CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

'Made' Goodbye Konsert Big Bang Kepada VIP

17-6-2015 05:47 PM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 147629| Komen: 1701

Description: Dikabarkan ada antara ahli Big Bang akan bakal menyertai latihan ketenteraan pada tahun hadapan. Ah...tentu anda sudah tau dengan sendirinya siapakah gerangan ahli tersebut bukan...??


hai semua...VIP malaysia....

sepertimana yg kaka bel pernah tweet 2 hari lepas berkenaan dgn berita terbaru diterima bahawa konsert MADE WORLD TOUR CONCERT 2015 adalah merupakan konsert terakhir mereka bersama berlima dalam Big Bang.

Dikabarkan ada antara ahli Big Bang akan bakal menyertai latihan ketenteraan pada tahun hadapan. Ah...tentu anda sudah tau dengan sendirinya siapakah gerangan ahli tersebut bukan...??
Dikabarkan juga bahawa kontrak BigBang bersama YG Entertainment juga akan tamat pada akhir tahun ini iaitu December 2015.

Jom Malaysian VIP, kita raikan kedatangan kali terakhir mereka pada konsert akan datang ini.

Sambutan party perpisahan diantara Big Bang dan VIP, semoga ianya menjadi kenangan terindah antara kita semua.

Oleh itu masih belum terlambat lagi bagi anda untuk datang menyaksikan mereka secara 'live' kerana masih ada lagi tempat kekosongan untuk anda pada hari konsert pertama mereka pada 24hb Julai 2015.

Utk maklumat lanjut berkenaan dengan tiket boleh melayari facebook pengajur IME Production : www.facebook.com/ime atau membeli terus daripada TicketCharge : http://www.ticketcharge.com.my/e ... ur-made-in-malaysia

Jangan lepaskan peluang ini....


31

Bagus
30

Marah
23

Terkejut
37

Sedih
26

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (172 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stanum123 19-5-2012 10:31 PM
Post Last Edit by stanum123 at 23-5-2012 20:15









BIGBANG ALIVE WORLD TOUR 2012 in <<MALAYSIA

< kLiK  kLiK>


[youtube]OzaZWDCWKo4[/youtube]










Quote stanum123 19-5-2012 10:31 PM
Mnet ASIAN MUSIC AWARD 2012

CONGRATULATION TO OUR BIGBANG!!


DAESANG AWARD - ARTIST OF THE YEAR



BEST MALE GROUP - BIGBANG

GUARDIAN ANGLE WROLD PERFORMER - BIGBANG

BEST MALE ARTIST - G DRAGON





Credit: living-death@tumblr
Last edited by stanum123 on 1-12-2012 02:29 PM

Quote stanum123 19-5-2012 10:32 PM
RESERVED
Quote stanum123 19-5-2012 10:33 PM
RESERVED
Quote kebayaunggu 19-5-2012 10:59 PM
dah bole masuk ke sis stan???
Quote ahmad_dhani91 20-5-2012 04:00 AM
tengah layan lagu biru jer skang
Quote adikmanis 20-5-2012 05:54 PM
da ada umah baru rupenye...patut pn berantu je umah lama..hikhik

curlast pintu gerbang mansion baru BB tq sis sten!
Quote saaya 20-5-2012 06:50 PM
Yeaaayyyy! Rumah baru! Check In!



*motif sangat kan gune pix yongbae. hehee
Quote aznee85 20-5-2012 08:10 PM
check in juga =) cantik rumah baru, tq kaka stanum
Quote kebayaunggu 20-5-2012 10:03 PM
Reply 9# saaya

kek bapok beso... tapi lilin 2 btg je... hehehhe/...

anyway... happy belated birthday yb...
Quote JUSTcircle 21-5-2012 12:29 AM
check in jugak...

OT sat.. just nak ckp.. thanks stanum and luvsushi sbb dtg umah siang tadi tok jayakan KOSMO nyer interbiu..
Quote nzhass79 21-5-2012 08:20 AM
check in... waaaahhhh.... mansion baru BB mmg klassss....
ai suke hasil kerja cik stan.. umah dia mmg padat...
cantik dia bertukang
Quote nzhass79 21-5-2012 08:21 AM
Reply 12# JUSTcircle

jap.. cite la sket sal intvw tu..
kat maner dia wat intvw tu?? takkan kat umah JC???
aaaahhhhhhh bestnye.. kalo la leh tgk vid intvw tu kan best
Quote zieyan 21-5-2012 08:28 AM
Post Last Edit by zieyan at 21-5-2012 08:33

check in with my oppa <3



thank you sis stanum buat thread baruu for our Oppa
Quote saaya 21-5-2012 08:47 AM
Post Last Edit by saaya at 21-5-2012 08:57
Reply  saaya

kek bapok beso... tapi lilin 2 btg je... hehehhe/...

anyway... happy belated bir ...
kebayaunggu Post at 20-5-2012 22:03



   hahaaa,... yg pnting YB happy! habis konsert xsudah2 tweet pasal i love you. hahaaaa...
*tgk vid nih muyan jap. hahaaa


[youtube]YesyFZIGYVQ[/youtube]


nak jugak macam nih nanti! untunglah fans yg dapat pegang YB


[youtube]9m7t9L6oLr8[/youtube]
Quote saaya 21-5-2012 08:55 AM
nak letak jugak walaupun birthday YB dah lepas. heheeee

Quote honey_jelly 21-5-2012 10:03 AM
check in..yipppeee umah baru..love it

happy belated birthday taeyangggg

i dgr diorg release special edition tajuk Still Alive..release 3 jun nih..ada 9 lagu smer..
Quote honey_jelly 21-5-2012 10:09 AM
info tentang album special edition BB



credits & source : http://www.yg-life.com/

wahhhhhh...nak beli aaaaahhhhhhhhhh
Quote kebayaunggu 21-5-2012 10:09 AM
check in jugak...

welkam to BB's new mansion

Lihat semua komen(1701)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.098980 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top