CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Dedah Haris Ismail Pernah Rasa Bimbang Dia Tak Pandai Masak

27-4-2022 10:15 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 10293| Komen: 77|Original author: Tatod

Description: Pelakon dan pengacara popular, Noor Neelofa mendedahkan suaminya, Haris Ismail pernah meluahkan kebimbangan mengenai penyediaan makanan sebelum mereka berkahwin kerana beranggapan wanita berkerjaya it ...

Pelakon dan pengacara popular, Noor Neelofa mendedahkan suaminya, Haris Ismail pernah meluahkan kebimbangan mengenai penyediaan makanan sebelum mereka berkahwin kerana beranggapan wanita berkerjaya itu tidak pandai memasak.

Menerusi sebuah video yang dikongsikan oleh Ainun Umairah di aplikasi TikTok, Neelofa membacakan soalan yang diajukan untuk Haris bertanyakan sama ada wanita berusia 33 tahun itu pandai memasak ataupun tidak.


Haris menjawab dia bersyukur kerana makanan disediakan isterinya itu rasa sedap setanding dengan makanan yang dimasak di restoran. 

Bagaimanapun, Haris mengakui pernah terfikir Neelofa tidak pandai memasak kerana kehidupannya yang sibuk dengan kerjaya dan sering ke luar negara bagi menghadiri acara-acara terkemuka.

Malahan, pendakwah bebas itu juga secara berseloroh mengatakan bahawa berat badannya semakin naik kerana setiap hari menikmati keenakan hidangan air tangannya isterinya itu.


Terdahulu, Neelofa dan Haris sah menjadi pasangan suami isteri pada 27 Mac tahun lalu. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Muhammad Bilal pada 29 Januari lalu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kepompong 27-4-2022 10:19 AM
ni statement jahoodie nak propa sbb insecure dgn amal?
Quote Masukkeluar 27-4-2022 10:19 AM
Edited by Masukkeluar at 27-4-2022 10:20 AM

mesti lah risau sbb ex nya si amal tu teror masak serba serbi..msti puyu teringat2 kt si amal tu kan..hahaahahhhaa.
smpai ada syarat kne reti masak bru dibuat bini..siann niqabis ni. puyu xpndg apa apa pn psl kcantikan kehebatan ke internasional dia.hahahahaha. kot kalau xreti msk tak kawin kot puyu dgn niqabis ni. LOL.
Quote SherryZass 27-4-2022 10:22 AM
Setiap hari ada je update pasal kepams sekeluarga ni. jahlop ada bayar cari ke, hari2 ada je segmen jahlop kat cari ni?
Quote epal_putih 27-4-2022 10:33 AM
masok jahla jah
buleh pahalo
Quote MatDeghem 27-4-2022 10:41 AM
SherryZass replied at 27-4-2022 10:22 AM
Setiap hari ada je update pasal kepams sekeluarga ni. jahlop ada bayar cari ke, hari2 ada je segmen  ...

Dapat makan free .... wartawan2 sangkak. kena lah buat cite tiap hari.




Quote awex^returns 27-4-2022 10:42 AM
gossip oink oink apakah ini
boleh tak TT buka thread yang lebih berfaedah dari thread maki2an macam ni
jahpamtek ni bukan artis lagi
takde produk terbaru
sila jangan buka thread dia lagi kat sini
semak
Quote SherryZass 27-4-2022 10:54 AM
MatDeghem replied at 27-4-2022 02:41 AM
Dapat makan free .... wartawan2 sangkak. kena lah buat cite tiap hari.

lol. patutlah gigih je wartawan semua nak cover pasal dia tetiap hari, diberinya lolipop seposen buat manis2 mulut. githuuu
Quote dewi_rina 27-4-2022 10:57 AM
jah pandai masak apa? setakat makanan sejuk beku panaskan ke
Quote auntyonion 27-4-2022 10:57 AM
K lah kita tlg wangikan sikit tered ni

[Ig]https://www.instagram.com/p/BjohUTLgcou/?igshid=YmMyMTA2M2Y=[/ig]

Quote sweetyroses 27-4-2022 10:57 AM
Motip satu soalan satu thread
Quote jihyomelly 27-4-2022 11:02 AM
terpaling byk thread! tak ngaku ngandung, si billie..setad x grad..setad beli beras..jam pam susu..jah breast pump collection penuh lemari..jah max volume hasil perahan.. blanja reputs bagai..ni bab masak pulak.. wanita2 kt malaysia ni semua x masak ke..tak jaga anak? tak jaga suami..tak pam susu sbb tak terpaling?  cam hanat je
Quote iluma 27-4-2022 11:07 AM
MatDeghem replied at 27-4-2022 10:41 AM
Dapat makan free .... wartawan2 sangkak. kena lah buat cite tiap hari.

sejak makan2 ngan wartawan ni
bertebaran kisah jahlop kt FB
pasal nama anakla
pasal rancangan islamikla
pasal anak berketul2 la
pasal jahtek pam susu pubird tgh bdiri pegangla
baca komen netizen pun dah meluat hahhaha

pastu ig jah, memang hari2 cter pasal pam susu ke?hahahhah

ps: seteru tgh mendonia keliling tour semenanjung, mesti jahtek tgh pk nak viral apa
HAHHAHHAHa

Quote kucingitam 27-4-2022 11:19 AM
kalau tak lopa, shuib, pastu syuk.. eh kat msia ni dah takde artis lain eh?
Quote Kurex 27-4-2022 11:20 AM
Bosannya .....
Quote Pak.dolla 27-4-2022 11:23 AM
Apeni? Sampah...
Quote MatDeghem 27-4-2022 11:37 AM
iluma replied at 27-4-2022 11:07 AM
sejak makan2 ngan wartawan ni
bertebaran kisah jahlop kt FB
pasal nama anakla

tapi yg heran nya wartawan2 sangkak hadap makan free tak pulak citer pasal pak ostad pensyarah shoplot eh.

Quote Pak.dolla 27-4-2022 11:57 AM
Org x gheti masak bubuh la pak aji naik moto byk²...
Quote princessmiang 27-4-2022 12:07 PM
Pernah bimbang tetek x keluar susu? Burong terbang?
Quote Tasikchini 27-4-2022 12:09 PM
cam dejavu pulak...dulu2 pun dadda fatima cakap camtu jugak...P E N T I R U!

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:34 PM GMT+8 , Processed in 3.467713 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top