CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Beraya Bersama, Ini Ke Bekas Isteri Halim Othman?

9-5-2022 03:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6671| Komen: 38|Original author: Saiful

Description: Satu Malaysia akhirnya dah tahu hubungan antara Halim Othman dan Myra Natasya.
Satu Malaysia akhirnya dah tahu hubungan antara Halim Othman dan Myra Natasya.




Foto: IG

Baru-baru ini Myra Natasya sekali lagi mencuri perhatian apabila memuat naik gambar raya bersama Halim dan seorang wanita.


"Raya paling bermakna," tulisnya sebagai kapsyen.


Meninjau di ruangan komen ramai yang meneka wanita tersebut merupakan ibu kepada Myra.

Maklumlah selama ini memang ramai yang teringin nak tengok bekas isteri Halim.




Nampaknya hubungan anak beranak ini baik. Mana tahu terbuka hati nak bersama semula, tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zarulnazmi 9-5-2022 03:51 PM
bekas isteri? ada bukti surat nikah dan surat cerai?
Quote iminidin 9-5-2022 04:17 PM
hmmmmmmm.. sesuatu sgt..
Quote dejure 9-5-2022 04:18 PM
zarulnazmi replied at 9-5-2022 03:51 PM
bekas isteri? ada bukti surat nikah dan surat cerai?

Bukan bekas isteri tp bekas memancutkan sperma aje smp terlahirlah budak ni ha..
Quote Burong_Hantuk 9-5-2022 04:26 PM
si HO maseh nak kaver apa lagi???
Quote laksmanabentan 9-5-2022 04:40 PM
dejure replied at 9-5-2022 04:18 PM
Bukan bekas isteri tp bekas memancutkan sperma aje smp terlahirlah budak ni ha..

hahahahahaa....
tak pasal2 golok yang salah kannn...
nikah di golok, tak register bagai.... huhuhu....
Quote mrsLucky 9-5-2022 05:40 PM
I tengok fb myra's mom Halim ada bergambar sama dengan myra dll. 2015
Quote Nenasketum 9-5-2022 06:43 PM
Acik porem dedulu tau ler citer dia ni. Acik porem sekarang very gullible, suma retis & seleb dipandang helok!
Quote epal21 9-5-2022 07:34 PM
Mak Myra ni nampak berusia drp HO tapi muka agak seiras dgn HO.
Quote likilu 9-5-2022 10:01 PM
Kalau betul dua dua pernah gi golok tahun 1994 tunjuk la passport ada chop tak
Quote syamzana 9-5-2022 10:24 PM
likilu replied at 9-5-2022 10:01 PM
Kalau betul dua dua pernah gi golok tahun 1994 tunjuk la passport ada chop tak

stakat golok tu paspot apooo. skrg pun belambak dok gi mari paspot wat????lagi la dulu jaman awal 90an paspot mahai berdegung
Quote likilu 9-5-2022 10:42 PM
syamzana replied at 9-5-2022 10:24 PM
stakat golok tu paspot apooo. skrg pun belambak dok gi mari paspot wat????lagi la dulu jaman awal  ...

Oh macam tu ke haha ????

Habis siapa je dapat verify diorang ni pernah kawen, saksi?
Quote Burong_Hantuk 9-5-2022 11:34 PM
mrsLucky replied at 9-5-2022 05:40 PM
I tengok fb myra's mom Halim ada bergambar sama dengan myra dll. 2015

Apa FB dia???
Quote Acikgomen 9-5-2022 11:42 PM
syamzana replied at 9-5-2022 10:24 PM
stakat golok tu paspot apooo. skrg pun belambak dok gi mari paspot wat????lagi la dulu jaman awal  ...

Ye ke dedolu paspot mahai
Masa kecik2 acik tumpang paspot mak
Ada satu page tu boleh letak gambo anak2 skali
Dua column gambaq. Acik dgn adik. Umo 3yo ke cemtu la baru boleh share paspot mak / bapak
Quote 4cupcakes 10-5-2022 12:00 AM
epal21 replied at 9-5-2022 07:34 PM
Mak Myra ni nampak berusia drp HO tapi muka agak seiras dgn HO.

Kann.. sama.. gambar myra yg last pon ala2 HO pakai wig
Quote jasmeen 10-5-2022 12:07 AM
kalau ye pun makeup kan lah mak kamu dulu elok macam kamu.
Quote adikfatin 10-5-2022 12:56 AM
Try hard gila tetiba aku rasa HO junior ni gila perhatian
Quote pearl.silver 10-5-2022 01:05 AM
Bukanke mak myra ni ada suami??

Dah npe nk suh depa get back togerher?
Quote makita 10-5-2022 08:14 AM
Mak pak myra ni dua-dua pakat sijil nikah dah hanyut di sungai chulalongkorn.
Quote lasagna 10-5-2022 08:35 AM
xde laa se-cun mana mak bdk ni, kata HO dlu gila ppuan cun n sexy. tp mebi dolu2 msa muda cun dah laa tu pd mata HO agaknya.

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.078493 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top