CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lawatan UFO Ke Malaysia Dan Jepun!

31-7-2015 04:11 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8225| Komen: 7

Description: Menerusi rakaman video amatur oleh seorang individu di bandar pelabuhan Osaka, Jepun ini, rata-rata netizen mendakwa objek berkenaan adalah kapal yang dimiliki oleh makhluk asing. Di nega ...

Oleh : TS LOO



Sebelum ini pelbagai berita yang dilaporkan berhubung kewujudan UFO atau objek tidak dikenali di merata dunia.

Tapi setakat ini, kesahihan laporan begini, masih tidak dapat dibuktikan berikutan ada kemungkinan kebanyakan negara akan cuba merahsiakan perkara seumpama ini demi kepentingan negara masing-masing. 

Jarang mereka akan menyebarkan secara teliti maklumat samada pring UFO diperolehi atau UFO terbabit ditangkap? 


Baru-baru ini, negara kita juga ada laporan mengenai wujudnya piring UFO di jambatan yang menghubungkan Pinang Tunggal Kedah dengan Pulau Pinang pada Ahad lalu sekitar pukul 7 malam. 


Gambar piring UFO yang dikatakan bersaiz besar sehingga mampu menutup jambatan berkenaan sempat dirakam oleh Mahmood Hamid dengan telefon bimbit. 

Difahamkan ketika itu dia sedang bersama kawannya berada di atas jambatan itu untuk menyaksikan keindahan pemandangan matahari benam.



Sementara itu, terdapat juga video yang merakamkan 10 objek bercahaya berterbangan di ruang udara Osaka ini telah mendapat perhatian masyarakat di seluruh dunia.


Menerusi rakaman video amatur oleh seorang individu di bandar pelabuhan Osaka, Jepun ini, rata-rata netizen mendakwa objek berkenaan adalah kapal yang dimiliki oleh makhluk asing.

Sahih atau tidak dakwaan itu, masih tiada bukti kukuh yang dapat merungkai bahawa 10 objek bercahaya itu adalah kapal makhluk asing.

Di luar angkasa yang begitu luas ini, tak mustahil terdapat juga kehidupan lain dan diharapkan lawatan makluk asing terbabit bukanlah berniat jahat tapi sebaliknya untuk menjalin persahabatan dengan kita di Bumi.  - CARI Infonet


22

Bagus
18

Marah
27

Terkejut
9

Sedih
31

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (135 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makton 31-7-2015 03:10 PM
ntah2 burung bangau pulang petang...
Quote whadda 31-7-2015 03:20 PM
jauh je... tak nampak clear pon... ke lens die kotor ade banyak tompok putih...
Quote boyagombak 31-7-2015 04:42 PM
Hari2 boya nampak pesawat piring berlambak2 dalam sinki. Siapalah oghey tino alien yang malas nak membasuh ni



Mahu rasanya jadi perang piring terbang


Last edited by boyagombak on 31-7-2015 04:47 PM

Quote ipes2 31-7-2015 05:31 PM
Saya setuju.. burung burung pulang petang je tuh
Quote Ipo 31-7-2015 05:36 PM
saya dah tengok kat facebook video ni..
gigih duk kira...ada 10 semuanya... benda putih terbang berkawan tu..
Quote shanshero 1-8-2015 06:49 AM
ufo takde disiplin penerbangan macam lalat
Quote iznanaziz 22-10-2015 12:42 PM
Ipo replied at 31-7-2015 05:36 PM
saya dah tengok kat facebook video ni..
gigih duk kira...ada 10 semuanya... benda putih terban ...

la..tak sangka....saya pun sama duk kira...

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 08:14 PM GMT+8 , Processed in 0.257582 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top