CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Terbaik, Padu, Rasa Puas Hati Dengar!"-Lakonan Penuh Emosi Ummi Nazeera Raih Pujian Ramai

3-8-2022 05:21 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7852| Komen: 102

Description: Lakonan mantap Ummi Nazeera dalam drama Bisik Pada Hati meraih pujian ramai.
Lakonan mantap Ummi Nazeera dalam drama Bisik Pada Hati meraih pujian ramai.

Di Instagram, Ummi ada memuat naik potongan babak drama tersebut.


Membawa watak sebagai Hayfa, lakonan Ummi memang penuh emosi.

Foto: IG

Lakonan sangat mantap kata penonton.

Rasa puas bila dengar Hayfa hamburkan kata-kata yang padu sebegitu.


Antara komen:

“Saya team Hayfa. Akhirnya Hayfa juga yang beralah mengalah demi kebahagiaan Aisya, Umar, Adam..”

“Lakonan you power sangat @umminazeera”


“Best gila rasa puas tengok Hayfa cakap macam tu”. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TerataiMelur02 3-8-2022 05:30 PM
Sedih drama ni and suka tengok part ummi marah kat alif
Quote jihyomelly 3-8-2022 05:38 PM
kan dia kunyah balik apa adam cakap - layan drama ni..arini last hayfa ngandung tapi xnak kat adam dah diorg remain friends (tgk kat ig ummi)
Quote ezacbee 3-8-2022 05:57 PM
Walaupun aku xtau cite ni. Tapi part tu memang best. Cara cakap lenggang lenggok, memang bombastic!

Itu je, nak tengok drama ni memang tak le...

Quote rosedemon 3-8-2022 06:10 PM
aku pon boleh berlakon begini, cuma aku xjdi retis je
Quote babycc 3-8-2022 06:53 PM
jihyomelly replied at 3-8-2022 05:38 PM
kan dia kunyah balik apa adam cakap - layan drama ni..arini last hayfa ngandung tapi xnak kat adam d ...

Dah tgk ending td kat disney hotstar.. pd aku ending x best .
Quote VespaSilbe 3-8-2022 07:16 PM
Hayfa yg carikan Aisha untuk Adam , rumahtangga amandamai.. hujung2 cerai sebab mak ngan kawan baik yg dok sembur racun bertahun-tahun.. kesabaran je tak cukup , kawan ngan family terdekat pun boleh jadi penyebab
Quote nurul_akmar 3-8-2022 07:34 PM
Umi berlakon mmg best.. masa citer nur kasih tu, menjadi betul dengki dia
Quote tukul 3-8-2022 07:38 PM
ezacbee replied at 3-8-2022 05:57 PM
Walaupun aku xtau cite ni. Tapi part tu memang best. Cara cakap lenggang lenggok, memang bombastic!
...

Same same kita...
Quote tukul 3-8-2022 07:39 PM
X sangka pandai berlakon ummi ni ye....
Quote I.K.A888990 3-8-2022 07:40 PM
xdan nk tgk citer ni
dpt tgk klip2 kat tik tok je
Quote Suchi 3-8-2022 07:44 PM
Tak tengok cite nih tapi umi ni dari zaman nur kasih lagi mmg gitu dia boleh buat kita benci dan kesian kat dia dlm masa sama.
Dia punya saiko tu menjadi laaa.
Mcm misteri skit kita takleh jangka eh dia ni sebenarnya baik ke jahat, mcm masa dia jadi cik nin dlm hantu kak limah balik rumah tu.
Quote Rogue98 3-8-2022 07:46 PM
Best ummi ni marah...natural n cantik jer.
Tapi aku tak faham citer. Hayfa nak Adam kahwin Aisya kan...sbb nak dapat zuriat...so dah dapat Ummar. So all happy. So then apasal Hayfa nak cerai pulak n masa cerai tu dia pregnant? Apasal tak stay jer in the marriage since Adam n Aisya pun nak dia stay kan. Ni yg malas nak tgk citer melayu ni....
Quote cikenit2007 3-8-2022 07:46 PM
Puas tengok scene ni..pandai dia deliver...rasa macam tengok putri marino dalam layangan putus...kita sama teremosi...hehehehe
Quote kuzaime 3-8-2022 07:48 PM
Ending x berapa best. Paling aku kelakar, duda si su, ingatkan last episode adalah perubahan, kerja bina balik bisnes dia yg dah hancuss tu ke apa, tapi tup2 kena tahan sbb simbah asid kat muka janda lama
Quote September14 3-8-2022 07:53 PM
X penah tgk tp tgk sedutan dia berlakon kat atas tu mmg best… hebat lakonan dia
Quote Lampuled 3-8-2022 07:53 PM
Ummi ni berlakon mmg mantap. Ini baru nama pelakon. Walaupun jrg2 muncul, sekali muncul bombastic. Watak pun berat2 dia bawa.. idak la yg watak ringan gedik2
Quote chanthik 3-8-2022 07:54 PM
Sheols memang pandai berlakon pun, tapi sebab orka khuens idoklah nak sambar banyak job

Tapi sheols macam tak pernah dapat naskah yang award-worthy kan? Pernah ke dia tercalon DFKL ke, ASK ke?
Quote khaira01 3-8-2022 07:55 PM
Adam yg beralih kasih, Hayfa nampak cinta Adam bkn utk dia lg, maka dia pun mengundur diri. Tak paham aku adam ni, cakap cintakan Hayfa, tp lps kawin dgn Aisyah , besday istri pertama pun lupa, anniversary pun tak mau sambut, anak hilang teruk salahkan Hayfa, aisyah sakit pun salah Hayfa,  yihhh jahat Adam, ngkau yg xnmpak pengorbanan Hayfa.

Iolss tgok drama ni pun sbb Ummi Nazeera, satu lg drama dia yg best Patahnya Sebelah Sayap.
Quote babycc 3-8-2022 07:56 PM
Rogue98 replied at 3-8-2022 07:46 PM
Best ummi ni marah...natural n cantik jer.
Tapi aku tak faham citer. Hayfa nak Adam kahwin Aisya kan ...

Tu yg aku x paham juga.. alang2 ko pon da ngandung.. rujuk je la ngan laki ko.. mmg masing2 nak anak pon kan? Maknanye drama ni pkn x menyokong poligami lah.. ending Adam dgn Aisyah sorang.. siap Aisyah ngandung lg..

Lihat semua komen(102)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:06 AM GMT+8 , Processed in 0.071033 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top