omaknya. Aku simpati dgn ibubap budak ni. Kesian pula. Sure la derang malu tapi nak buat macam mana dah anak tu jadi macam tu. Semoga esok2 ni dia sedar lah yg tetek besar meluak2 terhayun2 tu nampak lucah dan memalukan diri serta  ibubapa.
Quote labusayong 4-12-2023 12:02 PM
Leona, this isnt about sexy. This is about you to plus size pakai baju x cukup kain. Body mmg tak lawa hence nampak tak classy langsung
Quote Thunderclouds 4-12-2023 12:03 PM
Yg sembang aurat ni gigih btunggu tangga kt ig budak² gini.
P follow account yg seswai ngn korang lei.
Benci tgk, tapi follow.
Sumpah saiko.
Quote Beribear 4-12-2023 12:03 PM
Sebenarnya body dia cantik ke tak? Sebab kaki dengan tangan dia kecik. Yg besar tek dgn perut dia je
Quote abangnon 4-12-2023 12:06 PM
takda shape..gelebeh air... macam dah tak dara ya
Quote manehnya 4-12-2023 12:09 PM
em.. gebu betol ... pakcik azhar diam je x komen nape
Quote Thunderclouds 4-12-2023 12:11 PM
Leona byk duit elok p wat bubis reduction kalo suka sarung tube/crop tops.
Aku xkesah tgk budak² mnyeksi, tp etlis yg seswai ngn body shape.
Bubis besar sarung tube tops xlawa dekkk.
Melimpah ruahhhhh...
Quote Prickford 4-12-2023 12:14 PM
Stop pay attention je kat budak ni. Percayalah, bila dah lama netizen tak nampak nenen beliau, nanti sheolls akan buat lagi percubaan ala2 vogel. Gituhhh mak speku.
Quote amyza 4-12-2023 12:16 PM
Tetap nak puji dia drpd marissa berlitup&sopan-santun tapi jadi penyondol. runtuhkan rumahtangga org, siap check in check out maybe belajar mengaji tarannum tu
Quote ihtisyam1 4-12-2023 12:24 PM
kuruskan badan sikit elok dik
Quote katak hijau 4-12-2023 12:30 PM
Bapak dia rasa apa eh kalau tengok tek anak sendiri melantun2 mcm tu

Lihat semua komen(172)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 06:57 PM GMT+8 , Processed in 0.438569 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top