CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Sajat Trauma Hampir Dirogol Dengan Lelaki Arab

14-3-2023 06:22 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12455| Komen: 92|Original author: Saiful

Description: Sajat mendedahkan dirinya diugut dan hampir menjadi mangsa rogol seorang lelaki berbangsa Arab di kedainya.
Sajat mendedahkan dirinya diugut dan hampir menjadi mangsa rogol seorang lelaki berbangsa Arab di kedainya. 

Katanya dia sudah beberapa hari tidak membuka kedainya kerana mengalami anxiety.


Difahamkan, kes itu sudah menjadi kes polis dan kini Sajat mendapatkan beberapa bantuan terapi untuk memulihkan trauma yang dialaminya.

Foto: IG

“Segala kerugian yang Sajat alami semasa tidak dapat membuka kedainya itu akan dibayar oleh kerajaan kepada Sajat dan kemudiannya pesalah tersebut harus membayar jumlah itu kepada kerajaan. Kira-kira $15,000 Dollar yang akan dibayar.”

Kejadian berlaku 17 Februari lalu namun membuat keputusan untuk berdiam diri dan baru sekarang dia tampil mendedahkannya.

Loading FB Post...


Penjenayah tersebut kini sudah ditahan pihak polis dengan bantuan CCTV yang ada di sekitar kawasan kejadian.

Di ruangan komen ramai yang bersimpati dengan nasib yang menimpa Sajat.


Loading FB Post...

Antara komen: 

“Saya tak faham kenapa ramai yang ketawa mengenai isu ini, rogol tu salah tak kira jantina. biar betul kalian gelak kepada orang yang tgh mengalami nasib sebegitu? tiada siapa yang patut dilayan sebegini.”


“Bahayanya, jaga diri di tempat orang Sajat. Jangan percaya sesiapa. Siapa pun awak Sajat jangan lupa Allah.”-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cahaya_almas 14-3-2023 06:23 PM
Rogol maksudnya?...sambil senget2 360 derjah celcius. Hahhaaaq
Quote likilu 14-3-2023 06:25 PM
Sorry salah baca sebagai

Sajat hampir trauma dirogol lelaki arab.
Quote likilu 14-3-2023 06:27 PM
Sian lelaki arab tu belek belek cari lubang takde. Kat tiktok dia dah study siap siap pompuan ada 3 lubang, ni jumpa satu je, tak trauma kau
Quote dudaberhias 14-3-2023 06:27 PM
fefeeling je jantan arab nak rogol ko nyah... laki yindu majapahit pun belum tentu nak rogol jubo ko yang macam orang tua pakai pampers...

dari percaya cerita kau ni baik kaka percaya cerita pakcik nyanyuk pengikut setia ayoh pink.. yang kata dia duduk di atas gunung dan nampak kaki ayah pink bawah gunung... Tup tup ayoh pink tiba2 lagi tinggi dari dia... ayoh pink panjat naik tangga atau naik helicopter kekdahnya...

yihhhh! Dalam ramai2 cikki lawa kat aussie tu... pondan buruk macam kau juga dia nak rogol... nampak sangat delusional kan... buka2 je spendar nampak bontot berkurap dan berkerak siap ada google maps dan peta negara... kat bahagian bontot nampak peta australia... naik atas sikit nampak lah malaysia, china, indonesia, thailand dan juga zimbabwe... yihhhh
Quote dudaberhias 14-3-2023 06:30 PM
btw sah2 cerita dia ni hassanal bolkiah... iols tengok cara dia nak explain tu pun tergagap2 macam baru fikir nak cerita apa... duit pun tak cerita berapa amount semua kenapa dia tak cerita apa orang tu cakap dalam bahasa apa...
Quote hwarinzz 14-3-2023 06:31 PM
dudaberhias replied at 14-3-2023 06:27 PM
fefeeling je jantan arab nak rogol ko nyah... laki yindu majapahit pun belum tentu nak rogol jubo ko ...

kakadud ni tak pernah tak savage lah menangis tak berlagu bamjat kalau baca komen kakadud ni hahahaha
Quote dudaberhias 14-3-2023 06:36 PM
hwarinzz replied at 14-3-2023 06:31 PM
kakadud ni tak pernah tak savage lah  menangis tak berlagu bamjat kalau baca komen kak ...

iyer... harap2 dia baca supaya insof sikit...
nak jadi pondan tu jadi je lah tapi jangan la delusional macam orang selera sangat nak rogol dia..

dah la tengok dari jauh pun dah nampak macam orang tua pakai pampers...

cikki2 kat aussie tu lagi hot ni hujung2 penat2 je ko migrate ke aussie... tup tup nak tutuh pondan buruk je... yihhh!

Quote Nham22 14-3-2023 06:38 PM
cahaya_almas replied at 14-3-2023 06:23 PM
Rogol maksudnya?...sambil senget2 360 derjah celcius. Hahhaaaq

Putuihh kepalaaaa oiiiiii 360degree...hahahaha
Quote hyie 14-3-2023 06:44 PM
bukan patutnya gembira ke? tetiba teringat kat fara mendoza
Quote _blackbird 14-3-2023 06:46 PM
tak pernah aku jumpa pondan kena buli dengan jantan 1 vs 1.
Quote Dolmat 14-3-2023 07:02 PM
Edited by Dolmat at 14-3-2023 07:09 PM

Alahhhhhh jaaatttt dah cara pakaian MU dah mintak SANGATTTT di rogol.. nak salahkan siaper Jat....

MU BANGGA sanggat jadi warga ostoliaaaaa riak takbur kata hidup kau selamat aaaahhh amek ler.. sendiri yg memintakkkkk hadapppp je ler..
Quote CiliPadiSedap 14-3-2023 07:06 PM
abang jat hampir dirogol? tukar balik jantina jantan confirm pak arab tak jadi sentuh .
Quote Madel 14-3-2023 07:09 PM
Sorry la Sajat wpun nko kelakar tpi aku tak bersimpati pun
Nak padan kan muka tu tidak la tapi sendiri undang bahaya..dgn pakaian nko serupa telanjang mmg mendapat la.
Enth2 pak arab tu ingat nko pelacur Jat.
Quote lotusteratai 14-3-2023 07:23 PM
entahla jat, dah kau suka sgt pakai baju nmpk segala bentuk mcm mana la abg arab tak tertarik jat
Quote hanna88 14-3-2023 07:28 PM
dah pakai sexy beno pon..mana la x kene dengan pak arob tu..
Quote arwenlotr 14-3-2023 07:34 PM
Dah ko offer nak buat camne? mandi pun nak tunjuk
Quote grouper 14-3-2023 07:34 PM
Patut bagitau hampir diliwat bukan dirogol kan...baru betul?
Quote Rogue98 14-3-2023 07:40 PM
Dia nak rogol kau .. kau rogol lah dia balik....
Quote imanjannah 14-3-2023 07:55 PM
omg peha kau sajat

Lihat semua komen(92)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 10:53 PM GMT+8 , Processed in 0.058909 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top