CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nora Danish Makan Malam Dengan Suami, Ada Yang Tak Senang Tengok Botol Arak Di Belakang?

11-1-2022 03:02 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7175| Komen: 77|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini dah banyak Nora Danish menimbulkan konroversi.
Sebelum ini dah banyak Nora Danish menimbulkan konroversi.

Mandi buih nak tunjuk, pakai seksi, macam-macam lagilah. Senang cerita apa sahaja yang dilakukan mesti ada sahaja tak kena.



Foto: IG

Baru-baru ini Nora ada memuat naik gambar menikmati makan malam bersama suami tercinta.

Bukan hanya dua orang, malah dengan beberapa kawan yang lain.



Di ruangan komen ramai yang memuji-muji Nora cantik. Makin berusia makin bergetah kata mereka.

Namun ada juga yang perasan tentang botl-botol di rak belakang mereka.


"Elok tersusun botol2 kat belakang tu"

"Kehidupan org have2 macam tu lah yang depa bangga"




Tak pastilah betul atau tidak dakwaan botol-botol berkenaan adalah minuman beralkohol.


Di meja makan mereka kelihatan minum Coke sahaja. 


Takkanlah orang Islam macam Nora nak minum minuman haram. Tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prizadane 11-1-2022 03:05 PM
tak, sekarang ni kenapa ND selalu pose bajet muda?
then bibir dia nampak naw fake...
jadi terus tak comel di mata aku
Quote mamajawie 11-1-2022 03:23 PM
sah2 la bebotol wine tu..btw si pijek tu da cam hidung lenak nodine
Quote mendeluk 11-1-2022 03:28 PM
Dedua itu fefeeling bajet muda. PZ obvious sangat time pergi makkah itu, just pergi for holidays
Quote stingerkitkat 11-1-2022 03:38 PM
Liquor brandy bottoms up...takda hal.....jgn babi...

Pantang keturunan.......siyalnyaaaa

Kahkahkahkahkahkahkah
Quote watie79 11-1-2022 03:39 PM
mendeluk replied at 11-1-2022 03:28 PM
Dedua itu fefeeling bajet muda. PZ obvious sangat time pergi makkah itu, just pergi for holidays

tau takper...speechless utk pz tuh..tak tunggu2 dah esok2 terus seksi2
Quote dudaberhias 11-1-2022 03:43 PM
Ya ampunnn, myanmar dengan yindu majapahit kot.... Apa yang perlu di hairankan lagi tak senang duduk? Lain la Helijah dengan Laki janggut rebonding sheols.

Heran betul ada yang buat2 terkejut. Iols lagi terkejut tak sangka ada yang sudi follow myanmar ni untuk tengok dosa & lifestyle sheols. Iols memang tak follow yach.
Quote mummydarling 11-1-2022 03:44 PM
lame2 tak lawo dah nogha ni
Quote dudaberhias 11-1-2022 03:45 PM
mendeluk replied at 11-1-2022 03:28 PM
Dedua itu fefeeling bajet muda. PZ obvious sangat time pergi makkah itu, just pergi for holidays

Sama dengan diva puk puk. Harap2 kos kuarantin tak di tanggung tax payers

Ke pergi sebab nak doa supaya produk laku dan habis jual? Ye la nak kambuih dah takde tanah kat umah facing klcc tu
Quote sharlenetexas 11-1-2022 03:45 PM
Sape yang muka mcm senduk tu?

Quote kelapaparut 11-1-2022 03:52 PM
tajam mate netizen, iols anggap tu botol kicap jahh
Quote babelina 11-1-2022 04:15 PM
PZ tu tajamkkn dagu ke apa.. hehehe..
Quote bottombikini 11-1-2022 04:18 PM
jadi ke si intan tu masuk skola tahfiz seperti yg diimpikan ibunya suatu ketika dahulu?
Quote chinta89 11-1-2022 04:31 PM
mendeluk replied at 11-1-2022 03:28 PM
Dedua itu fefeeling bajet muda. PZ obvious sangat time pergi makkah itu, just pergi for holidays

jap pz tu sapa.......
Quote cikpisang 11-1-2022 04:34 PM
Biasa la tu. Takde apa yg nak di pelikkan
Quote prince_marhaen 11-1-2022 04:43 PM
sah sah lah ND & clans....apa nak tekejutnya... lainlah Cikki Lijah & Pak Jenggot dia tetiba ada wine brandy bagai...barulah netijen kena terkejut sambil komen berbaur yislamik
Quote 3chanceno 11-1-2022 04:44 PM
Pz ke piza tu yang mana?

Apalah nak dihairankan lifestyle kayangan
Quote tuttt 11-1-2022 04:44 PM
mendeluk replied at 11-1-2022 03:28 PM
Dedua itu fefeeling bajet muda. PZ obvious sangat time pergi makkah itu, just pergi for holidays

PZ teruk sgt buat mukanya dh rope sapi ilyas dh
Quote anony-mous 11-1-2022 04:44 PM
Yg pakai tudung tu sapa? Lawa.

Ingatkan wine dkt rumah sheol, boleh la jd bahan gosip. Dont worry, x lama dah nora bakal tonggang arak eh agama. Bulan 4 nanti dia akan start la bertelekung smbil khatam quran. Tu pon kalau sempat. Takut2 berselebung kain putih dlu
Quote rainbowrainz 11-1-2022 04:45 PM
Yg pakai tudung tu comel

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 04:14 AM GMT+8 , Processed in 0.088202 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top