CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Rumah Saya Bayar, Barang Mentah Saya Beli, Takkan Suami Kena Belajar Masak?"- Ramai Bengang Haris Ismail Beri Tip Rumah Tangga

24-3-2022 03:03 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 76865| Komen: 827|Original author: Saiful

Description: Kecoh apabila satu video yang memaparkan suami Neelofa, Haris Ismail tular di Twitter.
Kecoh apabila satu video yang memaparkan suami Neelofa, Haris Ismail tular di Twitter.

Video tersebut memaparkan Haris sedang memberikan tip dan mengulas tentang isu rumah tangga.


Foto: IG

"Rumah saya bayar, barang mentah saya sediakan, tapi kalau tak ada orang nak masak? Takkanlah saya pulak yang kena angkat beras, takkan saya pula kena belajar?"



Pengguna Twitter yang memuat naik video tersebut bagaimanapun mempersoalkan apa kelayakan Haris sehingga dipanggil oleh Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat sebagai salah seorang speaker.

Malah dia juga menghentam Haris yang dlihat tidak boleh bertolak ansur dengan isteri sendiri. 



Add Image Caption Here


Di ruangan komen ramai yang menghentamnya.

Baca:




Bukan itu sahaja ada pula yang kata Haris tak takut kena cerai ke dengan Neelofa cakap macam ni?


Add Image Caption Here


Aduhai, apa pendapat anda? -CARI 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote newyork 24-3-2022 03:06 PM
Tu dia netizen komen… mesti org forum  nihh
Quote jihyomelly 24-3-2022 03:07 PM
hmmm ni nak alihkan isu wakaf tu ker camne..tiap hari ada jer haishhhhh
Quote Orix 24-3-2022 03:09 PM
ummah meleis sememangnya bodo benda2 gini tak usah n tak perlu rujukan mahupun syarahan drpd so called ustat lobai pakar motivasi etc..... ini semua berbalik pada common sense dan tanggungjawab... kalo benda basic seperti tanggungjawab n tolak ansur (give n take) pun kau kena refer pada so called ustat lobai pakar motivasi bagai sorry to say, jd lembu je lah dekkkk.... jgan jd manusia... sesia Tuhan bg akal...

yg memberi nasihat pun yiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote _kelly 24-3-2022 03:09 PM
wahh kakanorm dah mendunia
Quote Orix 24-3-2022 03:11 PM
gebang je lebih. entah2 kt umah ko jd supirrrr jah pd lofa
Quote shi_jewel 24-3-2022 03:26 PM
puiiiiiii..mentaliti lelaki ni di takuk lama.

sian ko lopa dapat laki yg tak nak tolong.
Quote dua_chzy 24-3-2022 03:27 PM
newyork replied at 24-3-2022 07:06 AM
Tu dia netizen komen… mesti org forum  nihh

Khenst. Ayat2 porumer sangat.
Quote cmf_premierleag 24-3-2022 03:29 PM
KPKWM kan bodohhhhh..penceramah takde kredibiliti mcm ni pun nak gak depa jemput
Apa ke sial pegawai yg luluskan puriz ni dijemput
Quote alongweeda 24-3-2022 03:30 PM
dy ni org mn ek....
Quote Cekla 24-3-2022 03:30 PM
mengikut ceramah yg I dengar daripada UAI, suami wajib sediakan kepada isterinya seperti mana si isteri dilayan sewaktu belum berumahtangga. Contohnya, kalau si isteri masa bujangnya ada orang gaji yg sediakan segalanya utk dia,so bila berkahwin  si suami kena sediakan juga..melainkan jika si isteri kata 'tak payah la bang sediakan org, ayang boleh buat...

Quote cikatilia 24-3-2022 03:31 PM
beria ckp mcm dah kawin 200 tahun
cibei ah
Quote lattehazelnut 24-3-2022 03:33 PM
Kalau i jd host, i lempang je muka mamat ni..
Apa qualification dia nak jd speaker?
Takat petik hadis satu dua kadang2 xde kaitan, da bole jd speaker..
Quote Budakmomok 24-3-2022 03:33 PM
Untungnya kawen dengan wanita kaya
Quote babelina 24-3-2022 03:35 PM
poyo nyer.. tenaga batin cmana la nie agknya..
Quote Tasikchini 24-3-2022 03:37 PM
tahniah kaka norma
Quote Masukkeluar 24-3-2022 03:39 PM
tu twitter kaknorm la tu..aku bru tahu..hahah.boleh tahan ramai yg retweet..kasi sebar lagi smpai viral kt twitter..haahahhha
Quote Parit.Hilton 24-3-2022 03:39 PM
yeahhh finally ada yg nampak video ceramah ustaz takde tauliah tu
dahla jadi panelist masa Hari Wanita. dok cerita bab rumah tangga pulak

Dia tak  tau beza Hari Wanita dengan Hari Isteri ka?
Quote kyrana 24-3-2022 03:40 PM
eiii zizikkk.
Quote I.K.A888990 24-3-2022 03:42 PM
bongkak poyo punya manusia pubird ni
kau perkecilkan wanita tu mcm kau perkecilkan mak kau sendiri. apa la perasaan mak dia ni ek

Lihat semua komen(827)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 06:16 PM GMT+8 , Processed in 0.186310 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top