CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelakon TV, Farhana Qistina 5 Sekeluarga Mengalami Kemalangan!

20-7-2015 09:49 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 28693| Komen: 19

Description: Lma sekeluarga yang dalam perjalanan pulang ke rumah setelah keluar untuk mengambil baju raya bertukar tragis apabila kereta yang mereka naiki dilanggar lari oleh sebuah kereta BMW di Jalan Kuching



sumber foto : The Star Onlie


Kegembiraan lima sekeluarga yang dalam perjalanan pulang ke rumah setelah keluar untuk mengambil baju raya bertukar tragis apabila kereta yang mereka naiki dilanggar lari oleh sebuah kereta BMW di Jalan Kuching.

Kemalangan meragut nyawa anak sulung keluarga terbabit manakala ibu dan seorang kanak-kanak perempuan berusia 11 tahun dimasukkan ke hospital.

Memetik laporan dari The Star Online, keluarga terbabit dalam perjalanan ke Kampung Baru pada awal pagi jumaat selepas mereka selesai bertemu dengan tukang jahit mereka di Klang.

Pemandu kereta BMW terbabit melanggar belakang kereta Proton Perdana yang dinaiki keluarga berkenaan menyebabkan kereta Proton Perdana terbabit terbabas ke laluan bertentangan.

Menurut Supt Markandan Subramaniam, sebuah bas ekspress kemudian melanggar kereta Proton Perdana itu di bahagian sisi kanan.

Pemandu BMW itu kemudian melarikan diri selepas kejadian.

Pelajar kolej, Farhanna Qistina Supandi (gambar kecil), 21, mengalami kecederaan teruk dan meninggal di Hospital Kuala Lumpur pada 5.45 pagi.

Farhanna Qistina pernah menjadi pelakon tambahan di beberapa rancangan TV.

Adiknya, Farhanna Qismina, bintang rancangan Astro Ceria, Elly dan Epit, cedera ringan dan kini dirawat di hospital

Anak perempuan bongsu keluarga berkenaan dilaporkan dalam keadaan kritikal.

Keluarga tersebut sepatutnya pulang ke kampung di Muar Johor hari ini.

DSP Markandan berkata polis berjaya menemukan beberapa cebisan nombor plate kereta BMW yang terlibat.

Mereka kini sedang melihat beberapa rakaman CCTV untuk mengenalpasti pemandu kereta berkenaan.




sumber : The Star Online


14

Bagus
14

Marah
26

Terkejut
21

Sedih
11

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (107 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tongkatwaran75 20-7-2015 08:31 AM
[youtube]HYW7hRKzNmM[/youtube]
Quote zhatul 20-7-2015 08:33 AM
Innallillah buat arwah

Tapi x kenal la artis tu

Yg mana satuuuuuu
Quote tongkatwaran75 20-7-2015 08:35 AM
sekali baca, ingatkan Elly Iskandar ...
Quote famri7 20-7-2015 08:49 AM
Takziah sis..

P;s pasti ummah akan bongkar perangai mangsa katanya elohimnbayar cash..nauzubillah ummah sngt kejam sis.
Quote tongkatwaran75 20-7-2015 09:02 AM
famri7 replied at 20-7-2015 08:49 AM
Takziah sis..

P;s pasti ummah akan bongkar perangai mangsa katanya elohimnbayar cash..nauzubillah ...

famri ...
komen tu bole kreatip skit tak...
dari dulu ummah, elohim, cash...
siyes ckp...vocab ko kena upgrade tau...

Quote ultra78 20-7-2015 09:08 AM
Ngeri. Dilanggar bas ekspress.
Quote ultra78 20-7-2015 09:21 AM
Agak unik nama arwah. Malas nak komen lebih-lebih
Quote NAT_11 20-7-2015 09:33 AM
Sapalah pemandu BMW yang cabut lari tu ye.........
Aku harap hidupnya penuh igauan ngeri bila tahu dia dah membunuh
dan mencedrakan orang.
Quote xtahumenahu 20-7-2015 09:38 AM
Innalillahiwainnailaihirajiun
Quote mak_wa95 20-7-2015 09:45 AM
2x kena langgar...

apa2 pun takziah
Quote monreyes 20-7-2015 10:09 AM
Adik arwah Qismina@sweet tu byk berlakon dlm Astro Ceria...
Quote ninjago 20-7-2015 10:36 AM
Innalillah... AlFatihah
Quote peYno 20-7-2015 10:49 AM
Innalillah
Farhana Qistina bte SUPANDI yg sepatutnya berhari raya di Muar JOHOR
Quote spenderterselit 20-7-2015 10:52 AM
Hat ni aku da bc 2,3ari lps la kt ig.mngsa ni sedara kpd lana nordin.fazura pun ada repost bnda ni tlong lana utk cari sape yg langgar lari tu
Quote delsmomm 20-7-2015 10:54 AM
dah ade news nie kat bod gocip abam tong..
Quote delsmomm 20-7-2015 10:55 AM
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=886057

@spiderman80
Quote rosmahisham 20-7-2015 10:58 AM
innalillah..
Quote enchikfitz 20-7-2015 11:36 AM
Takziah kpd keluarga mangsa
Quote enchikfitz 20-7-2015 11:36 AM
Takziah kpd keluarga mangsa

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 06:14 PM GMT+8 , Processed in 0.062903 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top