CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Seksa Tengok Isteri, Tertekan Jaga Ramai Tapi Jamal Abdillah Minta Dua Lagi Anak

17-6-2022 03:53 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10974| Komen: 118|Original author: Saiful

Description: Walaupun dah ada tiga anak kecil, Datuk Jamal Abdillah,63 masih belum puas hati.
Walaupun dah ada tiga anak kecil, Datuk Jamal Abdillah,63 masih belum puas hati.

Katanya dia nak lagi dua anak dan mensasarkan lima orang anak bersama isterinya  Zai Izzati Khiruddin, 27.


Foto: IG

Namun Jamal mengakui bukan mudah nak uruskan  Nur Azura Yamani, 3; El Isaac Yamani, 2; dan Iskandar Rayyan Yamani yang berusia dua bulan serentak.

"Memang seksa, betapa susahnya isteri menjaga. Sudah tiga orang, saya bantulah tapi tak terbantu. Sewaktu nak susukan, tiga-tiganya menangis. Jadi isteri menyusukan badan, saya pula kena buat susu botol.


"Itupun nak lagi satu. Saya okey saja. Sasaran saya pun lima anak dengannya."



Tambah penyanyi ini lagi mereka ada ambil pembantu rumah sebelum ini.

"Ada cari pembantu rumah tapi sudah empat pembantu rumah hilang dalam masa setahun. Saya pun tak sanggup tengok.



"Walaupun kami stress, seronoklah juga, ada 'life' itu. Hilang penat bila tengok mereka ketawa, menyanyi atau buat apa-apa saja, memang seronok."

Jamal dan Zai kahwin pada 1 April 2017.



Semoga impian Jamal tercapai, mari kita doa sama-sama. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SherryZass 17-6-2022 03:59 PM
Dia tu umur dah pangkat atok-atok. Tenaga pun kurang nak jaga anak-anak nak membesar. At the end, isteri dia tulah yg kena buat semua. Boleh meroyan oi
Quote supernaturalee 17-6-2022 04:00 PM
anak2 yg dh besor tersenyum kambing


Quote mamajawie 17-6-2022 04:11 PM
anak2 sedia ada pun payah nak ada bonding lagi nak tmbah lagi baby..iollss rasa tokmal ni fetish preggy women la..
Quote newyork 17-6-2022 04:12 PM
Senang ja mintak camtu kan.. ahahah
Quote nanasno 17-6-2022 04:18 PM
geli la tok ni . cukup2 la tu tok. anak yang ada pun tak terjaga. sampai bila pun tok nak menyanyi.
Quote angelofish 17-6-2022 04:20 PM
ok la tu....mati pon anak / balu boleh makan royalti
Quote ezacbee 17-6-2022 04:27 PM
Umo dah 63thn.. gigih nak ada 2 org anak lagi. Anak2 berlari tak terkejar tok...

Quote pembacagosip 17-6-2022 04:49 PM
perlu bagi perhatian pada yang ada ni dulu. Anak tu amanah
Quote nakkomenjugak 17-6-2022 04:51 PM
Uishhhhh udah2 laaa tuuuuu tokmal oiiiii
minik yeeee ler muda lagi tapi tokmal tuuuu
entah2 naik tangga pun termengah2 bunyi memerang batuk
Quote rotiban 17-6-2022 04:54 PM
x kesian ke kat bini tu tok?
esok tok dah tua..mana nak jaga anak lagi, nak jaga tok lagi
selfish betol tok ni
Quote naina 17-6-2022 05:10 PM
Amboi tok..hujung2 bini meroyan kang kepenatan jaga anak. Jaga kau lagi. Dahla tak habis jaga badan lagi mengandung back to back.
Quote xtinkerbellx 17-6-2022 05:22 PM
Muka bini pon nampak tua da sebab byk beranak x terurus. Pdhal muda lg.
Quote mojarean_X 17-6-2022 05:25 PM
Kesiannya zaki yamani. Moga tabah ye
Quote Lelli 17-6-2022 05:26 PM
Pentingkan diri sendiri atuk ni..hmmm
Quote katak hijau 17-6-2022 05:28 PM
Mana la org gaji x lari
Quote Miawlover 17-6-2022 05:32 PM
Tok Jamal 63thn? Sebaya dgn tok k ke?
Ank dh 3 cukup la dulu. Bg bini rehat, tok Jamal pun kenalah Cari duit bnyk untk ank3 bini, utk pendidikan, kesihatan mereka nnti. Hibah siap2 , supaya x berebut nnti.
Quote orkid_amani 17-6-2022 05:39 PM
Nampak tua dah isteri dia..kesiannya tiap2 tahun beranak
Lagi kesian Kat ank2 bonding time dgn mak xlama
Cukup la 3 org ank..nk banyak2 buat pa..nk jaga pun xlarat lagi nk tambah ank..suruh atuk Jamal la mengandung beranak
Quote Addrianna 17-6-2022 05:47 PM
Aduhai bini dia tak pernah cerita ke mana boleh beranak back to back tak sampai setahun kalau ceaser ni nak tambah dua lagi ceaser boleh lima ke?scary nya aku dengar macam tak bersimpati ja atok Jamal ni
Quote makcun14 17-6-2022 05:51 PM
Sejenis jantan tak kesian kat bini. Tau pancut dalam jach memanjang. Aku sampai sekarang musykil macam mana mak pak binik dia bagi restu kawin ngan orang tua kuat dadih kuat nikah cerai

Lihat semua komen(118)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:21 AM GMT+8 , Processed in 0.072244 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top