CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jangan Tengok Kalau Tak Kuat- Jeslina Hashim Tayang P*nggung, Sampai Nampak Celahan ***

16-8-2022 12:02 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 29890| Komen: 202|Original author: a

Description: Ingat lagi dengan Jeslina Hashim? Penyanyi yang popular dengan lagu Ku Intai Cinta Dalam Rahsia, juga merupakan pelakon filem Sri Dewi Malam, Iskandar dan Idola.
Ingat lagi dengan Jeslina Hashim? Penyanyi yang popular dengan lagu Ku Intai Cinta Dalam Rahsia, juga merupakan pelakon filem Sri Dewi Malam, Iskandar dan Idola.


Lama dah tak dengar namanya sejak tidak aktif dalam bidang hiburan.

Foto: IG


Namun baru-baru ini Jeslina mencuri perhatian apabila memuat naik gambar di Instagram.

Memakai dress berwarna putih, Jeslina duduk menghadap laut.


Ramai terbeliak bila melihat Jeslina memakai pakaian yang mencolok mata.

Terlampau seksi dakwa mereka, menayang sampai nampak sebahagian punggung dan celahan alat sulit.


Melihat gambar-gambar lain di Instagram, memang begitu imej Jeslina.

Ada juga gambarnya berbikini.






Hot mama, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DeLuna85 16-8-2022 12:18 PM
Dah lama dah dia berpakaian mcmni. Agaknya dia perasan hot dan rasa diri Masih Muda dan ajal Tak akan menjemput. Ataupun dia dah tak amalkan Islam dah.
Quote amyainsamad 16-8-2022 12:20 PM
dia ni dh kawen ke ngn adik ipar Sarimah tu?
Quote kiah_mai_pulak 16-8-2022 12:22 PM
terlalu hanyut dh dia ni.. semoga diberi hidayah sebelum dijemput ajal
Quote Udangpetai 16-8-2022 12:23 PM
Ku Intai ______ Dalam Rahsia

Tak berapa nak rahsia lah sebab dah public ni
Quote KamikuP 16-8-2022 12:25 PM
Berkeraknya lurah tetek dan celah kangkang tu.. koser nak tengok
Quote princessmiang 16-8-2022 12:26 PM
Masa pkp hari tu kemain retis2 nih memasing tobat sekali dah buka semua terus dengan baju2 terbuka bukan tuju kat jes ni tp rata2
Quote cikatilia 16-8-2022 12:32 PM
keladak sgt celah tu xyah la tunjuk sgt
Quote AKAZ85 16-8-2022 12:33 PM
Masalahnye tak sedar diri ke.. Segala celah pah bedah berkerak berdaki gigih nak tunjuk kat orang.. Eeuuwwwww
Quote MadameOnion 16-8-2022 12:34 PM
meols ada kawan mcm ni jugak..gaya semua mcm jes ni la..kulit berkerak kepam sama je...mmg melayu liberal ni kulitnya berkerak semua ye?
Quote elzy 16-8-2022 12:36 PM
Bakat dan publisiti dah takde nak ditonjol, begitulah...
Quote babelina 16-8-2022 12:37 PM
dia nie lama dh aku follow ig dia.. mmg camtu la pkaian dia klau bcuti..
Quote cmf_premierleag 16-8-2022 12:39 PM
Eddy ni ntah bila la nk kawen dgn dia nih
Quote Zack8hunter 16-8-2022 12:42 PM
keyword plg popular utk topik ni ialah "berkerak"  
Quote JiEunTak 16-8-2022 12:42 PM
...at least dia masih mampu pakai mcm tu dengan penuh confident
kalau aku mati habih ikan2 dalam ayaq
Quote Suchi 16-8-2022 12:46 PM
Zack8hunter replied at 16-8-2022 12:42 PM
keyword plg popular utk topik ni ialah "berkerak"

Kat mana berkeraknya, sbb kulit dia tan ke? Okey je kaler kulit tu.
Tak silap dia bukan melayu.
Quote Beribear 16-8-2022 12:46 PM
Org melayu have² mcm ni lah perangai. Tengok mcm ezurin dgn anak² dia. Tak boleh hadam betul dah berparti liar lepastu ambil gambar convo kat masjid wilayah. Tak boleh hadam betul apa yg dorg fikir. Liberal
Quote dejure 16-8-2022 12:49 PM
Dia pakai mcm ni dia tak malu ke anak2 dia ye? Tak malu ke kat saudara mara dia semua.kot ye pon nak berbogel sekalipon jgn la letak di media sosial.aku dah report dan block ig minah ni.
Quote F685 16-8-2022 12:49 PM
Confidence level JH sangat tinggi.

Btw, ikut suka hati dia lah nak pakai apa pun kan.

Quote encikWawad 16-8-2022 12:50 PM
kakak kawan seopis iols mmg cam jenis sheols ni
pakai seksi2 taim g bercuti
taim masuk opis pakai tudung
i kompius laa

Lihat semua komen(202)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:41 PM GMT+8 , Processed in 0.070353 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top