CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Badan Yang Sharifah Sakinah Bangga Tayang Itu Akan Terbakar Di Neraka"

23-5-2022 03:37 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5243| Komen: 38|Original author: Saiful

Description: Dah banyak kali Sharifah Sakinah ditegur kerana berpakaian terlalu seksi.
Dah banyak kali Sharifah Sakinah ditegur kerana berpakaian terlalu seksi.

Macam biasa, teguran tersebut tak diendahkan pun dan Sakinah bahagia menjalani hari-harinya.



Foto: IG

Baru-baru ini, Sakinah ada memuat naik video memaparkan susuk tubuhnya.

"How you treat your body today will determine how it treats you tomorrow. Don't abuse it with poor choices. Eat healthily, stay active, and exercise!" tulisnya sebagai kapsyen.




Jengah di ruangan komen ada yang lantang bersuara dan mengatakan tubuh yang ditayang dan dibanggakan itu akan dibakar di dalam neraka.

Tak melatah, Sakinah hanya membalasnya dengan memberi emoji love.


Add Image Caption Here


Apa pun body Skainah memang meletup, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 23-5-2022 03:44 PM
She us not well
Quote dewi_rina 23-5-2022 04:06 PM
Lemak ke tu
Quote DragonSari 23-5-2022 04:11 PM
X cantik body dia
Quote MatDeghem 23-5-2022 04:14 PM
Dia sudah horny tuuu.. Jantan dia tarak sini kan.
Quote babelina 23-5-2022 04:19 PM
kesian btl dia nie..
Quote gekkou 23-5-2022 07:17 PM
tapi kaki gym kan
tapi pada aku body dia x cantik
tapi baguslah dia suka bersenam
kekal cergas dan aktif
Quote ellejo 23-5-2022 07:21 PM
excuse me, tengok bontot dan peha she, tu lemak dik!
Quote nakkomenjugak 23-5-2022 07:24 PM
tutup jeleeee komen tu lain kali
Quote Joanna88 23-5-2022 07:25 PM
badan asian memang mcm ni, kurus saja tapi tak well toned.. pemakanan kot
Quote jihyomelly 23-5-2022 07:32 PM
x cantik body kinah ni even dia kurus..tak toned..tapi dia bangga menayang
Quote kikyou 23-5-2022 08:25 PM
Pregnant ke? Atau mmg buncit? Sbb, Kalau pose gitu, slalunya payahla nak nampak buncit perut.
Quote Kancilkering 23-5-2022 08:28 PM
dia kena macam masha tu….kuat yoga flexible gle….muscle semata badan masha tu….
Quote Nenasketum 23-5-2022 08:33 PM
Dia ni kat luar sangat plain jane, kat dalam tb pun sama. Mahap, acik membesar dikalangan bintang2 dilangit macam Latipah Omar yerk. Kinah standard2 bibik basuh jamban kutip Latipah jer.
Quote fealefea 23-5-2022 09:27 PM
Asal body idok lawa jugakk. Laki die p mane? Da jadi laki x de pulak show off.
Quote cikus 23-5-2022 11:34 PM
Gersangzzs....
Quote QueenIsabella 24-5-2022 12:00 AM
apo sampai mengangkang mcm katak tuu? berusaha sungguh nk tekan isi bonts tu biar nampak mantap? walaupun nan hadooo si papan
plywood ni, takde shape langsung!
Quote missyL 24-5-2022 01:58 AM
Asal Bontot die gitu
Quote rospinki 24-5-2022 09:43 AM
mental
org yg pikir org kagum dgn luaran bgitulah kekdahnya
dia akan keep on cari attensen agar org kagum kt dia
lama2 nti dia akan penat pastu claim 'sesungguhnya kecantikan dalaman itu lebih berharga'
gituhhhh
Quote Piramida 24-5-2022 09:55 AM
Just pelik dgn few yg sungguh2 tayang body utk tatapan umum.. Mcm dia ni.. Mcm tin sab.. Mcm tin E.. To name a few laa. Memang purposely nak attention kot.

Bila tayang body separuh bogel tu, siap memek muka yg puas ke apa ntah hihihi.

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.070503 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top