CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

"Jangan Rasa Lelaki Tu Baik Depan Korang Tapi Dia Tak Ada Yang Lain," Abang Tesla Bagi Nasihat

28-11-2023 11:30 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5556| Komen: 49

Description: Sebelum ini, Abang Tesla dah lunyai kena hentam dan kali ini giliran Alif Teega pula.
Sebelum ini, Abang Tesla dah lunyai kena hentam dan kali ini giliran Alif Teega pula.

Disebabkan pernah melalui perkara yang sama, Abang Tesla meminta orang ramai mendoakan hal-hal yang baik saja buat Alif Teega dan jangan merasakan diri itu terlalu baik.


Foto: IG

Dia juga sempat meninggalkan nasihat buat kaum wanita untuk tidak terlalu percaya dengan pasangan mereka.

"Kali ni aku nak tolong wanita. Jangan rasa lelaki tu baik depan korang tapi dia tak ada yang lain."



Dia juga memberi beberapa tips untuk wanita agar sentiasa check telefon pasangan masing-masing sebagai langkah berhati-hati.

Tambahnya kaum lelaki tidak perlu rasa diri terpaling baik dan laksanakan tanggungjawab sebagai seorang suami dengan betul. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 28-11-2023 11:39 AM
Diam je la woi
Quote riyadhK 28-11-2023 12:02 PM
Tebalnya kulit muka heshe nak berbunyi. Diam jela tenuk.
Quote Dwdrum 28-11-2023 12:07 PM
Tunggu binis meluat/benci dengan ko... And sekarang boleh sembang kencang sebab cashcow kepada binis.... If bini lagi kaya cakap mahu tambah bini sudah minta cerai...
Quote prettyuglybabe 28-11-2023 12:15 PM
contohnya paling dekat, kau la kan..
Quote haryani 28-11-2023 02:20 PM
diam la ko sampah, semua punca dari kau jugak
Quote I.K.A888990 28-11-2023 02:42 PM
kau jgn diam2 sauk yg ketiga pulak hanat
Quote lurve82 28-11-2023 02:49 PM
annoying betul dia ni...just shut up...
Quote pokokmeranti 28-11-2023 02:49 PM
isteri kedua dan mengandung ke? klu belum tentu gusar hati bini no-2 sbb nanti dimadukan yg ke tiga pula
Quote Decaffeinated 28-11-2023 02:52 PM
Harap pelir ja keras pun tak guna juga dek
Quote B40tastePosh 28-11-2023 02:54 PM
Siapa dia ni???
Quote azimie 28-11-2023 03:35 PM
Mamat haprak nie at least aku respek la juga dia berani kawin dlm msia proper ada majlis sume..
yg laki aisyhah tu haremmm ke siam terus je mampu  
Quote acikbrown 28-11-2023 03:59 PM
Gigih la nak bagi nasihat...
Diri sendiri pun ke laut dalam.
Quote jazaa100 28-11-2023 04:07 PM
Knp aku tgok 2nd wife dia mcm bitc* ....


Quote otai_g 28-11-2023 04:07 PM
Jijik siak aku baca kisah abg Tesla ni. Tlng la jgn buat cover psl mamat ni lg
Quote jazaa100 28-11-2023 04:14 PM
otai_g replied at 28-11-2023 04:07 PM
Jijik siak aku baca kisah abg Tesla ni. Tlng la jgn buat cover psl mamat ni lg

Tesla kulu Tesla kilir.....
Pdhal tu je sebijik tesla yg dia ada ....

Banding sorang bisnesman yg kaya raya tu....
Ada bisnes jual tesla....
Humble je
Quote antikorok 28-11-2023 04:19 PM
Whoareyusssss?
Siapa dia nih nak kena dengar nasehat terpalinggggggggg?
Quote annehuda 28-11-2023 04:31 PM
tapi apa dia cakap tu mmg btul pun
Quote chikumanis 28-11-2023 04:35 PM
bini2 dia dah preggy ke?
Quote azimodin 28-11-2023 04:44 PM
Teringat kat boss aku yg hobinya tido di ofis.. tapi kalau ada staff tersengguk2 kemain lagi dia bercakap bab halal haram. Aku yg balik on time pon kena ceramah halal haram.

So kesimpulannya, orang macam ni sejenis bersangka buruk sebab sedar perangai sendiri pon nan hado

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.131238 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top