CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ini Opai, Dia Pakai Sportcar, Dapatlah Merasa Janda Anak Dua," Fatin Afeefa Dihina

20-1-2023 09:44 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8110| Komen: 66|Original author: Saiful

Description: Ada individu berkongsi sebuah video di akaun TikToknya membandingkan dirinya dengan suami pelakon Fatin Afeefa, Aliff Awang.Lelaki tersebut membuat perbandingan kekayaan antara Aliff dengannya.Katanya ...
Ada individu berkongsi sebuah video di akaun TikToknya membandingkan dirinya dengan suami pelakon Fatin Afeefa, Aliff Awang.

Lelaki tersebut membuat perbandingan kekayaan antara Aliff dengannya.


Katanya Aliff mempunyai sport car tetapi dapat mengahwini janda anak dua manakala dirinya hanya menggunakan motosikal kapcai mendapat kekasih dari luar negara.

Foto: IG

“Ini Opai, dia pakai sportcar, dapatlah merasa janda anak 2.

“Koi pakai kapcai je, bahagia je dengan awek-awek import,” ujarnya.

Dia juga menyatakan bahawa terdapat dua jenis perempuan di dunia dan meminta warganet untuk menyambungkannya.

“Moral of the story: Ada 2 jenis perempuan je dalam dunia ini. Sila sambung…” tulisnya di ruangan kapsyen.


Di ruangan komen ada warganet menyambung kapsyen pemilik akaun tersebut dengan menyatakan terdapat dua jenis perempuan iaitu mata duitan dan setia hingga hujung nyawa serta memetik akaun Fatin.

Tidak berdiam diri, Fatin membalas komen warganet tersebut dengan mengucapkan terima kasih kerana menghinanya atas sebab dirinya pernah berstatus ibu tunggal.

“Saya tak kacau awak, kenal awak pun tidak. Awak hina saya macamni, cuma sebab status saya ibu tunggal, terima kasih,” balas Fatin.

Netizen mencadangkan agar Fatin saman individu itu, namun Fatin menyatakan bahawa dia tidak mahu membuang duit kerana individu itu sendiri tidak akan mampu membayar saman. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makneng 20-1-2023 09:51 AM
Tred sampah, gitew mak hina tred and tt sekali [em:3:]
Quote DayangKirana 20-1-2023 10:14 AM
musim patin interprem..bersepah tred sheols kat cari nih.
Quote LostStar 20-1-2023 10:19 AM
sbnrny dia bukan koyak hal ibu tunggal janda anak dua tu..  tapi dia koyak sbb opai tu knon kaya.. dia d gelar mata duitan.. hahaha
Quote gideoncross 20-1-2023 10:24 AM
makneng replied at 20-1-2023 09:51 AM
Tred sampah, gitew mak hina tred and tt sekali [em:3:]

Bgi jejantz cmni, dorg cuma pandang prmpuan ni sbgai object je, bukn mnusia. Sbb tu dorg ckp cmni.
Quote gideoncross 20-1-2023 10:26 AM
Edited by gideoncross at 20-1-2023 10:31 AM
LostStar replied at 20-1-2023 10:19 AM
sbnrny dia bukan koyak hal ibu tunggal janda anak dua tu..  tapi dia koyak sbb opai tu knon kaya.. d ...

Dua2 ni cuma mmandang prmpuan sbgai object je, so dua2 ni loser. Prngai kbnyakkn jejantz Mulayu Melesia, duit dan duit, kreta Honda, last2 PLU.
Quote pembacagosip 20-1-2023 10:31 AM
kesian fatin
tapi tula laki dia asyik mencapub je
laki dia pun suka rendah2 kan fatin
Quote totokreturn. 20-1-2023 10:35 AM
LostStar replied at 20-1-2023 10:19 AM
sbnrny dia bukan koyak hal ibu tunggal janda anak dua tu..  tapi dia koyak sbb opai tu knon kaya.. d ...

betul2 kaya atau buat buat kaya?
Quote gideoncross 20-1-2023 10:37 AM
pembacagosip replied at 20-1-2023 10:31 AM
kesian fatin
tapi tula laki dia asyik mencapub je
laki dia pun suka rendah2 kan fatin

Sejenis mmandang prmpuan sbgai object, buknnya mnusia. Ni lh llaki mysogynist, klau dia kutuk prmpuan boleh tpi bila prmpuan kutuk llaki, smua Hadis kluar.
Quote Lavender_Violet 20-1-2023 10:37 AM
Laki si Fatin yg perangai serupa BBNU ni dinasihatkan supaya tak payah buat kontent hauk dlm TikTok
Tak tau la sbb culture shock ke berbinikan retis tetiba dpt limelight atau sejak azali he mmg bodoh dan poyo
Konten2 sebelum ni mmg lah poyo jugak tapi skrg ni makin menjadi2...semua benda nak di expose kan
Hujung2 Fatin sekali terpalit wpun sheols secara dasarnya mcm nak lay low
Quote anilanil 20-1-2023 10:46 AM
Tertabah la patin dpt laki alpha male jadian asik upload content hauk serupa budak sekolah rendah baru pandai naik moto honda cup. Ha..gittew metafora utk laki ko. Kalo malay proverb, seperti beruk dpt bunga.
Quote nb_17 20-1-2023 10:49 AM
ak sblm ni x kenai si opai ni...tgk dia nk kawen ngn fatin mcm class la rasa..rupanya lps kawen ya allah..xpela xkaya mana pun janji cerdik...huhu...ak tgk si pipah ni asik la melepak ngn kwn2 si opai tu..
Quote KamikuP 20-1-2023 11:03 AM
Meolls ok je byk thread citer ikan Patin ni tenggeleam langsung citer Soeb nak berbinikan wati tek.. ekeke
Quote yatie86 20-1-2023 11:04 AM
Sjak kwin ni mmg asik cite pasal dierg ni je..
Quote missyL 20-1-2023 11:04 AM
Ala sedih jadi pipah nie
Nikah pn laki ntah ape2
Asek nk downgrade perempuan
Terdowngrade sekali bini
Quote mizruncing 20-1-2023 11:06 AM
laki dumb dia x kisah. org lain dumb terus kisah
Quote _blackbird 20-1-2023 11:09 AM
Nasib ko la patin asik dpt laki yg alpa syok sendiri. Claim kaya tapi bila masuk lv, habis semua brg di tanya harga, keluar calculator dulu before said yes i take them all
Quote armin 20-1-2023 11:21 AM
Kalau aku penat hari2 kena layan statement bodoh laki gini. Hari2 ada je benda bodoh nak cakap
Quote SherryZass 20-1-2023 11:23 AM
cerita terpaling Sampah sarap
Quote babelina 20-1-2023 11:38 AM
laki dia yg merendah2 kn dia semenjak kawin nie.. ingt kn org kaya kelas2..rupanya gitu la.. sedihhhhhhh..

Lihat semua komen(66)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:54 PM GMT+8 , Processed in 0.083131 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top