CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Felixia Yeap Kahwini Lelaki Misteri?

8-6-2015 05:04 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 57973| Komen: 212

Description: Perkahwinan rahsia Felixia Yeap menimbulkan tanda tanya siapakah lelaki misteri yang dikahwininya itu..
Oleh: CMFreporter2

Peminat dunia seni tanah air dikejutkan dengan berita pernikahan bekas model, Felixia Yeap atau Raisyyah Rania baru-baru ini. 


Menerusi laman sosial facebook miliknya, Felixia berkata, "Ia merupakan majlis yang ringkas, Alhamdulillah.

"Malah, saya yang menyolek diri sendiri," ujarnya lagi menerusi laman sosialnya itu. 

Perkahwinannya itu mencetuskan tanda tanya di kalangan peminat kerana tiada kata dua daripada tuan empunya badan berkenaan siapakah lelaki yang menjadi suaminya itu.

(Sumber foto: Laman sosial facebook Felixia Yeap)


Terbaru, hasil carian di internet dan beberapa sumber mengatakan bahawa Felixia telah mengahwini seorang pakar teknologi nano, Dr. Rezal Khairi Ahmad.

Apa pun, tahniah diucapkan kepada kedua mempelai ini. Semoga ikatan kasih sayang ini kekal ke akhirnya. - CARI Infonet
23

Bagus
15

Marah
21

Terkejut
22

Sedih
32

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (139 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qoqoelma 6-6-2015 06:19 PM
Wahhhhh..senyap2 je..tahniah ye
Quote spiderman80 6-6-2015 06:19 PM
Overrated saja minah ni.
Quote enchikfitz 6-6-2015 06:20 PM
spiderman80 replied at 6-6-2015 06:19 PM
Overrated saja minah ni.

Abang spidey masih ada puan botakchinpeng lagi
Quote spiderman80 6-6-2015 06:22 PM
enchikfitz replied at 6-6-2015 06:20 PM
Abang spidey masih ada puan botakchinpeng lagi

Hihihihihi........
Quote dubuk 6-6-2015 06:28 PM
begini lebih baik
Quote kaklehot 6-6-2015 06:34 PM
sape lakinye tu..
Quote fynnkakiblock 6-6-2015 06:36 PM

Quote tightcherry 6-6-2015 06:41 PM
Comel..tahniah
Quote spiderman80 6-6-2015 06:42 PM

Mesti anak orang kaya lah. Kalau Felixia berkahwin ngan orang biasa, wa baru respek.
Quote Lollipop111 6-6-2015 07:01 PM
Quote Rayna90 6-6-2015 07:08 PM
Dgn laki ni la aku nmpk dia jalan with mggu lps kat klcc
Quote red_cattleya 6-6-2015 07:35 PM
tahniah..
nak kawen jugak
Quote virgo19 6-6-2015 07:43 PM
Tahniah.. nak tahu siapa suaminya.. cepat la sapa2 update hehe..
Quote mesmerize 6-6-2015 07:50 PM
cantiknya rara.. pakai tudung pun labuh tutup dada.. sederhana tapi ngetop baju pengantin!
Quote sponges 6-6-2015 07:59 PM
Wah senyap2 je tup2 dah nikah
Quote ateam1312 6-6-2015 08:02 PM
Alhamdulillah..tahniah buat kedua2 pengantin baru.
Quote Nara_Gaara 6-6-2015 08:02 PM
Errkk.. dari blakang mcm dr.rezal je
Quote mbhcsf 6-6-2015 08:13 PM
oh bless her, tahniah.
alhamdulillah

i wish them well.
Quote MissQwerty 6-6-2015 08:19 PM
Tahniah
Majlis simple dan sangat menutup aurat

Lihat semua komen(212)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.108513 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top